נוריתE |
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
איך יודעים?(שולטים? בנות?)
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
נוריתE • 8 באוג׳ 2007
ענבל שאלה מה הן "חמש התכונות"?
אני עניתי שמה ועוד בנות אבל אני רוצה קצת להרחיב... וגם שולטים מוזמנים בהחלט ובבקשה לענות... איך את/ה יודע/ת ש הוא או היא מתאימ/ה לך? ש"זה מה שחיפשת" ? אפשר בכל לדעת כזה מראש או אחרי כמה מפגשים אולי? |
|
huan |
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
huan • 8 באוג׳ 2007
לדעת האם מישהו או משהו מתאימים לך, אפשר לדעת רק אחרי שמכירים אותו די הצורך בכדי לשלול את את ההתאמה או אם לא היתה סיבה לשלילה - להמשיך ולהכיר אותו יותר לעומק.
התאמה זה מושג מעניין שכן אי אפשר להיות אף פעם בטוח האם מישהו מתאים לך ב100% או שמישהו לא מתאים בטוח או שממשיכים לבחון את מידת ההתאמה. יש כאלו שמספיק בשבילם לשלול אדם על סמך פרופיל, שיחה במסנגר או בטלפון - לאחרים נדרשת פגישה ולפעמים גם חודשים ושנים כדי לדעת ש"זה בטוח לא מה שהם חיפשו". |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
venus in our blood(שולטת) • 8 באוג׳ 2007
איך את/ה יודע/ת ש הוא או היא
מתאימ/ה לך? ש"זה מה שחיפשת" ? אפשר בכל לדעת כזה מראש או אחרי כמה מפגשים אולי? לא חושבת שניתן לדעת בוודאות. יש דברים שלא ''יודעים '', אלא פשוט ''מרגישים ''. כשאת מרגישה שזה- זה, אין שם הרבה מקום לספקות. (או, על דרך השלילה, ''אם יש ספק- אין ספק...'') אם הוא ''עושה '' לך את זה, אם החיבור והכימיה ניצתים מייד- זו התחלה מעולה. שם את פשוט יודעת. מאוחר יותר, כשבודקים תיאום ציפיות, מכנים משותפים, ושאר גישושים, אפשר להרגיש. לא חושבת שיש שם כללים. |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 9 באוג׳ 2007
נוגה כתב/ה: איך את/ה יודע/ת ש הוא או היא
מתאימ/ה לך? ש"זה מה שחיפשת" ? אפשר בכלל לדעת כזה מראש או אחרי כמה מפגשים אולי? לא חושבת שניתן לדעת בוודאות. יש דברים שלא ''יודעים '', אלא פשוט ''מרגישים ''. כשאת מרגישה שזה- זה, אין שם הרבה מקום לספקות. (או, על דרך השלילה, ''אם יש ספק- אין ספק...'') אם הוא ''עושה '' לך את זה, אם החיבור והכימיה ניצתים מייד- זו התחלה מעולה. שם את פשוט יודעת. מאוחר יותר, כשבודקים תיאום ציפיות, מכנים משותפים, ושאר גישושים, אפשר להרגיש. לא חושבת שיש שם כללים. מסכימה עם נוגוש , או שהחיבור "מידי" או שלא , יש דברים שכמה שננסה זה פשוט לא זה , לא ירגיש לנו נכון , כדבר הנכון לנו .ן |
|
עינבר |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
זה כמו לשאול "איך יושעים שמתאהבים?"
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
עינבר • 9 באוג׳ 2007
אצלי זה חיבור של תשוקה ומשיכה גדולה לאדם,
אם הההנאה מחברתו, כמו כ החברים שלי והתחושה שאני יכולה לסמוך עליו, שטוב לי איתו. מעבר לזה יש עד משהו קטן, פשוט התאהבות. איך את יודעת שאת מתאהבת במישהו? כי לרוב, שבני זוג מתאהבים הדינמיקה יוצרת התאמה, כי הנשלט/ת רוצה יותר והשולט/ת רגיש/ה יותר. |
|