ורוניק |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
מה אני יכולה לעשות למען זאבה?
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
ורוניק • 26 ביולי 2007
איזה מוזר לכתוב בפורום הזה.
אז בנות יקרות מה אני יכולה לעשות למען אדוני זהבה? |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
הו, שאלת שאלה יפה
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
Belisana(שולטת) • 26 ביולי 2007
ראשית, להפסיק לקטר על כל דרישה שלה
שנית, להתחיל לקרוא לה "גבירתי" ולסיום: להתחיל להתנהג כאילו את באמת רוצה שהיא תתענג על קיומך בחייה ולא כאילו בא לך שהיא תעבור מסכת ייסורים - מה את סדיסטית? |
|
זאבה אפורה(אחרת) |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
למען הסר ספק
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
זאבה אפורה(אחרת) • 26 ביולי 2007
שלום בנות,
במערכת היחסים הזו אני מוצאת את עצמי משקיעה זמן רב, מחשבה מעמיקה, יצירתיות ואנרגיה רבה, ובינתיים לא מקבלת דבר בתמורה ולא דורשת דבר לעצמי. הו, אני כמובן יכולה - אבל אני מצפה שזה יבוא מורוניק. בינתיים היא מתבצרת באנוכיותה ובעולמה הצר, וטוענת שאין לה מה לתת. כנראה כשזה נוגע לאחרים - היצירתיות שלה שואפת לאפס. עזרו לה, בבקשה. רעיונותיכן יתקבלו בברכה. למען הסר ספק - לא מדובר במתנות חומריות (אני מעדיפה שהיא תחסוך כסף בכדי לקנות בגד ים!) או בטובות מיניות כלשהן. וגם לא צריך לנשק לי את הרגליים, אני עלולה לבעוט... ורונה, לא שאכפת לי, אבל למה דווקא בפורום הזה? הלוא גם גברים יכולים להציע... |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 26 ביולי 2007
הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות למען אדונך זה לתת לה את התחושה שיש לה באמת אפקט עליך ושכל השקעתה הרבה היא לא לשווא. זה אומר להפסיק להתווכח, לקבל ולבצע בהכנעה ובצייתנות את הדברים שהיא אומרת לך, ללא טינה וללא קריצות ובפרצופים. לקחת את זה ברצינות, ממש כפי שהיא לוקחת אותך ברצינות. ולהודות לה, באמת ממקום עמוק ואמיתי.
|
|
שלומציון |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
אני אולי אשמע רע
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
שלומציון • 26 ביולי 2007
אני במקום זאבה הייתי מקרקסת אותך עכשיו לאלתר .
את צריכה לחשוב , את , את , את . מה את באה ושואלת ומבקשת שאחרים יחשבו בשבילך . את , תפתיעי אותה .זה מה שהיא רוצה . לא אותנו ואת השטויות שלנו . את , את , את , את . ( אני חוזרת על עצמי ? ) את . |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
infinite(נשלטת) • 26 ביולי 2007
למה מוזר לך לכתוב בפורום הזה ?
קשר זה לגרום אחד לשני אושר והתרגשות - מדברים גדולים וקטנים גם יחד, זה להיות שם בשביל אותו אדם כשהוא זקוק לך רגשית ופיזית , זה לוותר על צרכים ורצונות וסיפוקים מיידיים שלך למען אותו אדם שאיתך , זה לרצות ולנסות להבין את צרכי האדם שאיתך , זה כבוד והערכה הדדית . זה היה לגבי קשר רגיל ,כל סוג של קשר. קשר בדסמי - קחי ותכפילי כי זה קשר עם המון עוצמה. הערכה וכבוד כלפי שולטת זה אומר שלפני שאת מציגה שאלה כזו בפורום לפני אנשים את חושבת הרבה בעצמך האם את רוצה בקשר הזה ולוקחת אותו ברצינות ואם את מגיעה למסקנה שכן - אז את עושה הכל כדי ששולטת שלך תהיה מאושרת (ולא יודעת בדיוק מה את יכולה לעשות -זה יכול להיות כל דבר , זה יכול להיות להכין לה קפה בבוקר כי ככה היא אוהבת ,יכול להיות להתקשר אליה בדיוק בשלוש בצהריים כי ככה היא אמרה לך ,ויכול להיות שזה לעמוד שעה בשמש צולבת לבושה לייטקס כי את יודעת שזה מה שעושה לה את זה את צריכה להיות מוכנה להקריב בשבילה אבל גם להנות מזה המטרה היא שלשתיכן יהיה טוב... והשולטת שלך נשמעת אחלה ,עובדה שהיא כן חושבת עליך |
|
ורוניק |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
מממ...
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
ורוניק • 26 ביולי 2007
קודם כל רק שתדעו שאני חושבת עליה כל הזמן אבל לא מרגישה נוח להגיד את זה.
כל הזמן אני חושבת על המטלות שהיא ביקשה ממני לעשות כדי לרצות אותה, כדי שהיא תרגיש שאני באמת מחויבת לתהליך ולה, כדי שהיא תהיה מרוצה. אז אני מתלוננת אז מה? אז אני כועסת אז מה? (חשוב לציין שאני לא כועסת עליה) נ.ב זהבה גברים נכנסים גם לפה, הם נכנסים לכל חור |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
Re: מממ...
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
infinite(נשלטת) • 26 ביולי 2007
ורוניק כתב/ה: )
נ.ב זהבה גברים נכנסים גם לפה, הם נכנסים לכל חור |
|
זאבה אפורה(אחרת) |
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
זאבה אפורה(אחרת) • 27 ביולי 2007
ורוניק כתב/ה: זהבה, גברים נכנסים גם לפה, הם נכנסים לכל חור גברים, הא? ורוניק, אם את מתכוונת לתוכי ונוס... אהמממ.... נו, טוף, שיהיה נ.ב: לחור שלי הוא עוד לא נכנס (אבל אפשר לסדר את זה ) |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 27 ביולי 2007
זאבה אפורה כתב/ה: ורוניק כתב/ה: זהבה, גברים נכנסים גם לפה, הם נכנסים לכל חור גברים, הא? ורוניק, אם את מתכוונת לתוכי ונוס... אהמממ.... נו, טוף, שיהיה נ.ב: לחור שלי הוא עוד לא נכנס (אבל אפשר לסדר את זה ) טוב לדעת שלפחות מישי עוד רוצה אותי לפחות תיאורטית, ואמנם עם קריצות ועקיצות אבל beggars can't be choosers.... ומקווה שהחינוך מתקדם כהלכה. יהיו בחינות סימסטר ותעודה? |
|