עינבר |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
Re: על הבוקר...
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
עינבר • 7 באוג׳ 2007
dahanc כתב/ה: עינבל כתב/ה: dahanc כתב/ה: בדרך כלל אני מעדיף , להגיד אישה ...חוץ ממיקרים יוצאים מהכלל...
איזה מקרים יוצאים מהכלל? עינבל , מכאלו שדורשות לקרוא להן במופגן בכינויים ,ובהשפלה מילולית ,מכיון שבדרך זו הן מגיעות לסיפוקן....... אבל זה לא כיף, אם זה לא מרגש גם את השולט. זאת חצי הנאה. |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
dahanc(שולט) • 7 באוג׳ 2007
עינבל כתב/ה: dahanc כתב/ה: עינבל כתב/ה: dahanc כתב/ה: בדרך כלל אני מעדיף , להגיד אישה ...חוץ ממיקרים יוצאים מהכלל...
איזה מקרים יוצאים מהכלל? עינבל , מכאלו שדורשות לקרוא להן במופגן בכינויים ,ובהשפלה מילולית ,מכיון שבדרך זו הן מגיעות לסיפוקן....... אבל זה לא כיף, אם זה לא מרגש גם את השולט. זאת חצי הנאה. הכי כיף עבורי , וגם ההנאה הגדולה ביותר ,היא לספק את הצרכים של הפרטנרית אני כשולט שואב את הנאתי מכך , זה אנדוידואלי לחלוטין...לגבי כול אחד |
|
המלט |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
המלט • 7 באוג׳ 2007
ginger כתב/ה: מה שתופס בדרך כלל הכי חזק הוא לא פחות אבל גם לא יותר הוא השם.
פשוט השם, הוא הכי אינטימי (כל דבר אחר נדמה מזוייף מודבק, מומצא). ... ... בשם גלומה העוצמה המרוכזת ביותר (אלא אם לשולט קוראים "חזי" או הרשל'ה או זלמן או עוד כמה). ג'ינג'ר. גם אני חושב ככה -- שלהגיד את השם זה הכי כיף והכי אינטימי, ודווקא משום שהענין כ"כ אישי ונכון ויפה לא ברורה לי ההסתייגות שלך ("אלא אם לשולט קוראים "חזי" וגו') -- האם השם משפיע באיזשהו אופן גם כאשר מתקיימים כבר הרגשות הגועשים, או שאולי אף אחד לא מתאהב בזלמן, הרשלה, "חזי", יצחקיה, יוכבד, מוּשית, יהויכין, ארנונה? |
|
ginger |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
ginger • 7 באוג׳ 2007
זו אמירה יותר מבדרת מרצינית.
ג'ינג'ר. |
|
להבה חשופה |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
להבה חשופה • 7 באוג׳ 2007
[quote="dahanc"]
ציטוט: בדרך כלל אני מעדיף , להגיד אישה ...חוץ ממיקרים יוצאים מהכלל...[/[size=18]אני כשולט שואב את הנאתי מכך , זה אנדוידואלי לחלוטין...לגבי כול אחד
ידידי היקר dahanc לעניות דעתי תשובתך אומרת הכל על מהותו האמיתית של השולט. !! |
|
להבה חשופה |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
תיקון לתגובתי הקודמת !@!
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
להבה חשופה • 7 באוג׳ 2007
dahnac כתב :
הכי כיף עבורי , וגם ההנאה הגדולה ביותר ,היא לספק את הצרכים של הפרטנרית . לעניות דעתי תשובתך אומרת הכל על מהותו של שולט אמיתי!! . "שאפו" !@! |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
Re: תיקון לתגובתי הקודמת !@!
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
dahanc(שולט) • 8 באוג׳ 2007
להבה חשופה כתב/ה: dahnac כתב :
הכי כיף עבורי , וגם ההנאה הגדולה ביותר ,היא לספק את הצרכים של הפרטנרית . לעניות דעתי תשובתך אומרת הכל על מהותו של שולט אמיתי!! . "שאפו" !@! אהבתי...להבונת !!! |
|
the_drow(שולט) |
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
the_drow(שולט) • 8 באוג׳ 2007
אני אוהב שפשוט קוראים לי מאסטר או אדוני. בסשן אני יוצר ריחוק מוחלט ביני לבין הנשלטת.
כשמדובר בנשלטת אני אוהב לגוון: זונה, שרמוטה, צעצוע, חור, כלבה, טיפשה, מטומטמת, מפגרת, אפס, מוצצת ועוד דברים שאני חושב עליהם במקום. אפשר גם לשלב כמובן |
|
קריפטיקון |
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
רשימת שפיכלר
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
קריפטיקון • 8 באוג׳ 2007
כלבה, זונה, שרמוטה, כוס מהלך, מנוש עם רגליים, שק שפיך, מגהקת שפיך, שחיינית שפיך, טניסאית שפיך, כלבת גנג בנג, חור, מוצצת, חור תחת להשכרה, מיכל זרע, בנק זרע, משפך זרע, שפחת זרע, מסחטת זרע, חזירה, בהמת זיונים, דיירת רפת, כלי קיבול, כוס, דלי מיץ כוס, זונת 20 שקל, מזכירה בבית הנשיא... יש עוד, אבל זה מספיק על מנת להעביר את המסר הרצוי.
|
|
the_drow(שולט) |
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
Re: רשימת שפיכלר
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
the_drow(שולט) • 8 באוג׳ 2007
קריפטיקון כתב/ה: כלבה, זונה, שרמוטה, כוס מהלך, מנוש עם רגליים, שק שפיך, מגהקת שפיך, שחיינית שפיך, טניסאית שפיך, כלבת גנג בנג, חור, מוצצת, חור תחת להשכרה, מיכל זרע, בנק זרע, משפך זרע, שפחת זרע, מסחטת זרע, חזירה, בהמת זיונים, דיירת רפת, כלי קיבול, כוס, דלי מיץ כוס, זונת 20 שקל, מזכירה בבית הנשיא... יש עוד, אבל זה מספיק על מנת להעביר את המסר הרצוי.
חחחחחח אהבתי, במיוחד את מזכירה בבית הנשיא. |
|