בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הכדור האדום בחינם הכחול כבר יעלה לך ביוקר - חלק ב'

הנסיכה אנה​(מתחלפת){heidad}
לפני 20 שנים • 1 בינו׳ 2004

הכדור האדום בחינם הכחול כבר יעלה לך ביוקר - חלק ב'

אז עצרנו בצלצול הטלפון בבחור ונילי כביכול, שאחרי ששיחקתי איתו משחקי מוחות במשך כמה שעות בקפה פינתי בתל אביב, החליט לרדוף אחרי החוצה וביקש את מספר הטלפון שלי, ולא יכל להתאפק והתקשר שעה מאוחר יותר.
על הקו היה בחור צעיר, הוא היה חכם ללא כל צל של ספק, שאל שאלות נכונות ונוקבות, בלי השאלות האלה שאני לא יכולה לסבול אותן, אז כמה שנים את כבר בעסק, ההורים שלך יודעים, תגידי כל החברים שלך בקטע או רק את.
באיזה שהוא שלב הסבלנות שלי התחילה להתפוגג, הוא התחיל ללכת סחור סחור סביב עצמו, והתחלתי לחשוש שעוד שניה הוא התעלף לי לתוך השפורפרת
-שמע, אם עוד לא הבנת, אני רגילה לזיין ולא שמזיינים לי בשכל.
מעברו השני של הקו היית דממה.
ידעתי שכאן למעשה נמצא הפיצול בדרכנו יעשה את הצעד או לא.
נתתי לו להתבשל בשתיקה שלו עוד מספר דקות, אומרים שאם משאירים תבשיל על האש מספר דקות הוא סופג יותר טעמים.
-אני רוצה להגיע אליך עכשיו.
מרגע זה ואילך התחיל תהליך החינוך שלי, עצרתי אותו, והודעתי לו שלא מתאים לי בזה הרגע, והוא יצטרך לדבר איתי שוב למחרת.
-את לא מבינה איזה השתוללות הורמונים יש בי
הוא ניסה לתרץ להסביר ובטח גם לפתות
- לא רק שאני יודעת, אני יודעת זאת יותר ממך, וכאן אנחנו נעצור את זה כי אני לא אוהדת של דברים סייברים במיוחר.
לקחתי נשימה, נתתי למילים שלי לחלחל לי לאט דרך האוזן.
- זה כמו המטריקס, אמרתי לו, יש כדור אדום הוא יכניס אותך לכל העולם המופלא הזה, ויש את הכדור הכחול, תנתק את הטלפון ותשכח מזה.
-הכדור האדום אתה מקבל ממני בחינם, ביחד עם קולר, שאט אט יסגר על צווארך, הכדור הכחול כבר יעלה לך ביוקר.
-למה ביוקר?
הוא שאל.
-כי התעריפים שגובים פסיכולוגים לאחרונה שערוריתי. ואם אתה נכנס למשהו כמו בדס"מ שאתה לא מוכן אליו, זה יעלה לך בהרבה שעות על הכורסה כדי לשכוח.
-עזבי פסיכולגים, בואי נלך מכות.
ברכתי אותו בערב טוב. והתכרבלתי בחזרה לתוך השמיכה שלי.
ביום שבת יערך הסשן הראשון...
[/img]
Faara​(שולטת)
לפני 20 שנים • 2 בינו׳ 2004
Faara​(שולטת) • 2 בינו׳ 2004
נחמד מאוד ומחכה להמשך.

רק בבקשה ולמען פנסיונרים שכמוני....בבקשה לא לכתוב אותיות כל כך קטנות כמו שכתבת בתחילת ההודעה.
הנסיכה אנה​(מתחלפת){heidad}
לפני 20 שנים • 2 בינו׳ 2004
Faara כתב/ה:
רק בבקשה ולמען פנסיונרים שכמוני....בבקשה לא לכתוב אותיות כל כך קטנות כמו שכתבת בתחילת ההודעה.

לא ידועת למה תקלה במחשב