DEVIL EYES |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לצוד את במבי
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
DEVIL EYES • 7 באוג׳ 2007
בארה"ב אין כנראה גבול למה שהשיעמום, הטמטום, החרמנות והכסף מסוגלים להמציא. גברים שמסוגלים להרשות לעצמם את ה"תענוג", משתתפים בסוג חדש של "ספורט": הם מגיעים ללאס וגאס ומשלמים אלפי דולרים כדי לרדוף אחרי נשים עירומות ולירות בהן ברובי "פיינטבול" (רובה שיורה כדורי צבע). "הבילוי" החדש זכה לשם המקורי: "לצוד את במבי".
"אני במקור מניו יורק. מה אני אמור לצוד שם? סנאים? חתול או כלב של מישהו? לא נראה לי", אמר ג'ורג' אוונטס שסיפר כי זהו הציד הראשון בחייו. הצייד המתחיל, שעבר לגור בלאס וגאס, אמר כי סוף סוף מצא הזדמנות ללבוש את בגדי ההסוואה, לטעון את הרובה ולצאת לצייד. אבל על הכוונת שלו לא תמצאו ברווזים או צבאים, הוא יוצא לצוד נשים עירומות. "עשיתי את זה כבר שלוש פעמים", סיפרה ניקול , אחת הנשים שהסכימו לרעיון הביזארי. במקצה הציד של ג'ורג' השתתפו עוד שתי נשים, גידג'ט וסקיילר, שטענו כי עשו זאת כבר שבע פעמים. את מיזם "לצוד את במבי" הגה מייקל בארדיק מלאס וגאס. המשתתפים משלמים סכומים שנעים בין 5,000 ל-10,000 דולר עבור ההזדמנות להגיע לאמצע המדבר כדי לירות בנשים המעורטלות באמצעות רובי הצבע. באדריק סיפר שגברים מגיעים לאתר הציד מכל רחבי העולם, וציין את התיירים הגרמנים שמחבבים, כנראה, את הרעיון. בסוף "הציד" מקבלים הגברים קלטת וידאו שמנציחה את הישגיהם. המטרה, כמובן, לרוץ ולהראות לחבר'ה בבית. באדריק מוסיף כי נושא הבטיחות אמנם מטריד אותו, אולם לנשים אסור ללבוש שום בגד או ציוד מגן - מחוץ לנעלי ספורט. הציידים מתבקשים שלא לירות מעל גובה החזה, אך באדריק מודה כי לא כולם ממלאים אחר ההוראות. "המטרה העיקרית היא ליצור מצב אמיתי ואותנטי כמו בטבע. אני לא הולך לצוד צבאים שחבושים בקסדת פוטבול ולכן אני לא רוצה לראות קסדה כזו גם על הבחורות", הצהיר היזם הגאה בפני כתבת ערוץ החדשות המקומי בלאס וגאס. "זה באמת כואב" גידג'ט, אחת המשתתפותכדורי הצבע שנורים מהרובים יכולים להגיע למהירות של 200 מייל לשעה (300 קמ"ש). פגיעה של כדור צבע כזה על בגדים עלולה להיות כואבת. פגיעה בגוף חשוף עלולה לגרום לפציעה מדממת. גידג'ט, אחת הבחורות שספגה פגיעה של כדור צבע בישבן, מספרת על החוויה: "זה כואב. זה באמת כואב. לא חשבתי שזה הולך להיות כל כך קשה". כשנשאלה אם בכתה ענתה: "כן, קצת". אז למה להן לרוץ עירומות במדבר כשהן מתחמקות מכדורי צבע? כסף כמובן. ניקול טוענת שזה אחלה כסף. "2,500 דולר אם את לא נפגעת, ואני מאד משתדלת. גם אם נפגעת זה עדיין 1,000 דולר", אומרת ניקול. http://www.klas-tv.com/Global/story.asp?S=1356380&nav=168XGqk0 |
|
lady inBlack |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
lady inBlack • 7 באוג׳ 2007
אין גבול לטימטום
|
|
קריפטיקון |
לפני 17 שנים •