דובדבן |
לפני 17 שנים •
12 באוג׳ 2007
האהבה
לפני 17 שנים •
12 באוג׳ 2007
דובדבן • 12 באוג׳ 2007
לדעתי היופי פה שמדובר באדם שבא פתוח לאהבה.
זה מה שהופך את הכתוב למנגינה. |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 17 שנים •
12 באוג׳ 2007
Re: לא הבנתי
לפני 17 שנים •
12 באוג׳ 2007
Yosefus(שולט) • 12 באוג׳ 2007
פתוחה ל... כתב/ה: Yosefus כתב/ה: ohad - m כתב/ה: מה ז"א מי אני ?
אתה אדם בצרות. הפוסט הזה ביחד עם הבלוג שלך. צרות. צורת ההתבטאות שלך כלפי הכותב מוכיחה שאתה צריך למצוא מזור לצרותיך ולא להפיל אותן על אחרים. תחשוב על זה.... חבל לקלקל פוסט כל כך עדין ותגובות כל כך תרבותיות, אבל אני, כמו אותו ילד שעובר על פני פחית על המדרכה, לא מתאפק וחוזר אחורה רק כדי לבעוט בה, חש צורך עז לענות לך: אני לפחות מסוגל לחשוב. |
|
ohad - m(אחר) |
לפני 17 שנים •
13 באוג׳ 2007
Re: לא הבנתי
לפני 17 שנים •
13 באוג׳ 2007
ohad - m(אחר) • 13 באוג׳ 2007
Yosefus כתב/ה: פתוחה ל... כתב/ה: Yosefus כתב/ה: ohad - m כתב/ה: מה ז"א מי אני ?
אתה אדם בצרות. הפוסט הזה ביחד עם הבלוג שלך. צרות. צורת ההתבטאות שלך כלפי הכותב מוכיחה שאתה צריך למצוא מזור לצרותיך ולא להפיל אותן על אחרים. תחשוב על זה.... חבל לקלקל פוסט כל כך עדין ותגובות כל כך תרבותיות, אבל אני, כמו אותו ילד שעובר על פני פחית על המדרכה, לא מתאפק וחוזר אחורה רק כדי לבעוט בה, חש צורך עז לענות לך: אני לפחות מסוגל לחשוב. פתוחה ל... יקרה , תודה על כך שהרגשת צורך להגן עליי , אך באמת שאין צורך... הפוסט הזה נכתב לפני כמעט שנה , וגם אז - מה שיוספוס כתב הייתה בדיחה פרטית בין שנינו, נכון שאי אפשר להבין זאת כך , אבל זה בסדר , יוספוס רגיל שאף אחד לא מבין אותו ואף על פי כן - הוא אחד האנשים שאני יותר חולה עליהם פה ולך , אוויר לנשימה , אין לי מילים לתאר כמה ריגשת אותי במה שכתבת , את מדהימה , תודה לך על היותך..... |
|
פתוחה ל... |
לפני 17 שנים •
13 באוג׳ 2007
אוקי
לפני 17 שנים •
13 באוג׳ 2007
פתוחה ל... • 13 באוג׳ 2007
תודה שקיבלתי הבהרות מיהו יוספוס וכמה הוא אהוב
אני אלמד לאהוב אותו כנראה בדרכי שלי ובתור חדשה באמת לא מכירה הרבה פה. |
|