פנתרה לא מאולפת |
לפני 20 שנים •
1 בינו׳ 2004
מזל טוב!
לפני 20 שנים •
1 בינו׳ 2004
פנתרה לא מאולפת • 1 בינו׳ 2004
אמילי!
המון המון מזל טוב! שיתגשמו כל חלומותיך ושתדעי אך ורק טוב! וכדי לא להיות בנאלית מדיי, הנה שיר בשבילך והלוואי ותמיד תהיי מאושרת! יש לי יום הולדת/אחרית הימים. יש לי יום הולדת קנה לי מתנה יש לי, יש לי יום הולדת רק פעם בשנה יש לי יום הולדת אל תשכח אותי מה שמתחשק לך לשתות היום תשתה איתי תקטוף לי איזה פרח תביא בקבוק עשה אותי שמח אתה יודע, אתה יודע יש לי יום הולדת השמחה רבה יש לי, יש לי יום הולדת אז בוא למסיבה בוא ותראה שאתה איתי, איתי בוא ותראה שאתה אוהב אותי יש לי יום הולדת לא כל כך נורא יש לי, יש לי יום הולדת כל שנה הבאה יש לי יום הולדת בוא לחגיגה למה, למה לא תדליק לי נרות על העוגה תיקח אותי לסרט או הצגה תראה שלא שכחת שלא שכחת מה שהבטחת יש לי יום הולדת השמחה רבה יש לי, יש לי יום הולדת אז בוא למסיבה בוא ותראה שאתה איתי, איתי בוא ותראה שאתה אוהב אותי תקטוף לי איזה פרח תביא בקבוק עשה אותי שמח אתה יודע, אתה יודע יש לי יום הולדת השמחה רבה יש לי, יש לי יום הולדת אז בוא למסיבה בוא ותראה שאתה איתי, איתי בוא ותראה שאתה אוהב אותי אוהבת, פנתי (פנתן פרו וי ) |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 20 שנים •
1 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 בינו׳ 2004
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 1 בינו׳ 2004
מזל טוב ילדה יפה!!!
שכל חלומותיך, תקוותייך ורצונותייך יתגשמו. ושאהבתך לאדונך המקסים תמשיך עוד ועוד ועוד.......... שנת יום הולדת נפלאה. רחפנית-הדומית המרחפת. |
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 20 שנים •
1 בינו׳ 2004
מזל טוב ממי שלנו .
לפני 20 שנים •
1 בינו׳ 2004
SEAMASTER(שולט) • 1 בינו׳ 2004
מזל טוב ממני ומשפחתי האהובה יערה לך אמילי סקסית שכמוך ! יאמי !
מאחלים לך רק טוב וטוב וטוב והמון הצלחה בסשן היום .. אנחנו נהיה שם על מנת לעודד .. חחח. |
|
ניקול(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
1 בינו׳ 2004
מממממממממזל טטטטטטטטטוב
לפני 20 שנים •
1 בינו׳ 2004
ניקול(לא בעסק) • 1 בינו׳ 2004
מזל טוב בובהלה
הרבה אושר ואהבה ומה שתבקשי חבל שלא אוכל לראותך בהופעה חיה אבל..אולי נארגן איזה משהו פרטי? |
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
1 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 בינו׳ 2004
קליבר(שולט) • 1 בינו׳ 2004
אז אושר ועושר בריאות וכושר ואני מקווה שאף זוכר שיש לתת הצלפות לפי מס' החודשים , כלומר נניח שאת בת 24 אז ...X 12= 288 ברור? תודה ותמשיכי להיות כמו שאת ... |
|
יערה(נשלטת){SEAMASTER} |
לפני 20 שנים •
2 בינו׳ 2004
יקרתי,
לפני 20 שנים •
2 בינו׳ 2004
יערה(נשלטת){SEAMASTER} • 2 בינו׳ 2004
אמנם לא נשארנו לעודד (הסברתי לך למה), אבל את מ-ד-ה-י-מ-ה.
שמעתי שהיה סשיין מדהים ומקווה שנראה אחר בעתיד |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 20 שנים •
2 בינו׳ 2004
Re: חשיפה חשיפה לכבוד יומהולדת קבלו את השפחה בשלט רחוק.
לפני 20 שנים •
2 בינו׳ 2004
red-cell(מזוכיסט) • 2 בינו׳ 2004
אמילי כתב/ה: ההודעה נפתחה בהוראת אדוני שהוא אדון מאד עסוק ולכן הורה לי לאחל לעצמי מזל טוב ויומולדת שמח במקומו.
הוא גם הורה לי לחבק את עצמי ולתת לעצמי נשיקת יומולדת במקומו. (כי הוא אדון מאד עסוק כמו שציינתי) ויכול להיות, אולי, אם אהיה ממש נחמדה, הוא ישלח אותי לקנות לי מתנת יומולדת בשמו. (איזה מתוק הוא? אבל נורא עסוק) והוא אמר שלכבוד היומולדת אולי הוא גם ירשה לי לשלם עבורה. זהו שהוא אדון ממש יעיל וגם אחרי סשן, ובמיוחד סשן קשה, הוא מורה לי לחבק את עצמי ולעשות לעצמי אפטר קייר. בכלל שבוע שעבר הגענו לשיא, ואדוני בגלל שהוא נורא עסוק, הורה לי לעשות סשן לעצמי לבד, ואחריו לחבק את עצמי ולאסוף את שאריותי. זה כל כך מוצלח, שהוא הודיע לי שהוא שוקל להפסיק לפגוש אותי בכלל, וננהל מערכת בדסמית קסומה ואוהבת ככה בשלט רחוק. תגידו יש עוד אדון כזה בעולם? נ.ב. הוא כתב את ההודעה הזאת בעצמו והכריח אותי לשלוח אותה המאנייק. ככה אני. מה לעשות אמרתי לו לעשות את כל זה והוא כמו עבד צייתן עשה כמו שצריך, יפה מאוד. דרך אגב מזל טוב שפחה פראית }{ |
|