שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

אז איך אתם אוהבים שמחזרים אחרייכם?

}{מוראנה}{
לפני 17 שנים • 3 באוג׳ 2007

אז איך אתם אוהבים שמחזרים אחרייכם?

}{מוראנה}{ • 3 באוג׳ 2007
הנה פתחתי שירשור על חיזורים

באמת מעניין לדעת מה כל אחד ואחת אוהבים במחזרים שלהם

צורות חיזור.....ממתקים.....פרחים.....חיוכים.....

מיהו המחזר האולטימטיבי

ועד כמה זה מפשיע על ההחלטה של להיות או לחדול.....

יאאלה עונת החיזורים יוצאת לדרךicon_smile.gif))))))))
נולי
נולי • 3 באוג׳ 2007
אני מפשיע עלי כסף.הרבה כסף.
שיוציאו עלי מלאן כסף.
שיזמינו אותי למסעדות יקרות ויחכו לי עם מרסדס סטרץ' למטה.
רק בלי מוזיקה רועשת.
בשקט.
תהום​(מתחלפת)

אוהב מתנות יחיה

תהום​(מתחלפת) • 3 באוג׳ 2007
מתנות זה מה שקונה אותי,
הרבה מתנות וביחוד את אלו שמראות שהוקדש להן צומת לב והשקעה כגון:
פרוות, תיקים, ציוד בדס"מי, בגדים ושאר דברים שימושיים
או כל דבר שאי פעם אמרתי שאני רוצה.

ומי המחזר האולטמטיבי אני משוחדת
אבל ונוס הכי משקיע ומקדיש המון צומת לב בקניית המתנות.
זיקית

מאני מאני מאני - ג'ורג'יו ארמאני

זיקית • 3 באוג׳ 2007
מתנות וכסף וארוחות מפוארות זה טוב ונעים, אבל זה לא שווה כלום אם אין במי להתאהב.

זה גם תופס יותר בשלב חיזור ראשוני, אח"כ זה פחות אפקטיבי, אלא אם זה אורח חיים ויש יכולת כלכלית לגבות את זה.

מבחינתי זה לא חיוני, אם כי בהחלט נעים ורצוי.

מחוות קטנות ואישיות הרבה יותר קוסמות לי, וגם אם כל הבנאליות - זרי פרחים, רצוי גדולים ומרשימים. פרחים קונים אותי בהחלט icon_smile.gif
אלון-סאב​(נשלט)
אלון-סאב​(נשלט) • 3 באוג׳ 2007
קודם כל מוכרח לציין שמעולם לא חיזרו אחריי. אחרי מחשבה קלה, האם יש דבר כזה שדומיננטית מחזרת אחרי סאב? ואם כן, אז זה אומר שהיא מוותרת על הדומיננטיות שלה? מעניין.

בכל אופן. יעצה לי מישהי שאני מאוד מעריך עצה טובה: אתה רוצה לחזר אחריה? אתה רוצה להראות לה כמה אכפת, כמה אתה רוצה, כמה אתה ... ? עזוב שוקולדים. עזוב פרחים. עזוב חו"ל! תתמקד במה שהיא צריכה, דבר ראשון וקודם כל, וזה יכול להיות כל דבר. החל בקניות בסופר, דרך תמרוקים למיניהם, וכלה בכלי מטבח, כלי אוכל, רהיטים, ומה לא? ובכך, אתה לא "סתם" מביא לה מתנה, שוקולדים כדי שתשמין יותר, פרחים כדי שינבלו תוך יומיים שלוש, או טיסה לחו"ל כדי שהיא תדאג לכל הדברים שהשאירה מאחור. במקום זאת, אתה תופס מקום של הprovider , הצייד. הגבר שדואג שלאישה שאיתו לא חסר דבר, אף פעם, פעוט וחסר משמעות בעיניו ככל שיהיה.

זה חיזור.
מה גם. נכון שהכול עולה כסף. אז נוהגים במידת ההיגיון והנדיבות. כי ככה זה בעולם המודרני, כל אינטראקציה משמעותית בין גבר לאישה תעלה כסף. כך או אחרת. השאלה היחידה היא האם אתה רוצה לצאת גבר, נדיב, מתחשב, חושב וג'נטלמן, או כל הדברים שהם לא.
Toxic Princess
Toxic Princess • 3 באוג׳ 2007
אלון-סאב כתב/ה:
קודם כל מוכרח לציין שמעולם לא חיזרו אחריי. אחרי מחשבה קלה, האם יש דבר כזה שדומיננטית מחזרת אחרי סאב? ואם כן, אז זה אומר שהיא מוותרת על הדומיננטיות שלה? מעניין.

בכל אופן. יעצה לי מישהי שאני מאוד מעריך עצה טובה: אתה רוצה לחזר אחריה? אתה רוצה להראות לה כמה אכפת, כמה אתה רוצה, כמה אתה ... ? עזוב שוקולדים. עזוב פרחים. עזוב חו"ל! תתמקד במה שהיא צריכה, דבר ראשון וקודם כל, וזה יכול להיות כל דבר. החל בקניות בסופר, דרך תמרוקים למיניהם, וכלה בכלי מטבח, כלי אוכל, רהיטים, ומה לא? ובכך, אתה לא "סתם" מביא לה מתנה, שוקולדים כדי שתשמין יותר, פרחים כדי שינבלו תוך יומיים שלוש, או טיסה לחו"ל כדי שהיא תדאג לכל הדברים שהשאירה מאחור. במקום זאת, אתה תופס מקום של הprovider , הצייד. הגבר שדואג שלאישה שאיתו לא חסר דבר, אף פעם, פעוט וחסר משמעות בעיניו ככל שיהיה.

זה חיזור.
מה גם. נכון שהכול עולה כסף. אז נוהגים במידת ההיגיון והנדיבות. כי ככה זה בעולם המודרני, כל אינטראקציה משמעותית בין גבר לאישה תעלה כסף. כך או אחרת. השאלה היחידה היא האם אתה רוצה לצאת גבר, נדיב, מתחשב, חושב וג'נטלמן, או כל הדברים שהם לא.

מסכימה מאוד..מאוד מאוד
}{מוראנה}{
}{מוראנה}{ • 3 באוג׳ 2007
ואני אוהבת המון תצומי

ופרחים לרב........

וכל אותם דברים דביקים כאלה שעושים

בררררררררר........

icon_wink.gif
זיקית
זיקית • 3 באוג׳ 2007
אלון-סאב כתב/ה:

זה חיזור.

פרקטיות זה חשוב, אין ספק. אבל חיזור הוא עניין של רומנטיות. ולא תמיד חייבים להיות פרקטיים. יש חשיבות רבה גם למחוות רומנטיות. גרנדיוזיות (יס פליז!), או לא.
אלון-סאב​(נשלט)
אלון-סאב​(נשלט) • 3 באוג׳ 2007
כשאני מאוהב אני נוטה לרומנטיות. זה יהיה במילים. במחוות. בקולות. בריקוד. בהפתעה. בתכנון. בספונטאניות. בקטנה ובגדולה. זה יהיה בדיוק כך כי זה יבוא היישר מהלב, המקום הכי רומנטי הכי אכפתי שאפשר. לא תמיד זו אהבה במבט ראשון, ולפעמים גם צריך לתת לזה קצת זמן. אבל הכי חשוב, זה יהיה בהתאם לה. מתאים לה. כי זה בשבילה.
Blondie the good​(מתחלף)
לפני 17 שנים • 4 באוג׳ 2007
Blondie the good​(מתחלף) • 4 באוג׳ 2007
אחרי חיזרו icon_smile.gif
המחזרת תפסה את ראשי בשיער והדביקה לי צרפתית icon_smile.gif

אין ספק שזה בהחלט תפס אותי (ולא, היא לא איבדה מהדומיננטיות שלה, נהפוכו)
אבל מצד שני נראה כי אני קל להשגה icon_lol.gif