סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פנטזית אונס.

מאסטר מיינד​(שולט)
לפני 17 שנים • 2 באוג׳ 2007

על איזו חברה מדור?

מאסטר מיינד​(שולט) • 2 באוג׳ 2007
פמינה כתב/ה:
מאסטר מיינד, לדעתי אתה מניח הנחה לא נכונה.
אתה מניח שאם בזמן סשן דמוי אונס לא נאמרה מילת ביטחון והאישה אח"כ מתלוננת על אונס השולט יוכל לספר שהיתה הסכמה למילת ביטחון והנשלטת לא אמרה אותה.

כולנו קראנו את החקירה של קצב ואת החומר ששחררו אירגוני הנשים.
לפי הפרסומים אישה שנמצאת במה שבעיניה הוא אונס יכולה לקפוא ולא להיות מסוגלת לומר "לא".
כתבו שהיו מקרים שהרשיעו גברים באונס כאשר האישה קפאה אבל הביעה התנגדות קודם לאונס.

אתה מרחיק לכת ומדבר על מקרה שבו מוותרים על מילת ביטחון ומחתימים על מסמך..

מאסטר מיינד כתב/ה:

ושום חתימה על מסמך וויתור על מילת ביטחון לא תפטור את האדון מאחריותו לשלומה הגופני והנפשי של שפחתו.
פנטזיית אונס - כן. אונס בלי מילת ביטחון ובלי דאגה לשלום השפחה- לא ולא.

סשן בדסמי יכול להיות אכסטרימי וחזק עם סימני אלימות על הגוף.
תאר לעצמך אישה שרצה למשטרה ולבית חולים שעה אחרי שמסתיים סשן כזה, עם כל סימני האלימות על גופה, וצועקת למשטרה שהיה אונס.

השולט שולף מכיסו את כתב הויתור על מילת הבטחון.
האישה לא אמרה את מילת הבטחון אבל טוענת שהיה אונס.

איכשהו נראה לי שהתיק על האונס יהיה בחקירה עם כותרת:
"סימני אלימות קשים נראו על האישה המתלוננת שהגיעה למשטרה.
לפי החשד הגבר תכנן מראש את מעשה האלימות והחתים את המתלוננת על מסמך שלא תעצור אותו במעשיו האלימים.
האישה החבולה נראתה בהלם ואמרה שצעקה לגבר להפסיק אבל הגבר לא הגיב לצעקותיה.
החשוד טען שהם הסכימו מראש שהוא לא יפסיק בכל מקרה גם כאשר תהיה אלימות קשה והוא מחזיק מסמך שמאשר את דבריו."

אפשרות 2: הכותרת בעיתון עם מילת בטחון.
"סימני אלימות קשים נראו על האישה והיא התלוננה על אונס.
החשוד טען שהוסכם ביניהם על אמירת מילה שהוא קרא לה "מילת ביטחון" אבל האישה לא אמרה אותה. האישה נראתה בהלם ואמרה שלא יכלה להגיב וקפאה לנוכח האלימות הקשה שהופעלה עליה והאונס הברוטלי."

בשתי האפשרויות אני חושבת שהגבר בצרות עם תיק אונס שלא יסגר בקלות.

העצה שלי: אם מחליטים לקיים פנטזית אונס חייבים להיות בטוחים שהאישה תהיה מרוצה מהתוצאות בסיום הסשן.

פמינה

כל מה שכתבתי על חברה ליברלית מתייחס לחברה בדסמ"ית כפי שכתבתי שם בפירוש, כלומר לחברה שבה מתקיים הדיון הזה עכשיו. כל הדיון הזה הוא רק בינינו, איך אנחנו רואים מימוש פנטזיית אונס. הדיון הזה, כולל הדרים שלך, לא היה יכול להתקיים מעל דפי העיתונות.

לכן אין לערבב מה שאמרתי לא עם כותרות בעיתונים ולא עם חקירות משטרה. זה דיון אחר לגמרי, של קבלת (או אי-קבלת) החברה הבדסמ"ית על ידי החברה הכללית.
מאסטר מיינד​(שולט)
לפני 17 שנים • 2 באוג׳ 2007

Re: על איזו חברה מדור?

מאסטר מיינד​(שולט) • 2 באוג׳ 2007
מאסטר מיינד כתב/ה:
פמינה כתב/ה:
מאסטר מיינד, לדעתי אתה מניח הנחה לא נכונה.
אתה מניח שאם בזמן סשן דמוי אונס לא נאמרה מילת ביטחון והאישה אח"כ מתלוננת על אונס השולט יוכל לספר שהיתה הסכמה למילת ביטחון והנשלטת לא אמרה אותה.

כולנו קראנו את החקירה של קצב ואת החומר ששחררו אירגוני הנשים.
לפי הפרסומים אישה שנמצאת במה שבעיניה הוא אונס יכולה לקפוא ולא להיות מסוגלת לומר "לא".
כתבו שהיו מקרים שהרשיעו גברים באונס כאשר האישה קפאה אבל הביעה התנגדות קודם לאונס.

אתה מרחיק לכת ומדבר על מקרה שבו מוותרים על מילת ביטחון ומחתימים על מסמך..

מאסטר מיינד כתב/ה:

ושום חתימה על מסמך וויתור על מילת ביטחון לא תפטור את האדון מאחריותו לשלומה הגופני והנפשי של שפחתו.
פנטזיית אונס - כן. אונס בלי מילת ביטחון ובלי דאגה לשלום השפחה- לא ולא.

סשן בדסמי יכול להיות אכסטרימי וחזק עם סימני אלימות על הגוף.
תאר לעצמך אישה שרצה למשטרה ולבית חולים שעה אחרי שמסתיים סשן כזה, עם כל סימני האלימות על גופה, וצועקת למשטרה שהיה אונס.

השולט שולף מכיסו את כתב הויתור על מילת הבטחון.
האישה לא אמרה את מילת הבטחון אבל טוענת שהיה אונס.

איכשהו נראה לי שהתיק על האונס יהיה בחקירה עם כותרת:
"סימני אלימות קשים נראו על האישה המתלוננת שהגיעה למשטרה.
לפי החשד הגבר תכנן מראש את מעשה האלימות והחתים את המתלוננת על מסמך שלא תעצור אותו במעשיו האלימים.
האישה החבולה נראתה בהלם ואמרה שצעקה לגבר להפסיק אבל הגבר לא הגיב לצעקותיה.
החשוד טען שהם הסכימו מראש שהוא לא יפסיק בכל מקרה גם כאשר תהיה אלימות קשה והוא מחזיק מסמך שמאשר את דבריו."

אפשרות 2: הכותרת בעיתון עם מילת בטחון.
"סימני אלימות קשים נראו על האישה והיא התלוננה על אונס.
החשוד טען שהוסכם ביניהם על אמירת מילה שהוא קרא לה "מילת ביטחון" אבל האישה לא אמרה אותה. האישה נראתה בהלם ואמרה שלא יכלה להגיב וקפאה לנוכח האלימות הקשה שהופעלה עליה והאונס הברוטלי."

בשתי האפשרויות אני חושבת שהגבר בצרות עם תיק אונס שלא יסגר בקלות.

העצה שלי: אם מחליטים לקיים פנטזית אונס חייבים להיות בטוחים שהאישה תהיה מרוצה מהתוצאות בסיום הסשן.

פמינה

כל מה שכתבתי על חברה ליברלית מתייחס לחברה בדסמ"ית כפי שכתבתי שם בפירוש, כלומר לחברה שבה מתקיים הדיון הזה עכשיו. כל הדיון הזה הוא רק בינינו, איך אנחנו רואים מימוש פנטזיית אונס. הדיון הזה, כולל הדברים שלך, לא היה יכול להתקיים מעל דפי העיתונות.

לכן אין לערבב מה שאמרתי לא עם כותרות בעיתונים ולא עם חקירות משטרה. זה דיון אחר לגמרי, של קבלת (או אי-קבלת) החברה הבדסמ"ית על ידי החברה הכללית.
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 3 באוג׳ 2007
אני הייתי קורא לזה פנטזיות כוחניות וכפיתיות.

מהסיבה הפשוטה שזה מוסכם.
אונס?
זה פשע זה לא BDSM .

אני הייתי עושה בצורה שהייתי נותן פקודה לנשלטת להיתנגד
ואז הייתי מתנפל עליה קורע מימנה את בגדיה ומזיין אותה עד שהיא בוכה.
כל עוד זה בנסכמה אין בעיה.

יש הבדל בין זיון בכפיה לאונס,זיון בכפיה אני מפעיל כוח רק כדי לבלום ולקשור אותה
בלי להפעיל אלימות.
אנס שהוא תוקף מישהי הוא יתן לה אגרוף לפנים וגם ביטות אם היא תיתנגד
וזה הבדל אדיר .
כי אפשר להשתלט על אישה בלי להכות כמו בפיזור הפגנות.
לדוגמה בהתנתקות ראיתם איך משתלטים על אנשים בלי להכות וליפצוע זה בדיוק הרעיון.

אבל כן כדאי לפי דעתי לקרוע מימנה את הבגדים בעצבים.
דובדבן

הערת שוליים

דובדבן • 3 באוג׳ 2007
אמוץ כתב/ה:

אני הייתי קורא לזה פנטזיות כוחניות וכפיתיות.

זה פשע זה לא BDSM .

לדוגמה בהתנתקות ראיתם איך משתלטים על אנשים בלי להכות וליפצוע זה בדיוק הרעיון.

.

בהתנתקות ראינו בדיוק ההיפך.
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
עד כמה שזכור לי דובדבן ראיתי שמעבירים נשים בתפיסה שהן לא יכולות להתנגד אבל לא הכו נשים.

בכל מקרה הכוונה שלי להבהיר שגם פנטזיות הכי כוחניות יכולות לבוא בלי אלימות.
אלישבע​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 4 באוג׳ 2007

פנטזית אונס

אלישבע​(נשלטת) • 4 באוג׳ 2007
אני חושבת שזו אחת הפנטזיות החזקות ביותר שלי, אך היא שייכת לאותו סוג של פנטזיות שלעולם לא אממש.
העניין החזק ביותר בפנטזיית האונס הוא חוסר האונים, אני חושבת. חשבתי הרבה על הנושא, והבנתי שאין דרך בטוחה לממש את הפנטזיה הזו. לפני שפגשתי את אדוני, כשעוד רק דיברנו, ביקשתי ממנו שפגישתנו הראשונה תהיה אונס. הוא לא הסכים לכך, מסיבות ברורות. במשך זמן רב הייתה בי מחשבה, רצון עז, לכתוב באחד הפורומים הזמנה לאונס, עם פרטים על זמן ומקום, וסימני זיהוי שיהיו לי, ובכך לחוות את האונס בצורה קרובה למציאות, כשאיני יודעת מי האנס, כיצד יבחר לאנוס אותי, ואם זה בכלל יקרה. זה עדיין לא אונס, וזה ברור לי. ויתרתי על הרעיון הזה, לאחר ששוכנעתי שזה יהיה מאוד מסוכן, וגם לאחר שהבנתי שאני לא יודעת מה זה יגרום לי להרגיש, וכיצד אגיב.
פנטזיית האונס שלי כוללת אלימות קיצונית, מכות כמעט עד אובדן הכרה ואונס ברוטלי.
עדיין לא הצלחתי להבין למה יש לי את הפנטזיה הזו, ולמה היא כל כך חזקה אצלי.
כאמור, אין זו הזמנה לאונס, ויתרתי על מימוש הפנטזיה הזו, והיא תישאר לעולם פנטזיה לא ממומשת.
שלגי
שלגי • 4 באוג׳ 2007
דו"ח הייט, מחקר שהפך לספר ופורסם לפי שנים רבות
(אל תתפסו אותי במילה אבל משהו כמו 25 שנה ויותר למיטב זכרוני הדל)
קבע כי הפנטזייה נפוצה ביותר אצל נשים (אמריקאיות ווניליות ברובן, מן הסתם)
הינה פנטזיית האונס.
קרי, הפנטזייה הזו אינה יחודית כלל וכלל לנשים המגדירות עצמן כנועות,
נקודה למחשבה לדנים בנושא.
בכוח המוח-אשה

על חוסר אונים ואובדן שליטה

בכוח המוח-אשה • 4 באוג׳ 2007
הדיון כאן התפזר קצת ודיבר על מבחנים משפטיים ואחרים, ואפילו על השאלה אם אפשר לממש פנטזית אונס באופן הקרוב לחוויה המציאותית.

העניין הוא שאי אפשר לממש פנטזית אונס וגמרנו.
זה מסוג הפנטזיות שאי אפשר לממש, אלא רק לעשות בכאילו. ההסכמה שם היא האלמנט המכריע שמפיל את היכולת לממש.
אפילו באקסטרים של אלישבע (וואו, אלישבע }{), האנס יכול היה לטעון להזמנה לאונס ולכן להסכמה.

ובעניין "הפנטזיה הזו מראה שאת נשלטת" -
אני חושבת שבדיוק להיפך: אישה שמתגרה מפנטזית אונס מפחדת לתת שליטה, והיא מפנטזת שיקחו את השליטה ממנה בכוח ויאפשרו לה את החוויה סופסוף.

היא לא הסכימה, היא לא רצתה, עשו בה דברים נוראיים שהיא לא תארה לעצמה שאפשריים, היא חוותה השפלה בכוח, כאב בכוח, היא חוותה חוסר אונים ואובדן שליטה בלי יכולת להחזיר את המושכות לידיה.
מגרה בהחלט : )

נשלטת בידיאסאמית במובן זה, לוקחת אחריות ואומרת בפה מלא שזה הצרכים שלה, שזה בהסכמה, שזה עושה לה וכו'
נדמה לי שזו דרגה מפותחת יותר להיות בה מבחינה נפשית, לא?
Cafe​(שולט)
לפני 17 שנים • 5 באוג׳ 2007

נשמע לי אבסורדי

Cafe​(שולט) • 5 באוג׳ 2007
נשוי בצייתנית כתב/ה:

אני מעלה כאן את הנושא מישום שאני מוצא קולרציה ישירה לנושא השליטה
דבר שדומה ברמת מובהקות גבוהה מאוד לאותו תהליך שעובר על אנס או רוצח כאשר ה"קורבן " נמצא תחת ידו.

???

לדעתי מה שאתה אומר זה אבסורד וגם שערוריה!!!

שני משתנים בדידים בינאריים
בדס"מ או ונילי
אתה משוה לאנס או רוצח / אדם נורמטיבי.
וקורא לזה מובהקות גבוהה מאד???

אתה גורם לזילות של מושג ה p-value.

חרפה !
Cafe​(שולט)
לפני 17 שנים • 5 באוג׳ 2007

Re: פנטזית אונס

Cafe​(שולט) • 5 באוג׳ 2007
אלישבע כתב/ה:
כאמור, אין זו הזמנה לאונס, ויתרתי על מימוש הפנטזיה הזו, והיא תישאר לעולם פנטזיה לא ממומשת.

רשמתי לעצמי נקודה רעה : icon_wink.gif