סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מלכה על ארבע

kamor​(נשלט)
לפני 20 שנים • 2 בינו׳ 2004

מלכה על ארבע

kamor​(נשלט) • 2 בינו׳ 2004
סיפור אמיתי שהתרחש ....... היום ! .
כותב אותו בעניים חצי סגורות מעייפות .

אחרי יום ארוך שבו היא "קרעה" אותי במטלות . ניקיתי , שירתתי , כרעתי , ליקקתי .
היא נגשה אליי שמה את הקולר לצווארי וגררה אותי לחדר השינה .
היא הדליקה נרות ריחניים וקטורת . ציוותה עליי להתפשט . התפשטתי , וליקקתי לאט את
רגליה ,לאט לאט עליתי וליקקתי בין רגליה .
זה כבר 4 ימים שהיא אסרה עליי לגמור . ואני כמו שיכור מסתובב 24 שעות עם זיקפה וביצים נפוחות .
"תמשיך ללקק " צעקה . "אל תפסיק !!! " .
ברגע אחד עליתי קפצתי מעלה והחזקתי את ידיה מעל ראשה בחוזקה. " אני רוצה לזיין לך את הצורה !!!" " צעקתי .
היא הסתכלה עליי עם חיוך שובב ולא אמרה כלום .
נישקתי את גופה בפראות כל פיסה בגוף שלה . הורדתי את הקולר .
ביקשתי ממנה להרים את ראשה מהכר לרגע .. היא הרימה והסתכלה לתוך עניי במבט תמים .
לא יודע מה גרם לי לעשות כך , שמתי את הקולר לצווארה והחזקתי את הרצועה .
הסתכלתי לעיניה ומבקש תגובה . אבל היא שתקה ולא אמרה כלום , רק חייכה .
נעמדתי על המיטה כאדון גאה . " על הברכיים מייד ! " אמרתי לה .
בהפתעה גמורה היא חיכתה על הברכיים לפקודה הבאה .

תחושת האדונות אחזה בי לפתע , טוב בסדר , גם התלהבות יתרה .
החזקתי את הרצועה חזק . שלא תברח . "נשקי את רגליי " ציוויתי .
היא הורידה את ראשה לרגליי והחלה לנשק , הרגשתי את שפתיה ברגליי , את הרטיבות והדיגדוג הקל .
הרמתי את הרצועה כמסמן לה לעלות . היא עלתה לאט לאט בנשיקות . הצמדתי את ראשה חזק לאשכי וציוויתי עליה להוציא לשון . החזקתי את הזין והעברתי על לשונה הרטובה .
היא הכניסה אותו לפיה והחלה למצוץ .
עמדתי שם כמו מלך . מלך שמחזיק רצועה שבקציה שפחתו שמענגת אותו .

הרמתי את הרצועה והיא נעמדה . " אל תזוזי " ציוותי . הסתכלתי על גופה העירום ובחנתי אותו .
ליטפתי את ישבנה והסתובבתי סביבה לאט בעודי אוחז ברצועה .

קשרתי את עניה בבד שחור .
הכנסתי 2 הצבעות לפיה . היא ליקקה ומצצה אותם . משם העברתי את היד לגופה ונעצרתי בין רגליה . מיששתי את ערוותה והעברתי את האצבעות הרטובות לאט בין ירכיה .
החדרתי את 2 האצבעות פנימה , היא פתחה את פיה . ביד השניה תפסתי את שיערה ומשכתי קלות לאחור . ראשה התרומם ונישקתי את פיה . באותו רגע רגע הייתי בשליטה מוחלטת על גופה.
אני החלטתי מתי מותר לה לזוז וכמה . החלטתי מתי לענג ואיך .
נשכבתי על המיטה וציוויתי עליה למצוץ . היא מצצה ומידי פעם ניסתה לעלות מעלה .
ראיתי שהיא מאבדת שליטה מתשוקה ולא אפשרתי לה לפרוץ .

ציוויתי עליה להיות על ארבע . ליטפתי את ישבנה אחזתי ,ליקקתי ושפשפתי את איברי מתחת לישבנה . היא הרטיבה ואני נשבע כמעט טבעתי .
לקחתי את החגורה והצלפתי קלות על ישבנה . מאחר וזאת הפעם הראשונה לא הכיתי חזק .
העברתי גם מספר הצלפות בין רגליה .

"אני לא מרשה לך לגמור 4 ימים ברור ! " ציוויתי .

"אויש !! כמה שאתה הטועה ! " אמרה ,קפצה עליי וקרעה לי את הצורה .

ואני עוד חשבתי לגמור לה בפה ........

זאת הפעם הראשונה שיוצא לי להיות בערך אדון . הממ... חבל שלא ידעתי מראש איך אדון צריך להתנהג . מניח שיש הבדל בין התנהגות אדון ומלכה , שמח שיצא לי לחוות את זה .

שנה אזרחית מוצלחת לכולם .

קאמור .
דני בוי
לפני 20 שנים • 2 בינו׳ 2004
דני בוי • 2 בינו׳ 2004
יפה מאד קמור , ממש היה כיף לקרוא את זה icon_smile.gif

סיפור זה מיני רבים מביא אותנו לחשוב כי כנראה בכל אחד מאיתנו או רובנו יש צד שולט ונשלט כשאחד צץ למעלה והשני חבוי עמוק בפנים, והכל עניין של זמן ,טיימינג ופרטנר/ית מתאים לגילוי הצד ההפוך.
ThePassionMaster
לפני 20 שנים • 3 בינו׳ 2004
ThePassionMaster • 3 בינו׳ 2004
icon_wink.gif

זה אומר שבקרוב נראה שינוי למצב מתחלף אצל כבודו ?
nerissa​(אחרת)
nerissa​(אחרת) • 3 בינו׳ 2004
נו. מה שקצת לחץ בביצים עושה לגברים.. יאמי!
icon_lol.gif

נהדר! נשמע שכולם נהנו שם ועצם ההתחלפות הכפולה פשוט נהדרת..
זה מזכיר לי מצבים מתונים יותר מהימים הוניליים.. שאז לא היינו "כלואים" בהגדרות והבחינה של למעלה/למטה היתה "לגיטימית" וחופשיה icon_smile.gif

מגרה להפליא icon_wink.gif
SEAMASTER​(שולט)
SEAMASTER​(שולט) • 3 בינו׳ 2004
נו הרי ברור שזה היה לה לעונג להיות נשלטת , אני עדיין חושב שהיא שלטה בך מנטאלית ושיחקה בך כמריונטה שברירית , היא היתה זקוקה נואשות ל ז' וחשה בזיקפת הנעורים שעצרתה בתוכך , היא רצתה שתפרוק את הנשק בתוכה , היא רצתה לחוש את זרע הפורענות מפלח את קרביה הצמאים - ואתה ? אתה הענקת לה את מבוקשה . . .

יערה​(נשלטת){SEAMASTER}

קמור היקר

יערה​(נשלטת){SEAMASTER} • 3 בינו׳ 2004
כמו שאמר דניאל :"בכל אחד קיים צד שולט ונשלט ", השאלה היא רק המינון.
לי זה נראה מאוד לגיטמי שיתעורר בך הצדהזה פתאום ותרצה להתנסות בו ואף תמצא אותו כמעניין וממכר.
כתבת "חבל שלא ידעתי אך צריך להתנהג אדון", אין ספר חוקים לנושא הדבר היחידה שמאפיין את האדונים הוא שהם שולטים , אך ובאיזו צורה זה משתנה בין כל אדון ואדון, אין כללים יש אחד שיעבוד על שליטה מנטאלית ויש אחר שיעבוד על שליטה פיזית, וגם בתוך תחומים אלו יש תתי קטגוריות.

אני יכולה לספר לך שגם אני , שאני סאבית בכל רומח איברי , מרגישה צורך לעיתים להיות באקט מסוים של שליטה, לדוגמא אני נהנית להטריף את אדוני בריקוד סקסי וחושני בלי לתת לא להגיב, אני לא צריכה לקשור אותו לשם כך, אבל אני אומרת לו שכעת הוא לא נוגע בי, זה גם סוג של שליטה, זה לא הופך אותי לשולטת כי אין לי עניין בכך , אבל לעיתים באקט מסוים שאני יודעת שיטריף אותו אני אעשה זאת icon_wink.gif
אמילי קייג'​(אחרת)

ובכן

אמילי קייג'​(אחרת) • 3 בינו׳ 2004
אני מאינה שאדון טוב יכול להיות כזה אחרי שהיה עבד, כך גם מלכה טובה.
אני מאמינה שעבד טוב/שפחה טובה, יכולים להיות כאלה רק אחרי שניסו להיות למעלה והבינו את כובד האחריות, את ההרגשה שבשליטה, את שכרון החושים שזה מעניק.

אני מאינה שאם זוג בדסמי מתחלף מידי פעם, וזה לא אומר שהם משנים את תפקידיהם, או שהם לא "אמיתיים", זה פשוט גורם להם להבנה טובה יותר, שכן הם מבינים מה כל אחד מהם אוהב, באיזו עצמה ואיפה בדיוק.

לכן אני אומרת, יישר כוח!
זיקית

ואני חושבת..

זיקית • 3 בינו׳ 2004
שדניאל26 מכין את השטח למהפך.
icon_lol.gif

icon_twisted.gif
המלך אריה הראשון
המלך אריה הראשון • 3 בינו׳ 2004
קאמור כותב

ציטוט: הממ... חבל שלא ידעתי מראש איך אדון צריך להתנהג .

לדעתי נקודת המבחן שלך היתה כאשר

ציטוט: "אויש !! כמה שאתה הטועה ! " אמרה ,קפצה עליי וקרעה לי את הצורה .

אם באותו רגע הדחף שלך לשלוט היה חזק מהדחף לזיין, היית הופך לאדון באמת.

אני במקומך כנראה שהייתי מרחיק אותה ממני , מתישב , מצית סיגריה ואומר משפט כמו " יש לך זמן עד שאני גומר את הסיגריה לשכנע אותי, לא להתלבש וללכת על מנת שלא לחזור". כמובן שכאשר אתה אומר משפט כזה אתה צריך לקחת בחשבון שתצטרך גם לממש אותו בלי שום היסוס......האם אתה מסוגל לזה?
אליאס​(אחרת)
אליאס​(אחרת) • 3 בינו׳ 2004
[/quote]אם באותו רגע הדחף שלך לשלוט היה חזק מהדחף לזיין, היית הופך לאדון באמת.[/quote]

מעניין שהדחף הזה לא מופיע כמעט אצל שולטות (לפחות אלו שאני מכירה).
ובאמת עולה מכך שאלה מענינת, איך זה שכמעט כל השולטים שהכרתי אצלם מפגש בדס"מי מתרכז ונסוב בעיקר סביב סקס ואצל שולטות (לרוב) לא?