שלושוחציבלילה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
14 באוג׳ 2007
פינת המשפט המטומטם/מעצבן'/חסר השראה שאמרו לכם על בדסם או על
לפני 17 שנים •
14 באוג׳ 2007
שלושוחציבלילה(שולטת) • 14 באוג׳ 2007
מה שאתם, במקרה שלי דומית.
אני אתחיל להיות דומית זה מעניין בערך כמו להיות שוטרת/קצבית בסופר/וטרינרית שממיתה כלבים תועים/זונה. נראה לי שאני אשמיט את זה מתיק העבודות והקו"ח שלי בנוגע לקבלה ללימודים מלגות וכדומה בבתי ספר לאומנות או קולנוע או עיצוב. אנשים לא נוטים להתלהב מזה. את דומית רק כי את כ"כ מכוערת וזקנה ואף גבר לא ירצה אותך, אז תנחשי, גם ככה אף אחד לא יסתכל אלייך. תתלבשי עם מיני מהשוק וחוטיני מויצ"ו, אולי יתנו לך 20 שקל ברחוב, אם הם ממש שיכורים. חבל שתשקיעי כסף בחורבה שאת. את לא החורבות של מגדלי התאומים. וזה אפילו לא בא מערס או מבחור שחשב שאני סאבית, שזה דבר מעצבן בפני עצמו, כל פעם שחושבים שדומית מושבעת כמוני היא סאבית, בגלל מראה חיצוני או שפת גוף, או במקרה שלי הנטיה שלי לחרדה חברתית והשפלת עיניים מפאת הח"ח או כי פשוט הסובבים אותי לא מעניינים אותי. אני חרדה מהיום שבת דודה שלי נניח תיגש אלי ביומולדת או בחתונה ותשאל אותי בעדינות, טוב, אין לי מושג איך וואספית ירושלמית כמוה תנסח את זה,היא עו"ד,היא עלולה עוד להפתיע. רק שלא יתנו לי במתנה את אתיקל סלט או את הבוטומינג בוק או את או. או כל ספר אהבה יחסים נישואים ונילי סטנדרטי. למזלי אני לא מתלבשת בצורה פרובוקטיבית באף מקום. אני כן מסתובבת לבד בהרבה מקומות. צריך להעביר את נהגי המוניות סדנת חינוך מחדש לנימוסים והליכות כלפי נוסעות. ויותר פנסי רחוב. |
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
14 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
14 באוג׳ 2007
אושה{אוש} • 14 באוג׳ 2007
# "מתי תפסיקי לשחק, ותכנסי לזה באמת....."
# "משחקי שליטה עם הבעל זה נחמד, אבל זה לא הדבר האמיתי. שיהיה לך שולט חזק ורציני, תביני עד כמה זה משחק... (וזה לא עושה את המשחק עם הבעל לרע, זה רק מדגיש את המשחקיות שבו...)" אני מניחה שהרבה יטענו שזה משפט לא מטופש שבדסמ זה לא משחק שעם הבעל זה לא "אמיתי" מצטערת אבל הבלוג שלי מוכיח אחרת, וגם אם לא - מה שעושה את הציטוט הזה למטופש הוא ההתנשאות בה הוא נכתב קיבלתי בזמנו המון ביקורת בנושא 'הכנסת הבן זוג לעסק' התשובה שלי כיום היא : נה נה בננה! |
|
Lin l |
לפני 17 שנים •
14 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
14 באוג׳ 2007
Lin l • 14 באוג׳ 2007
* "מי בכלל ירצה להתעסק עם כלבה כמוך"
יפה, לא? תמיד נעים לקבל הודעה חדשה... |
|
נילי ונילי |
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
נילי ונילי • 15 באוג׳ 2007
"חכי לי על ארבע, עם כיסוי עיניים, כלבה"
[כן, בטח. כבר.] "אני לא דום סטנדרטי. אני שונה מכולם פה." [לו רק היית יודע בדיוק עד כמה אתה זהה לכולם] "בואי אני אספר לך משהו על גברים. גברים הם.." [פיהוק] "אני שונא את הקהילה. אני לא מגיע למסיבות. בשביל מה צריך את הקהילתיות הזו?" [עוד חסר ביטחון אחד שאין לו חברים] "את שפחה אמיתית. יש לך את זה בנשמה." "את לא שפחה אמיתית. אין לך את זה בנשמה." [תחליטו כבר] "את מתה על זה, נכון? זה מרטיב אותך." [לא! זה פאקינג כואב, החרא הזה. בוא נרביץ לך במקל מדי פעם, תגיד לי אתה כמה זה נחמד.] |
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
aka BODYGUARD • 15 באוג׳ 2007
המון משפטים נאמרו בנושא אולם השינוי הקטן לשירשור שעשתה נילי
מצא חן בעיניי אז נשלח כמה משפטים ענקיים שנאמרו ואין בהן אלא חיוך אחד, אחד וענק.... "הופ,הופ הופ ! מה קרה??!! " (הלולי עם כיסוי עיניים קיבלה לספור עד 10 הצלפות ממחבט הגומי אלא שכבודי החליט שהוא ממשיך ל-11.... ואז הפליירום בנו לימיט קרס מצחוק..) "כוסאמק ,מאסטר !" (שוב הלולי מככבת בסשן פומבי בו כל שבוע למדה למנות עד 10 בשפות שונות.. הפעם זה היה הונגרית ותודה מאסטר= קוסנאם,מאסטר..כשהגענו ל-8 היא צרחה משהו אחר לגמרי..) "אני רוצה זין של מאסטר בתחת שלי ,עכשיו!" (כן,כן..עם סימן קריאה ואפילו אני נבהלתי... ) (זו שאמרה מוזמנת להודות כאן בפומבי.. ) "עכשיו תורי ! " (3 שפחות זה לא משחק חברים..ולאחר ששתיים קיבלו את שלהן השלישית באה בחיוך והודיעה שכעת תורה...חייגתי בבהלה למד''א וזימנתי אמבולנס..) "אתה BODY? " "אני BODY" "אמאל'ה...לא הייתי נכנסת לסשן איתך בחיים, אתה מפחיד !" (קאלי ....יציאה בשלוש בבוקר מהדנג'ן) "BODY..אם היה לי נוד הוא היה יוצא לי מהאף ,יא רבאק, מזה הספנקים האלה??" (פרודו ,שהחליט שאם יחזיק את עץ התמר ביציאה מהדנג'ן זה יהווה לו תמיכה...) "ביי....הוא מרביץ לי...." (בלימיט, אחרי 350 הצלפות,מאסטר אחד מיוזע והמלכה לולי מחייכת לאחות של דום 34 דרך החלון...(BODY חשב הוא מקבל דום לב באותו רגע..)) *היו עוד המון משפטים חביבים ואולי באמת הגיע הזמן לרכז אותם... |
|