עינבר |
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
מילת ביטחון.
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
עינבר • 28 ביולי 2007
האם היא באמת מקבילה לאמירת לא בסקס ונילי ?
האם יש לה שימושים מיוחדים ב BDSM ? האם היא מבטלת את הסשן או אקט אחד? איך ולמה ? |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
Re: מילת ביטחון.
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
dahanc(שולט) • 28 ביולי 2007
עינבל כתב/ה: האם היא באמת מקבילה לאמירת לא בסקס ונילי ?
האם יש לה שימושים מיוחדים ב BDSM ? האם היא מבטלת את הסשן או אקט אחד? איך ולמה ? לא בסקס וונילי אומרים לפני .....[/color] לפעמים כשלא מכירים מספיק.... אם היא ניקבעת ? ברור שצריך לכבד בלי קשר לכלום[/size] !!! |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
נוריתE • 28 ביולי 2007
מילת ביטחון
אם עוד לא ידעת נועדה כדי להזהיר את האדון שהגעת בשלב זה או אחר כמעט לקצה יכולת גבול הספיגה שלך. חובה ליידע אותו אחרת בייחוד אם הוא לא מכיר אותך מספיק איך הוא ידע? כל מילה מוסכמת מראש טובה לצורך זה ואם את חוששת שלא תזכרי עשו שלשה צבעים -"רמזור" אדון צהוב ירוק זה הכי קל לזכור גם קרוב לספייס. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
venus in our blood(שולטת) • 28 ביולי 2007
ולפעמים,
היא שם רק כדי לספק את התחושה שהיא אמורה לתת : ביטחון. אף אחד לא מחוייב להשתמש בה, אם אינו מרגיש צורך. לפעמים, פשוט ''נוח'' שהיא שם... |
|
עינבר |
לפני 17 שנים •
30 ביולי 2007
אני פשוט מהרהרת האם מילת בטחון היא רק תחליף ל"לא"
לפני 17 שנים •
30 ביולי 2007
עינבר • 30 ביולי 2007
עבור זוגות שאמירת "לא"מגרה אותם להמשיך.
אני פשוט חושבת לעצמי, האם זה נכון להשוות בין לא ולמילת בטחון, והאם יש עוד רגשות ומחשבות, שמתלוות למילת בטחון, בגלל ה BDSM. נדמה לי שלהגיד "אני לא יכולה יותר", כמו שכתבה Buttercupe, זה לא בדיוק כמו בסקס ונילי, כי שם "לא" יותר קשור ל" אני לא רוצה". |
|
נשוי בצייתנית(שולט) |
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 באוג׳ 2007
נשוי בצייתנית(שולט) • 1 באוג׳ 2007
מילת ביטחון היא לא תחליף למילה לא
מילת ביטחון צריכה לומר לאדון שמבין - שהסב\ית במצב שעומד לצאת משליטה וכאן צריך להיזהר מאוד על מנת לא לגרום נזק. |
|
ערגה |
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
מחוץ לקונטקסט
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
ערגה • 10 באוג׳ 2007
דווקא בגלל שיש אנשים המתגרים מלהגיד "לא", או שההתגרות וההתנגדות מדליקה,
כדאי לבחור מילת ביטחון שאינה קשורה לשום דבר שיכול להאמר בתוך סשן (כל כמה שאפשר בכלל לתחום דבר שכזה) וזה יאפשר את השימוש ב"לא" באופן חופשי לצורך עינוגים הדדיים. לדוגמא: פיל, מלפפון, לונדון ועוד ועוד ועוד.... שולטים יקרים, בכל מקרה כדאי לבדוק ולהיות זהירים כשהמילה "לא" נאמרת כי לפעמים , קרוב לספייס, או בהלך רגשני אחר, שוכחים את מילת הביטחון. אז פשוט לשאול אם הכל בסדר. אפשר גם לקבוע שתי מילים שמדרגות הפסקה של משהו מסויים או האטה, לעומת הפסקה מוחלטת של הסשן. ונוגה צודקת, המילה שם פשוט כדי לתת ביטחון .... אגב, לימדתי את הבן שלי את המנגנון הזה, הוא מצויין במיוחד כשלילדים יש בעיה בהבנת הגבול בין משחק למשהו מטריד וכואב. ... |
|