מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
27 באוג׳ 2007
אוהב לתת אהבה וכאב או השפלה
לפני 17 שנים •
27 באוג׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 27 באוג׳ 2007
כן בטח אני אוהב לדרת לך לאט לאט שהכוס שלך מלא לחות עם רייח דגדגן של ניחוח.
ללקק לך את הרגלים גם זה אני אוהב. כפות הרגלים שלך לבנות וצרות והאצבעות עדינות . אני מוצץ וזה טעים והרעב גדול וזה מהנה לא מפסיק איזה חצי שעה. אחרי זה אני מלקק לך את הבטן ואת החזה אבל משעמם ואני חוזר לכוס שהוא מזיל ריר כאילו הכוס זה כמו לוע של חיית טרף רעבה. ואז אני עובר למקום שאסור כי רק האיסור מגביר את הגירוי לתחת היפה והנקי שלך מלקק כמו מסומם מכור לרייח. את שיכורה ואני כבר מסופק במובן האורלי. פתאום בא האטרף שאני רואה את גופך העדין פתאום בא לי לאכול אותך. אני תופס אותך מוריד אותך מהמיטה לריצפה הקרה שפני הופכות למרושעות. אני מוריד אותך לארבע ואת רועדת ומפחדת אני קושר אותך. אני חש את הרעידות והזין עומד כמו מטורף. הכוס שלך מזיל הפרשות ללא סוף את מחורמנת מוות ומפוחדת מוות. אני בהשפעה של סם המשיכה בכלל לא יודע בדיוק איפה אני. אני קורע מימך את בגדיך כדי להשפיל אותך כדי להכאיב לך . כדי שתסבלי ולי יהיה כיף.זה כיף להשפיל להוריד את הראש שלך שיהיה צמוד לרצפה לשים את הידים שלך מתחת לבטן שיש עליהן אזיקים. את הרגלים והידים לחבר ושהתחת בולט החוצה ומסתכל עלי ואני נושם בכבדות הגירוי המיני חזק מידי ובילתי נסבל . לא יכול להיתפאק שם חומר סיכה ומתחיל לדחוף רק בתחת כי מבחינתי זה האיבר מין שלך. מכניס את הזין ואני יודע שזה כואב לך ואני מעוניין שיכאב לך ותייללי כמו גורה שאמא נטשה אותה אני מכניס את הזין במאמץ ואת נקרעת ואת מרגישה ששוסעים את גופך. אני יודע שזה כואב לך נורא אבל זה מחרמן אותי יותר ואני דוחק אותך לריצפה הקרה עם משקל גופי ומוחץ את גופך המדהים וכואב לך יותר ואני כבר לא יכול מרוב הגירוי אני מאיץ ומאיץ עד שאתה צורחת ודמאט אני גומר לך בתחת עד שאת נקרעת. המחשבה שנקרעים לך שם נימים קטנים של דם מגרה אותי המחשבה שהמגע המיני כה כואב לך עושה לי את החיים טובים כי כיף להיות סאדיסט ורק זיונים בתחת כל השאר כבר לא מעניין אותי. |
|