עוזרד(שולט) |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
מישהו יודע על מסיבת בי.ד.ס.מ. טובה בסופ"ש ? -העורך לוחץ
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
עוזרד(שולט) • 26 ביולי 2007
מישהו יודע על מסיבת בי.ד.ס. מ. טובה בסוף השבוע ? - העורך לוחץ ועדיין אין לי חומר ראוי להעביר לו..... )))
|
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
ים_yam(לא בעסק) • 26 ביולי 2007
כנס לפורום הבליינים ותבחר...
אני מציעה שתפתח בהופעה של אוליב הערב, זו אמנם לא מסיבת בדס"מ אבל בערך חצי מהקהילה יהיו בקהל, אח"כ יש הערב מסיבה בדאנג'ן ומחר יש מסיבה לוהטת במיוחד לכבוד יום האהבה ב NO LIMIT. |
|
זאבה אפורה(אחרת) |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
ים כנראה לא הבנת...
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
זאבה אפורה(אחרת) • 26 ביולי 2007
ימצ'וק טובת-לב, עוזרד חומד לצון. אין מצב שמישהו מן הקהילה ירצה לראותו, לא לאחר התבטאויותיו ה"אנתרופולוגיות". הוא יכול להכפיש אפילו מסיבת-גן.
|
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
ים_yam(לא בעסק) • 26 ביולי 2007
נו טוב, זו לא הפעם הראשונה שאין לי מושג מה קורה בביצה המקומית
אבל אם הוא עיצבן כל כך הרבה אנשים כדאי לו להזהר שלא יעשו לו מסיבת שמיכה... זה לא בדס"מ, זה ס' נטו, בלי מילת בטחון ובלי ssc בכלל |
|
תמונה כפרית |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
תשמעי תראי
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
תמונה כפרית • 26 ביולי 2007
ים_yam כתב/ה: נו טוב, זו לא הפעם הראשונה שאין לי מושג מה קורה בביצה המקומית
אבל אם הוא עיצבן כל כך הרבה אנשים כדאי לו להזהר שלא יעשו לו מסיבת שמיכה... זה לא בדס"מ, זה ס' נטו, בלי מילת בטחון ובלי ssc בכלל אני חושבת שאת ממש צודקת ותארי לך שכל השמנות למינהן כמוני למשל יקפצו על השמיכה..... מה יהיה אז??? |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 26 ביולי 2007
אני אמנם לא אינטליגנט כמו פותח השרשור, אבל אני די בטוח ששרשור בנושא בילויים צריך להיות בפורום "הבליינים" . |
|
ג'ולי(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
26 ביולי 2007
ג'ולי(לא בעסק) • 26 ביולי 2007
Venus in Furs כתב/ה: אני אמנם לא אינטליגנט כמו פותח השרשור, אבל אני די בטוח ששרשור בנושא בילויים צריך להיות בפורום "הבליינים" . אל תרגיש רע... להיות חכם כמוהו, זו מחלה קשה וכרונית. הוא צריך לישון עם עצמו, להתעורר עם עצמו, ואפילו לזיין לעצמו...את השכל. במחשבה שניה, אף אחד לא יכל לחשוב על ענישה טובה יותר עבורו. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 27 ביולי 2007
Venus in Furs כתב/ה: אני אמנם לא אינטליגנט כמו פותח השרשור, אבל אני די בטוח ששרשור בנושא בילויים צריך להיות בפורום "הבליינים" . ונוס אחי אינטילגט זה גם מצב שעשוי להיות יחסי לפי דעתי. אדם שעוסק במשהו או מעשיר את הידע שלו על ידי קריאה נחשב לאינטילגנט ברגע שהוא יכל להעניק מהידע שרכש. זה כמו שאני אגיד לך ורק אתה תבין שלסטראט יש סאונד רזה. גיבסון לספול זו אחת הגיטרות הטובות שבאמת האדם המציא. גיבסון ביזכות השכבה העבה של המהגוני ולמעלה שיכבה דקה של מיפל יצרו גיטרה בעלת צליל חם ושמן. ואם אני אתחיל לדבר על מגברי מנורות אפשר למלות עשרות דפים על הסאונד החם והגדול שיש למגבר מנורות.על סוגם ועל מדינת הייצור. יש סאונד שהוא קרנצ'י שיוצא מאוד החוצה בסולויים. מיתרים 010 זה עדיף מ-009 כי 009 זה סאונד רזה ומעצבן. ונוס כך תגיטרה ודפוק סולו מה שרוב הפורום לא יכול לעשות אחרי סשן טוב. |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
27 ביולי 2007
בכוח המוח-אשה • 27 ביולי 2007
אמוץ כתב/ה: Venus in Furs כתב/ה: אני אמנם לא אינטליגנט כמו פותח השרשור, אבל אני די בטוח ששרשור בנושא בילויים צריך להיות בפורום "הבליינים" . ונוס אחי אינטילגט זה גם מצב שעשוי להיות יחסי לפי דעתי. אדם שעוסק במשהו או מעשיר את הידע שלו על ידי קריאה נחשב לאינטילגנט ברגע שהוא יכל להעניק מהידע שרכש. זה כמו שאני אגיד לך ורק אתה תבין שלסטראט יש סאונד רזה. גיבסון לספול זו אחת הגיטרות הטובות שבאמת האדם המציא. גיבסון ביזכות השכבה העבה של המהגוני ולמעלה שיכבה דקה של מיפל יצרו גיטרה בעלת צליל חם ושמן. ואם אני אתחיל לדבר על מגברי מנורות אפשר למלות עשרות דפים על הסאונד החם והגדול שיש למגבר מנורות.על סוגם ועל מדינת הייצור. יש סאונד שהוא קרנצ'י שיוצא מאוד החוצה בסולויים. מיתרים 010 זה עדיף מ-009 כי 009 זה סאונד רזה ומעצבן. ונוס כך תגיטרה ודפוק סולו מה שרוב הפורום לא יכול לעשות אחרי סשן טוב. השם ירחם, אמוץ, וונוס היה ציני שם, אני בטוחה שהוא לא מוטרד מהאינטליגנציה שלו, וברור שהוא לא צריך. אני אתן לך רמז: היתה שם אמירה לגבי האינטליגנציה של הכותב. עכשיו אמוץ, תתחיל לחשוב לבד.. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 28 ביולי 2007
אמוץ כתב/ה: Venus in Furs כתב/ה: אני אמנם לא אינטליגנט כמו פותח השרשור, אבל אני די בטוח ששרשור בנושא בילויים צריך להיות בפורום "הבליינים" . ונוס אחי אינטילגט זה גם מצב שעשוי להיות יחסי לפי דעתי. אדם שעוסק במשהו או מעשיר את הידע שלו על ידי קריאה נחשב לאינטילגנט ברגע שהוא יכל להעניק מהידע שרכש. זה כמו שאני אגיד לך ורק אתה תבין שלסטראט יש סאונד רזה. גיבסון לספול זו אחת הגיטרות הטובות שבאמת האדם המציא. גיבסון ביזכות השכבה העבה של המהגוני ולמעלה שיכבה דקה של מיפל יצרו גיטרה בעלת צליל חם ושמן. ואם אני אתחיל לדבר על מגברי מנורות אפשר למלות עשרות דפים על הסאונד החם והגדול שיש למגבר מנורות.על סוגם ועל מדינת הייצור. יש סאונד שהוא קרנצ'י שיוצא מאוד החוצה בסולויים. מיתרים 010 זה עדיף מ-009 כי 009 זה סאונד רזה ומעצבן. ונוס כך תגיטרה ודפוק סולו מה שרוב הפורום לא יכול לעשות אחרי סשן טוב. אמוץ, אני מנגן עם 011 על הלס-פול סטנדרד 95 שלי , כבר שנים ארוכות.... |
|