venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
שמות- תואר
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
venus in our blood(שולטת) • 7 באוג׳ 2007
לשולטים : מהי ההעדפה שלכם ? ( אם יש כזו )
כלבה\ שפחה וכד' ? נשלטות : איזה כינוי עושה לכן את זה ? ועוד תהייה... אם , בסופו של דבר, יש שמות תואר מוגבלים ( אדון\ מאסטר, דום על הטיותיו השונות ), ולנשים שמות התואר מוגבלים לא פחות, האם אין משהו בייחוד שקצת מתפספס פה ? ( אמנם, ברור שרק לאחד והיחיד , שבאמת אבל באמת עושה לך את זה, תקראי ''אדוני '', אבל במיבחן הזמן הכינויים הם אותם כינויים...) דעתכם\ ן? תחושות, התנסות, דיעות יתקבלו בברכה |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
על הבוקר...
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
dahanc(שולט) • 7 באוג׳ 2007
בדרך כלל אני מעדיף , להגיד אישה ...חוץ ממיקרים יוצאים מהכלל...
אנו רק בני אדם מעבר לפנטזיה.... :D |
|
עינבר |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
Re: שמות- תואר
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
עינבר • 7 באוג׳ 2007
נוגה כתב/ה: לשולטים : מהי ההעדפה שלכם ? ( אם יש כזו )
כלבה\ שפחה וכד' ? נשלטות : איזה כינוי עושה לכן את זה ? ועוד תהייה... אם , בסופו של דבר, יש שמות תואר מוגבלים ( אדון\ מאסטר, דום על הטיותיו השונות ), ולנשים שמות התואר מוגבלים לא פחות, האם אין משהו בייחוד שקצת מתפספס פה ? ( אמנם, ברור שרק לאחד והיחיד , שבאמת אבל באמת עושה לך את זה, תקראי ''אדוני '', אבל במיבחן הזמן הכינויים הם אותם כינויים...) דעתכם\ ן? תחושות, התנסות, דיעות יתקבלו בברכה אני מסכימה איתך שדומים קצת מוגבלים בשמות תואר וכל דבר מלבד אדון או מאסטר נשמע מוזר בפורום של הכלוב. ויש מי שיגדיל ויטען שמאסטר זה תואר יותר בכיר מאדון. לנשלטים, נשלטת ודומיות נהוג להשתמש במבחר גדול הרבה יותר; עבד, שפחה, מלכה, כלב, חתולה, גבירה, זונה, זונה, קיסרית ועוד ועוד ... מה שקורה כמו אצל כל זוג ונילי, החיים ממציאים כינויים, משונים, אינטימיים, אישיים. ובחלקם את יכולה להתקל שאת מכירה ומקשיבה לאנשים כאן. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי אוג' 07, 2007 8:43 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
עינבר |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
Re: על הבוקר...
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
עינבר • 7 באוג׳ 2007
dahanc כתב/ה: בדרך כלל אני מעדיף , להגיד אישה ...חוץ ממיקרים יוצאים מהכלל...
איזה מקרים יוצאים מהכלל? |
|
momi(שולט) |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לא צריך כינויים!
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
momi(שולט) • 7 באוג׳ 2007
יש פה שממש לא זקוקים לכינויים כדי לדעת איפה הם נמצאים.
|
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
Re: על הבוקר...
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
dahanc(שולט) • 7 באוג׳ 2007
עינבל כתב/ה: dahanc כתב/ה: בדרך כלל אני מעדיף , להגיד אישה ...חוץ ממיקרים יוצאים מהכלל...
איזה מקרים יוצאים מהכלל? עינבל , מכאלו שדורשות לקרוא להן במופגן בכינויים ,ובהשפלה מילולית ,מכיון שבדרך זו הן מגיעות לסיפוקן....... |
|
ginger |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
ginger • 7 באוג׳ 2007
מה שתופס בדרך כלל הכי חזק הוא לא פחות אבל גם לא יותר הוא השם.
פשוט השם, הוא הכי אינטימי (כל דבר אחר נדמה מזוייף מודבק, מומצא). איבוד האינדיווידואל של השם יכול לייצר שתי תגובות: (מצד השיפחה) האחת - היא ניתוק (לפי הכינויים הכלליים חור, זונה, פרה, פילה, כלבה, נאקה וכו' ) אובדן האינדיווידואל מרחיק מלפיתה, פשוט לא נוגע, כי מותר, כי זה תקף לכל אחד, זה לא "אני פרטי" כי אם "אני ציבורי". השנייה - היא חיבור לופת מאותם כינויים עקב השפלה ומאותה סיבה - אובדן האינדיווידואל שדווקא הוא בונה חיבור. בשם גלומה העוצמה המרוכזת ביותר (אלא אם לשולט קוראים "חזי" או הרשל'ה או זלמן או עוד כמה). זה תקף בשני הכיוונים למרות שבדרך כלל קוראים לשיפחה ולא להפך. כינויים נתפשים בעיני כסוג של מסיכה/מעטה/סמל סטטוס, וכשהעוצמה היא אמיתית, פנימית, היא לא זקוקה לכל אלו היא עומדת בפני עצמה. (חורגים מכך הם כללי הנימוס שיש בהם מן הציות ועוד כמה תבלינים) ג'ינג'ר. |
|
מUחדת |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
מUחדת • 7 באוג׳ 2007
ginger כתב/ה: מה שתופס בדרך כלל הכי חזק הוא לא פחות אבל גם לא יותר הוא השם.
פשוט השם, הוא הכי אינטימי (כל דבר אחר נדמה מזוייף מודבק, מומצא). איבוד האינדיווידואל של השם יכול לייצר שתי תגובות: (מצד השיפחה) האחת - היא ניתוק (לפי הכינויים הכלליים חור, זונה, פרה, פילה, כלבה, נאקה וכו' ) אובדן האינדיווידואל מרחיק מלפיתה, פשוט לא נוגע, כי מותר, כי זה תקף לכל אחד, זה לא "אני פרטי" כי אם "אני ציבורי". השנייה - היא חיבור לופת מאותם כינויים עקב השפלה ומאותה סיבה - אובדן האינדיווידואל שדווקא הוא בונה חיבור. בשם גלומה העוצמה המרוכזת ביותר (אלא אם לשולט קוראים "חזי" או הרשל'ה או זלמן או עוד כמה). זה תקף בשני הכיוונים למרות שבדרך כלל קוראים לשיפחה ולא להפך. כינויים נתפשים בעיני כסוג של מסיכה/מעטה/סמל סטטוס, וכשהעוצמה היא אמיתית, פנימית, היא לא זקוקה לכל אלו היא עומדת בפני עצמה. (חורגים מכך הם כללי הנימוס שיש בהם מן הציות ועוד כמה תבלינים) ג'ינג'ר. איזו תשובה יפה, ג'ינג'ר. |
|
גרניקה(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
אכן, תשובה יפה.
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
גרניקה(נשלטת) • 7 באוג׳ 2007
ginger כתב/ה: בשם גלומה העוצמה המרוכזת ביותר (אלא אם לשולט קוראים "חזי" או הרשל'ה או זלמן או עוד כמה). ג'ינג'ר. או "חיש מהר שלל בז" שזה מה שקרה לי |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 7 באוג׳ 2007
אני מעדיפה לקרוא לו מאסטר או אדוני או לומר את שמו הפרטי .
אני חושבת שהדרך בה זה נאמר זה החשוב, הטונציה, הטון , זה העיקר ולא שם התואר . בעבר היה לי אדון כאשר הוא "נזף" בי קראתי לו אדוני וכאשר לא, פשוט אמרתי את שמו , זה לא עשה אותו פחות אדון או אותי פחות שפחה . אני אוהבת שקוראים לי ילדה , נסיכה, שפחה, אבל בעצם זה לא כל כך משנה באיזה שם יבחר לקרוא לי כי זה בא ממנו , וזה בעצם מה שחשוב ,השם שבו הוא בוחר לקרוא לי . |
|