קריפטיקון |
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
קריפטיקון • 6 באוג׳ 2007
פנטזיות אונס הן סוד גלוי. תראו את כל התיאורים הגרפיים המפורטים בכתבות עיתון על נאנסות, נדמה לי שהעיתונאים הצהבהבים יודעים עד כמה גברים ונשים קוראים זאת בשקיקה ומאמצים את התיאורים לזמן האוננות או הסקס המשמים עם בני/בנות הזוג שלהם.
יש גם ז'אנר פורנו שלם (וחוקי) שנוגע בנושא. מותר לשים פה לינקים? |
|
אלישבע(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
אלישבע(נשלטת) • 6 באוג׳ 2007
קריפטיקון כתב/ה: יש גם ז'אנר פורנו שלם (וחוקי) שנוגע בנושא. מותר לשים פה לינקים?
מותר ואף רצוי |
|
talula |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
talula • 7 באוג׳ 2007
פנטזיית אונס איננה דבר כה נדיר, כפי שטוען פותח השרשור.
הנושא הזה טופל בהרבה בפרי פסיכולוגיה, מאחר והוא מופיע לא אחת ולא פעמיים אצל נשים בלי קשר לנטיותן המיניות. כפי שאמרו קודמיי, ישנו הבדל עצום בין פנטזיה למימושה, וכן ישנן כאלו שרוצות ל"ממש" פנטזיית אונס, תוך כדי שמירה על הבטחון הנפשי והאישי שלהן עם השולט/ הבן-זוג שאיתן הן נמצאות בקשר. השאלה שמעלה הפותח האם זה אקסטרים או לא, איננה רלוונטית מאחר ואם תבדוק את הנושא, תמצא כי רבות הנשים אשר העלו בראשן מין פנטזייה אשר יש לה נגיעה עם מושג המופשט של אונס, אין הדבר אומר כי הן א. רוצות לממש את הרעיון או ב. במידה ויש מימוש, מוכנות לוותר על תחושת הבטחון והעוגן. לסיום, מרגרט אטווד (אחת מהסופרות האהובות עליי) כתבה סיפור קצר שנקרא Rape Fantasies , סיפור מקסים, אשר לדעתי מאפשר הצצה להלך המחשבה של אישה כאשר היא מדמיינת את אותו ה"אונס" |
|
נשוי בצייתנית(שולט) |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
נשוי בצייתנית(שולט) • 7 באוג׳ 2007
תגובה מעניינת .
אבל את לא חושבת שמי שיש לה פנטזיית אונס לוקחת בחשבון שמדובר על סקס אלים במיוחד ??? |
|
קריפטיקון |
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
קריפטיקון • 8 באוג׳ 2007
אלישבע כתב/ה: קריפטיקון כתב/ה: יש גם ז'אנר פורנו שלם (וחוקי) שנוגע בנושא. מותר לשים פה לינקים?
מותר ואף רצוי יש מאות אלפים של קומיקסי הנטאי יפני, ובערך 50000 אתרים של אונס מדומה מרוסיה ומדינות USSR לשעבר. אם היה לי כח הייתי שם לינקים, אבל יותר קל למצוא את זה בגוגל מאשר למצוא נקניק כשר בטיב טעם. |
|
OMEN{בובת זונה} |
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
OMEN{בובת זונה} • 10 באוג׳ 2007
בפנטזיית אונס יש עוד אלמנט חשוב שלא ראיתי אותו עדיין בשרשור הזה.
המצב שונה בד"כ בין בחורה שנאנסה בעבר לבין בחורה שמעולם זה לא קרה לה אך היא מפנטזת על זה. ההבדל טמון גם במניעים שלה למימוש הפנטזיה, וגם בתוצאות הפוטנציאליות של מימוש הפנטזיה. ברור שגם דרך המימוש כנראה תהיה שונה ותרגיש שונה שלני הצדדים. אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא הזה... |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 10 באוג׳ 2007
גם לגברים יש פנטזיות של חוסר אונים זה לא רק נשים.
אני יודע על עצמי שיש ארבע שמוגדרות נשלטות באתרים האלה ובכיף הייתי רוצה שהן יפעילו עלי כוח נשי מרושע. |
|
Stranger-It |
לפני 17 שנים •
17 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 באוג׳ 2007
Stranger-It • 17 באוג׳ 2007
danyu כתב/ה: בפנטזיית אונס יש עוד אלמנט חשוב שלא ראיתי אותו עדיין בשרשור הזה.
המצב שונה בד"כ בין בחורה שנאנסה בעבר לבין בחורה שמעולם זה לא קרה לה אך היא מפנטזת על זה. ההבדל טמון גם במניעים שלה למימוש הפנטזיה, וגם בתוצאות הפוטנציאליות של מימוש הפנטזיה. ברור שגם דרך המימוש כנראה תהיה שונה ותרגיש שונה שלני הצדדים. אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא הזה... קודם כל אני חושבת שהנושא הוא לא כזה נדיר וייחודי .. יש הרבה נשים שרואות בפנטזיה הזו משהו מאוד כוחני , מנטלי ומעורר מצבי התמודדות .. דבר שכל אישה ונילית ובמיוחד נשלטת מייחלת לעצמה . כמובן שאני מדברת מנק' הראיה שלי וכל אחת רשאית לפרש איך שבא לה ומתאים לה. בקשר להיבט המשפטי שבדבר .. אם הבעת בפני האדון או הפרטנר או הגבר הנ"ל שאת מעוניינת בכך ושההסכמה היא מלאה לשני הצדדים לא אמורה להיות שום בעיה חוץ מכמובן התוצאה שיכולה להפתיע לרעה או לטובה .. לדעתי צריכה להקבע מילת בטחון כלשהי , הסכם כלשהו .. שאומר שברגע שתגידי את המילה הזו והזו הכל ייפסק שם באותו הרגע ולא יימשך. דניו, אם בחורה נאנסה בעבר כי ביקשה זאת ונהנתה מזה והיא מצאה את עצמה מבקשת שוב היא כבר תהיה די מודעת לתוצאת הדבר ולהנאה שהיא יכולה להפיק מכך. אם זו בחורה שנאנסה בנסיבות לא נעימות וללא "בקשתה" אני לא ממש חושבת שתהיה לה פנטזיה כזו |
|
WildWind |
לפני 17 שנים •
17 באוג׳ 2007
אני לא מבין מה הבעיה
לפני 17 שנים •
17 באוג׳ 2007
WildWind • 17 באוג׳ 2007
כשיש אמון בסיסי בבן הזוג, אז כן, אפשר להגשים פנטזיית אונס. אני חייב לספר שכמה מהנשלטות שהכרתי חוו אונס, והיו מהן שהודו שיש להן תשוקה לעבור שוב את החוויה עם השולט... לא, אנחנו לא מודלים של שפיות בעולם הבדסמ - ומצד שני, ייתכן שיש ב"אונס" מצד בן הזוג חוויה מתקנת. מכל מקום, פנטזיית אונס עם שולט מוכר שזכה באמון - ועוד יותר מכך עם שולט שהוא בן זוג - טבעי, מגרה ומהנה. בהצלחה ובעונע
|
|
llulu(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
17 באוג׳ 2007
באונס יש כעס
לפני 17 שנים •
17 באוג׳ 2007
llulu(נשלטת) • 17 באוג׳ 2007
גם של הנשלטת גם של המבצע
יש גם ביטוי של תשוקה עזה של סקס או של אהבה של כיבוש, של קרב ושל הכנעה אולי גם יותר מכל את מושג הגוף והנפש כאוביקט , אוביקט גרידא מטרה לתשוקה מטרה לחולשה, לאין לחשוב ואין רצונות כיביכול אך אחד מתבטא בהרס בשינאה השני רק באהבה והסכמה תבוא סמויה או ליפני אחר כך או בכלל אך רק ביטוי של אהבה |
|