מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
בסופו של דבר הגרמנים חכמים יותר מאיתנו.
לפני 17 שנים •
3 באוג׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 3 באוג׳ 2007
אני פותח שירשור שקשור לניצולי השואה שחוזרים לגרמניה אפילו שהם לא מסוגלים לראות את העם הגרמני.
מי שניצול שואה בגרמניה נהנה מקיצבה שמאפשרת לו לחיות בכבוד , הם מקבלים הטבות מיפה ועד הודעה חדשה. לצערי הגרמנים יותר טובים אליהם מאיתנו וכך גרמניה מחזירה לנו על זה שכל שנה אנחנו מזכירים להם את הפשעים שלהם. צריך לזכור שהגרמנים יעשו הכל כדי לרצות את ניצולי השואה. אני שמעתי שגרמניה מעודדת עליה גם של ישראלים בעלי מיקצועות. כנראה מה שגרמניה עושה זה להגיד לנו ליפני שאתם מטיפים לנו על פשענו מליפני 60 שנה תיראו איך אתם מתייחסים לאזרחים שלכם. הגרמנים תמיד היו חכמים והם לא פרירים. הם מוציאים אותנו רעים בתיחכום הם לא מתווכחים איתנו אלא מתייחסים בכבוד לאנשים שבבית שלהם זונחים אותם הבושה עוברת כבר את הגבולות. אין ספק שמי שלא מכבד את אבותיו סופו להעלם. |
|
j25 |
לפני 17 שנים •
5 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באוג׳ 2007
j25 • 5 באוג׳ 2007
אני הולך לכתוב דברים שישמעו קשים לכמה אנשים כאן...
מדינת ישראל נהיתה בושה וחרפה ולא מצדיקה את הקיום שלה. השחיתות היא נגע בכל מקום כמו סרטן ששולח גרורות...מלמעלה עד למטה. ראש ממשלה גנב, נשיא אנס, חבר כנסת ממפלגת העבודה שמאיים על שומר במועדון שיביא לו עבריינים. פני הדור כפני הכלב. גועל נפש, בא להקיא. נכון שהאכזריות הגרמנית כלפי היהודים הייתה בלתי נתפסת ורחוקה מכל אמת מידה אנושית, אבל אכזריות כזאת תמצא בעוד סוגים של כיבוש כאשר לעם הכבוש נשללו הזכויות לגמרי. לא בצורה שיטטית ומדוייקת להחריד כמו שעשו הגרמנים , אבל בדרכים אחרות כמו שעברו הפליטים הסודנים המסכנים שברחו לארץ. למדינת ישראל כיום יש הרבה דברים טובים ללמוד מגרמניה של היום. סדר, סובלנות, יושר , דרך ארץ שזה דרך אגב מושג שבא מהיהדות ומציין את התקופה לפני מתן תורה שדווקא הגרמנים מיישמים אותו יותר טוב ממדינת ישראל. אני שואל למה חוגגים עצמאות 60 ? מי חוגג? ראשי המדינה? שילכו לעזאזל כל חברי הכנסת והשרים בלי יוצא מן הכלל...שונא את כולם שם בדם!!! אחד אחד בלי יוצא מהכלל. ניצולי השואה עוברים את השואה שוב פעם!!! למישהו שם למעלה אכפת??? אם לא העיתונות הייתה חושפת את מצבם מישהו היה דואג? איך אפשר? אולי לאלוהים יש תשובה? אולי לא... |
|