עתליה(שולטת) |
לפני 20 שנים •
2 בינו׳ 2004
BDSM - ולחשוב שלא ידעתי מה זה...
לפני 20 שנים •
2 בינו׳ 2004
עתליה(שולטת) • 2 בינו׳ 2004
שעת בוהריים לונדונית אפרורית, קאמדן לוק (Camden Lock) - פרבר לונדוני (זכורני) - החל להתחבב עליי עם כל צעד שפסעתי בו. בדומה לאיסט ויליג' הניו-יורקי, המקום רווי פריקים. חנויות גותיות, שחור, עור, ויניל וקולרים שזורים בין אוטובוסים אדומים, שווקים, מסעדות ובתי קפה. מבין המון האנשים הבחנתי בה. הולכת זקופה, תמירה ואוחזת בידה שרשרת ברזל. חיפשתי אחר חיית המחמד אותה היא מובילה, אך זו התנשאה לגובה 1.80מ' בדמות בחור אשר קולר כרוך על צווארו, נגרר ונשרך אחריה בין המון האנשים. נעמדתי. עיניי נפערו. מעולם לא חזיתי במחזה כזה. השניים נראו שלווים, שלמים כל האחת והאחד בתפקידם. בחולפם לידי, לא יכולתי שלא לחוש בהתרגשות שאחזה בי לנוכח המחזה. לא עברו מס' שניות והחלתי דולקת אחריה. חצי מתנשפת הגעתי אליה. "סליחה..." "כן?" "אני יודעת שזה ישמע מוזר, ואני אבין אם תסרבי אבל..." "כן?" (היא אפילו לא חלמה שזה מה שאבקש ממנה) "אני יכולה לקחת אותו (מצביעת על חיית המחמד) לסיבוב?" ניכר שהיתה מופתעת לרגע מן הבקשה, אבל מיד התעשתה ושאלה "למה?" ואני מבלי לחשוב לרגע על דבריי עניתי, "כי זה מדליק אותי!" זיק נדלק בעיניה והיא חייכה, "נפגש כאן עוד שעה", והגישה לי את השרשרת. לרגע לא האמנתי, הסתכלתי בעיניה בשנית. היא היתה רצינית ללא ספק. הצצתי בחטף לעבר שעוני ועניתי, "עוד שעה". במשך שעה שלמה אחזתי בשרשרת. אותה שרשרת אשר לה היה מחובר מי שלמעשה לא נשאל לדעתו, לרצונו, אלא הועבר בפשטות כסחורה מאחת לשניה. הבטתי בו לרגע קט, הוא לא נראה מודאג להפך, הוא נראה כמי שריגוש אחז בו. שעה. שעה בה נשרך אחרי בין חלונות ראווה, דוכנים, שווקים והמון האנשים. שעה בה (למרות שלא ירדתי לשורשו של עניין) הרגשתי טוב, נכון, בדיוק במקום בו אני רוצה להיות ובדיוק במקום בו אני רוצה אותו. תמה השעה. נפגשנו היא ואני בשנית. שיחררתי אחיזתי מהשרשרת והחזרתיה לבעליה. היא חייכה לי חיוך יודע דבר, והמשיכה בדרכה... היום, שנים מספר אחרי אותו מקרה, נעים לחשוב על כל אותן החוויות אשר אנו חווים עד התוודעותנו הממשית לעולם ה- BDSM באופן ממשי, אווו... אז מתחילות האינטרפטציות וההצלבות... לכל אותם אנשי בדס"מ חבויים, שולטות ונשלטים (ושאר מינים), שתהא תקופה חדשה זו תקופה של הכרה, חשיפה ווידוי בינכם לבין עצמכם. |
|