QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
28 בדצמ׳ 2003
Kill Bill
לפני 20 שנים •
28 בדצמ׳ 2003
QriS(מתחלף) • 28 בדצמ׳ 2003
I was five and he was six
We rode on horses made of sticks He wore black and I wore white He would always win the fight Bang bang, he shot me down Bang bang, I hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, my baby shot me down Seasons came and changed the time When I grew up, I called him mine He would always laugh and say "Remember when we used to play?" Bang bang, I shot you down Bang bang, you hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, I used to shoot you down Music played and people sang Just for me the church bells rang Now he's gone. I don't know why And till this day, sometimes I cry He didn't even say goodbye He didn't take the time to lie Bang bang, he shot me down Bang bang, I hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, my baby shot me down סרט הנצח של המילניום !! קוונטין טרנטינו אלוהה !!! אומה טורמן שולטת !!! |
|
blackfeline |
לפני 20 שנים •
29 בדצמ׳ 2003
:)
לפני 20 שנים •
29 בדצמ׳ 2003
blackfeline • 29 בדצמ׳ 2003
סרט מ צ ו י ן!
לא יכולה לחכות לחלק השני |
|
QriS(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
30 בדצמ׳ 2003
לפני 20 שנים •
30 בדצמ׳ 2003
QriS(מתחלף) • 30 בדצמ׳ 2003
נכון סרט ענק ? אוישש... האלימות... האלימות... כל כך יפה... אלימות אומנותית, אלימות אירוטית, סרט מהפכני ! קוונטין טרנטינו גאון גאון גאון !!
הנה עוד שיר, לא מהסרט, ככה לסבבה.. קשור ולא קשור.. רמי פורטיס - תלוי על הצלב (או: רמי בערב אינקוויזיציה בדנג'ן) אני תלוי על הצלב עם חרב נינג'ה בגב שוחה בתוך המשחה של דם טירוף ושנאה אני תלוי על הצלב בגלל שיש לי זנב חי בעולם מזויף של צבע גזע ודת שובי שובי אלי השוט השוט מעלי אני תלוי על הצלב רק ילד טוב שנגנב זקוק לקצת אהבה אך את כל כך רחוקה שובי שובי אלי השוט השוט מעלי כשאת איתי הכל משתנה לפתע כמו להיות על סם או כל כך רחוק הגיטרות הגיטרות... שימו ווליום... טנה נה נה, טנה נה נה נה. טנהנהנננה נננננה נננננה נננננה טנה טנה טנה טנה נהנהנה נה נה נה.... |
|