Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
שאלה לשולטים
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 15 באוג׳ 2007
אני סקרנית לדעת את דעתם , השקפתם של השולטים:
מהו ,לדעתכם ,התכונות שעושות אותנו שפחות/נשלטות כפי שאתם השולטים רואים אותנו . האם לדעתכם יש הבדל בין שפחה לסאבית ? ולדעתכם האישית כשולטים, מה תעדיפו שפחה או סאבית ,לפי איך שאתם רואים את הדברים. האם החשפות לעולם השליטה בגיל 40+ מעידה על כך שאנחנו פחות נשלטות, בגלל חוסר מודעות למה שאנחנו בגיל צעיר , או- להיפך ? |
|
A v(שולט) |
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
חושב
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
A v(שולט) • 15 באוג׳ 2007
שכל שולט יש לו את העדפות שלו לפי ראייה שלו את הדברים
המילה שפחה משתדל לא להשתמש בה... אישית מעדיף סוררת מורדת בעלת דיעה עצמאית שתיתן טעם ולא תהיה סמרטוט...כי סמרטוט לא מנשקים לא אוהבים רק מנקים איתו את הריצפה והגיל לא בדיוק פקטור בעניין |
|
BelGoat(שולט) |
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
דעתי
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
BelGoat(שולט) • 15 באוג׳ 2007
אינני אוהב את הכנועות מההתחלה
אני אעדיף מישהי דעתנית וקשה שיהיה לי קשה לכופף אותה לרצוני. אני לא אגיד שפחה וסאבית בדרך כלל אני אגיד שלי - ולעיתים אתייחס כחפץ הכל תלוי מתי איך ומי אבל לא משנה מה יהיה - היא לא יכולה להיות סמרטוט בחיים האמיתיים - ואם כן אני אדאג שהיא לא תהיה כזו |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 15 באוג׳ 2007
ואני סתם מתערבת, כדי לציין שגאראת ואדון וחבר מתוקים, ואני אוהבת את דיעותיהם
|
|
המקל והגזר |
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
כמה הבהרות.
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
המקל והגזר • 15 באוג׳ 2007
ההבדל בין סאבית(submissive)לבין שפחה טמון בהגדרה המילולית.
בעוד שפחה יכולה להיות במצבה נגד רצונה, נגד אופיה, ומסיבות שונות (למשל- שבויית מלחמה, או חטופה המוחזקת בכוח כשפחת מין ) סאבית היא כזאת מכוח אישיותה. זוהי הגדרת אישיות כוללנית. כנועה, צייתנית, ממלאת הוראות. בהקשר הבדס"מי, שבו היחסים אמורים להיות בהסכמה, אין מצב שבו תוחזק מישהי כשפחה כנגד רצונה. ובכל זאת, אני רואה הבדל בין שני הטיפוסים. שפחה יכולה להיות בלתי כנועה בעליל, אלא שיש בה נטיה לכיוון מסויים. מזוכיזם, שירותים שונים, או שפחת מין. שפחה יכולה להיות מורדת, כחלק מהמשחק. סאבית, לעומתה, לא יכולה להיות מורדת, מעצם הגדרתה. לגבי העדפות, איש איש וטעמיו... |
|
A v(שולט) |
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
הלווווווווווו
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
A v(שולט) • 15 באוג׳ 2007
למה ככה ליד כולם
לומר עליי שאני מתוק לא יפה.... (תמשיכי.............) |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
Re: הלווווווווווו
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 15 באוג׳ 2007
אדון וחבר. כתב/ה: למה ככה ליד כולם
לומר עליי שאני מתוק לא יפה.... (תמשיכי.............) נמשיך בפרטי |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
dahanc(שולט) • 15 באוג׳ 2007
Aimee כתב/ה: ואני סתם מתערבת, כדי לציין שגאראת ואדון וחבר מתוקים, ואני אוהבת את דיעותיהם
[color=cyan][ מסכים עם כול מילה..עם איימי והאדונים גם יחד... איימי מה התחלת לקרוא תהילים... |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
Re: כמה הבהרות.
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 15 באוג׳ 2007
השקט שלפני... כתב/ה: ההבדל בין סאבית(submissive)לבין שפחה טמון בהגדרה המילולית.
בעוד שפחה יכולה להיות במצבה נגד רצונה, נגד אופיה, ומסיבות שונות (למשל- שבויית מלחמה, או חטופה המוחזקת בכוח כשפחת מין ) סאבית היא כזאת מכוח אישיותה. זוהי הגדרת אישיות כוללנית. כנועה, צייתנית, ממלאת הוראות. בהקשר הבדס"מי, שבו היחסים אמורים להיות בהסכמה, אין מצב שבו תוחזק מישהי כשפחה כנגד רצונה. ובכל זאת, אני רואה הבדל בין שני הטיפוסים. שפחה יכולה להיות בלתי כנועה בעליל, אלא שיש בה נטיה לכיוון מסויים. מזוכיזם, שירותים שונים, או שפחת מין. שפחה יכולה להיות מורדת, כחלק מהמשחק. סאבית, לעומתה, לא יכולה להיות מורדת, מעצם הגדרתה. לגבי העדפות, איש איש וטעמיו... האם אינך מתכוון לזה שסאבית היא זו "הסוררת" "מורדת" וכו ונישלטת רק במיפגשים בעוד שפחה נישלטת טוטאלית היא גם יכולה להיות סוררת אבל השליטה עם שפחה היא גם מעבר למיפגשים, או שאני לא הבנתי נכון ? |
|
כובש יצרה(שולט) |
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
Re: שאלה לשולטים
לפני 17 שנים •
15 באוג׳ 2007
כובש יצרה(שולט) • 15 באוג׳ 2007
Malva pusilla כתב/ה: אני סקרנית לדעת את דעתם , השקפתם של השולטים:
מהו ,לדעתכם ,התכונות שעושות אותנו שפחות/נשלטות כפי שאתם השולטים רואים אותנו . האם לדעתכם יש הבדל בין שפחה לסאבית ? ולדעתכם האישית כשולטים, מה תעדיפו שפחה או סאבית ,לפי איך שאתם רואים את הדברים. האם החשפות לעולם השליטה בגיל 40+ מעידה על כך שאנחנו פחות נשלטות, בגלל חוסר מודעות למה שאנחנו בגיל צעיר , או- להיפך ? התכונות שעושות שפחות למתאימות שונות משולט לשולט. לא כל שפחה מתאימה לכל שולט כפי שלא כל שולט מתאים לכל שפחה. עושים מה שנקרא "תאום ציפיות" ואז יודעים אם התכונות של אותה שפחה מתאימות לשלוט המסוים ולהיפך. אין הבדל בין שפחה לסאבית, שמות שונים המתארים נשלטת. אבל עלי לסייג את תשובתי ביודעי שרבים וטובים רואים הבדל בזה שסאבית זה רק למפגשים בעוד שפחה זה לשליטה כל הזמן. אין משמעות לגיל שבו נחשפים לעולם השליטה. מי ששולט או שפחה באמת, התכונות נמצאות בו הרבה זמן לפני שהוא נחשף למושגים שנותנים שמות תואר למה שהוא מרגיש. |
|