סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פנטזית אונס.

נשוי בצייתנית​(שולט)
לפני 17 שנים • 31 ביולי 2007

פנטזית אונס.

לאחרונה חקרתי את הנושא לעומק.
ניהלתי שיחות עם כמה וכמה נישלטות בנוגע לנושא.

כמעט לכולן הייתה פנטזית אונס - קרי להיבעל ע"י אחד או כמה גברים מבלי לדעת את זהותם.

לאחת הייתה בנוסף פנטזיה של חטיפה. חטיפה ואנס תוך כדי . שאלתי אותה עד כמה זה מציאותי והתשובה שלה הייתה שאם זה היה קורה לה היא לא הייתה מלוננת במישטרה כול עוד לא ניגרם לה נזק פיזי בלתי הפיך.

אני מעלה כאן את הנושא מישום שאני מוצא קולרציה ישירה לנושא השליטה
שמכיל בתוכו אלימות מינית ומשמש ליצירת רף גבוה יותר ל סיפוק מיני ושחרור כימיכלים לגוף ( מוח) תוך כדי התהליך.

דבר שדומה ברמת מובהקות גבוהה מאוד לאותו תהליך שעובר על אנס או רוצח כאשר ה"קורבן " נמצא תחת ידו.

מה דעתכם ? האם פנטזית האונס קבילה בעולם הבדסם והאם שפחה שנאנסת ע"י אדונה למעשה ברוב המיקרים תקבל רף חדש ליחסים שלה עם השולט שלה.

???
א ח ת
א ח ת • 31 ביולי 2007
מעניין.
בשיחת צ'אט לא מזמן, הסביר לי מישהו שאם יש לאישה פנטזיית אונס, סימן שהיא שפחה/נשלטת/סאבית או כל מילה נרדפת אחרת. מה מידת ההגשמה של הפנטזיה בקהילה, אין לי מושג והוא לא אמר.
האם הפנטזיה הקלאסית מציינת במפורש אונס עי ידי גבר בלתי מוכר? כי למיטב ידיעתי, בעולם המציאות במקרים רבים זה לא ככה, ויש הכרות קודמת (מקלושה ועד קשר נישואים) עם האנס.
בברכת מימוש מסעיר לכל העוסקים במלאכה icon_smile.gif
nephele​(אחרת)
nephele​(אחרת) • 31 ביולי 2007
פנטזיית אונס - כשמה כן היא - פנטזיה.

אני מניחה שמי שמעוניינת בהגשמת הפנטזיה הזו - מעוניינת לקבל את האונס בתנאים שלה (ואם כך - זה כבר אינו אונס - אלא רשימת מכולת).

באונס אמיתי - כזה שקורה במציאות - אין אף אחד שדואג שיהיה שם ssc.
כששולט מגשים לנשלטת פנטזיית אונס - היא יודעת שהוא שם כדי לדאוג לה והיא יודעת שיש לה מילת בטחון - וגם אם קבעו שאין מילת בטחון ואין להפסיק - עדיין - הוא יחכה לה שם עם החיבוק בסוף ( או שלא) ושניהם ידעו שזו היתה פנטזיה שהוגשמה ולא אונס אמיתי.

משחק מסוכן הדבר הזה - גם לנשלטת וגם - ללא ספק - לשולט.

שמעתי על שולט שהחתים נשלטת על חוזה לפני מימוש כזו פנטזיה - כדי לודא שלא תתבע אותו בעתיד.

הנזק הגרוע ביותר לנשלטת - רחוק מלהיות פיזי...

בהצלחה,

נפילי.
נשוי בצייתנית​(שולט)
לפני 17 שנים • 1 באוג׳ 2007
ברור לנו שמדובר כאן על פנטזיה .
אבל עצם העניין שבאים ומודים בפנטזיה כזו מראה על כיוון שהוא טיפה אקסטרים לא ?

אם נומר למשל שהייתה פנטזיה על קיום סקס אשה ושלושה גברים
אני לא מאמין שמישהו היה מרים גבה .

אבל אונס זה עדיין בגדר טבו (או שכבר לא) וזה בדיוק מה שאני מנסה לברר.
נוריתE
נוריתE • 1 באוג׳ 2007
ישנן פנטסיות שעדיף
"להשאיר במגרה"
huan
huan • 1 באוג׳ 2007
הסיבה שמתיחסים לפנטזיית אונס ומימושה בצורה הזאת היא די פשוטה, בניגוד לסקס עם 3 גברים לאונס יש השפעות די שליליות וארוכות טווח על הנאנס. כאשר ממשים פנטזיית אונס גם כאשר היא נעשת תוך תנאיים ומגבלות מסויימות לא מן הנמנע שהיא תדרדר לכדי חוויה מאוד טראומתית עם כתוצאה מסיטואציה מסויימת ועם כתוצאה של פירוש לא נכון של המצב על ידי המגשים (ואני כבר לא מדבר על מקרים המהווים טריגר או פלאשבק בשביל אותן בעלות פנטזיה שחוו חוויה אמיתית דומה בעבר) - יש לציין שההבדל בין פנטזיה לכאשר הפנטזיה מתגשמת במציאות הוא די גדול לפעמים ואותה אחת אשר ציינה שלא היתה מתלוננת במשטרה במידה והיתה נאנסת (שכן כנראה היתה נהנת מיזה או כל דבר אחר) לא בהכרח יודעת על מה היא מדברת ואיזה חותם תשאיר אליה חוויה זו או סימולציה שלה במציאות.

הנזק הנפשי הפוטנציאלי שעלול להיגרם ל"נאנסת" במצב זה יכול להיות מאוד גדול ועם נזרוק פנימה את ההסתייגות הכללית מאונס אולי נוכל להבין למה מדובר בפנטזיה שהיא אומנם קבילה אך יש רבים המסתייגים ממנה - וזאת בניגוד לסקס עם 3 גברים, "חור", "כלבה" ופנטזיות אחרות שהנזק הפוטנציאלי שעלול להיגרם מהם הוא מאוד קטן וניתן למניעה או לצימצום למינימום באמצעות אמצעים פשוטים - ואשר גם מבחינת הקונוטציה מעוררים רגשות פחות עזים.
פמינה
פמינה • 1 באוג׳ 2007
הצחיק אותי כשכתבת שסקס של 3 גברים ואישה הוא מקובל אבל פנטזית אונס היא מאוד אכסטרימית.

סקס של 3 גברים ואישה נראה לי אכסטרימי כפנטזיה.
צריך לשאול כמה נשים בצעו אותו בפועל ואם הן ביצעו אותו (ניחוש שלי: לא תמצא הרבה) מה הן הרגישו אחרי.
הניחוש שלי שלהפתעתך תמצא שלא רבות בצעו את הפנטזיה ולא בגלל שחסרים גברים שמוכנים...

מישהי בארה"ב כתבה פנטזיה רבת מכר על חטיפה של חיזרים אבל החיזר נראה כמו השחקן רידג' מהטלנובלה "צעירים חסרי מוח".

תקציר:
לא כדאי לקחת לחשוב שאם אישה מספרת לך על פנטזיה של אונס היא מתכוונת לאונס "אמיתי".
בפנטזית אונס יש כמה שינויים לעומת אונס אמיתי.

1. האישה רוצה ל"האנס". היא רוצה סקס בצורה אלימה. היא מסכימה. היא לא אומרת בזמן מימוש הפנטזיה אבל היא הסכימה.(לא בדיוק "אונס").

2. האישה בוחרת את ה"אנס".
אם היא לא בוחרת לפעמים יש פנטזיות שהוא יהיה דומה לרן דנקר, יודה לוי, טום קרוז, ג'וני דאפ או עימנואל הלפרין במבטא צרפתי כשהוא מפענח את הצופן. כל אחת וטעמה.

3. העיקר:
פנטזיה לא אומרת מימוש. יש נשים שמפנטזות ולא רוצות לממש.

4. אם בדקת שהיא רוצה לממש ודווקא איתך(התחלת הסכמה) ואחרי שהכרתם זכור שבחיים האמיתיים בכל רגע נתון אישה יכולה לחזור בה ואם הגבר ממשיך הוא יואשם באונס אמיתי.

5. מה אכסטרימי בפנטזית אונס אם האישה בוחרת את הגבר, מבצעת את ה"אונס" כשהיא רוצה סקס עם הגבר שבחרה ויש לה אפשרות לחזור בה בכל שלב? מה ההבדל בין "האונס בהסכמה" לסקס כוחני בהסכמה?

שיחות בכלוב הן לא מדגם לנשים בכלל, לא מדגם נשים בכלוב, ולא מדגם למה שהן בעצמן רוצות. icon_cool.gif
מאסטר מיינד​(שולט)

זכויות שאין לוותר עליהן וחובות שאין להתנער מהם

מאסטר מיינד​(שולט) • 1 באוג׳ 2007
כל חברה מודרנית וליברלית שרוצה להטיל על חבריה כמה שפחות איסורים, מכירה בעובדה שיחסים לא שוויוניים רצונו האמיתי של הצד החלש עלול לפנות דרך לרצונו של הצד החזק.

על כן יש לילדים זכויות שהם לא יכולים לוותר עליהן ולהורים חובות שהם לא יכולים להתנער מהם.
על כן יש לעובדים זכויות שהם לא יכולים לוותר עליהן ולמעידים חובות שהם לא יכולים להתנער מהם.
ועל כן, גם בחברה בדס"מית (והדיון הזה מתרחש בחברה, בין אנשים עם רצונות שונים ודעות שונות) דווקא בגלל שאנו רוצים לתת לאנשים את מלוא המרחב לחיות את הפנטזיה שלהם, יש זכויות שהסא לא יכול לוותר עליהן ועל השולט חוות שהוא לא יכול להתנער מהם.

ושום חתימה על מסמך וויתור על מילת ביטחון לא תפטור את האדון מאחריותו לשלומה הגופני והנפשי של שפחתו. פנטזיית אונס - כן. אונס בלי מילת ביטחון ובלי דאגה לשלום השפחה- לא ולא.
פמינה
פמינה • 1 באוג׳ 2007
מאסטר מיינד, לדעתי אתה מניח הנחה לא נכונה.
אתה מניח שאם בזמן סשן דמוי אונס לא נאמרה מילת ביטחון והאישה אח"כ מתלוננת על אונס השולט יוכל לספר שהיתה הסכמה למילת ביטחון והנשלטת לא אמרה אותה.

כולנו קראנו את החקירה של קצב ואת החומר ששחררו אירגוני הנשים.
לפי הפרסומים אישה שנמצאת במה שבעיניה הוא אונס יכולה לקפוא ולא להיות מסוגלת לומר "לא".
כתבו שהיו מקרים שהרשיעו גברים באונס כאשר האישה קפאה אבל הביעה התנגדות קודם לאונס.

אתה מרחיק לכת ומדבר על מקרה שבו מוותרים על מילת ביטחון ומחתימים על מסמך..

מאסטר מיינד כתב/ה:

ושום חתימה על מסמך וויתור על מילת ביטחון לא תפטור את האדון מאחריותו לשלומה הגופני והנפשי של שפחתו.
פנטזיית אונס - כן. אונס בלי מילת ביטחון ובלי דאגה לשלום השפחה- לא ולא.

סשן בדסמי יכול להיות אכסטרימי וחזק עם סימני אלימות על הגוף.
תאר לעצמך אישה שרצה למשטרה ולבית חולים שעה אחרי שמסתיים סשן כזה, עם כל סימני האלימות על גופה, וצועקת למשטרה שהיה אונס.

השולט שולף מכיסו את כתב הויתור על מילת הבטחון.
האישה לא אמרה את מילת הבטחון אבל טוענת שהיה אונס.

איכשהו נראה לי שהתיק על האונס יהיה בחקירה עם כותרת:
"סימני אלימות קשים נראו על האישה המתלוננת שהגיעה למשטרה.
לפי החשד הגבר תכנן מראש את מעשה האלימות והחתים את המתלוננת על מסמך שלא תעצור אותו במעשיו האלימים.
האישה החבולה נראתה בהלם ואמרה שצעקה לגבר להפסיק אבל הגבר לא הגיב לצעקותיה.
החשוד טען שהם הסכימו מראש שהוא לא יפסיק בכל מקרה גם כאשר תהיה אלימות קשה והוא מחזיק מסמך שמאשר את דבריו."

אפשרות 2: הכותרת בעיתון עם מילת בטחון.
"סימני אלימות קשים נראו על האישה והיא התלוננה על אונס.
החשוד טען שהוסכם ביניהם על אמירת מילה שהוא קרא לה "מילת ביטחון" אבל האישה לא אמרה אותה. האישה נראתה בהלם ואמרה שלא יכלה להגיב וקפאה לנוכח האלימות הקשה שהופעלה עליה והאונס הברוטלי."

בשתי האפשרויות אני חושבת שהגבר בצרות עם תיק אונס שלא יסגר בקלות.

העצה שלי: אם מחליטים לקיים פנטזית אונס חייבים להיות בטוחים שהאישה תהיה מרוצה מהתוצאות בסיום הסשן.
slu
slu

הבדלה.

slu • 1 באוג׳ 2007
בהגדרה מקצועית ושלא בהגדרה מקצועית,
אונס הוא פשע אלים. לא אקט של תשוקה או אפילו חרמנות נטו.

באונס הקורבן אינו מהווה שום פקטור במשוואה.
בבדסמ, כמו בכל עניין מוסכם לא קיים אחד בלי השני.

אחת ממוקדי העניין בפנטזית אונס אצל שני המינים זה עניין ה"אסור" במין.
אם תשאל כאלו שיש להן, זה כנמעט תמיד יסתיים שבסוף הן מבקשות עוד.. או מקבלות איזשהו פידבק רגשי מהאנס.

הוא אמור להיות זה שכופה עליהן מה שלכאורה "ילדה טובה" לא עושה.
מצד שני לך תגדיר ילדה "טובה".....

slu