מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
טוב, נהניתי, כרגיל
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
מיכל המאלפת(שולטת) • 1 בספט׳ 2007
היה ערב ע-נ-ק!!
אני לא יודעת למה למים היה טעם של וודקה, ואני לא יודעת מה שמו בוודקה, אבל כבר הרבה זמן שלא צחקתי ככה ) ילדה מופרעת וברקת קרעו מצחוק, אלכסיי שימש כמאוורר, למרות כל הקשירות, אורלי כרגיל היתה כוסית על, יסמין סישנה עד איבוד חושים, האביר הפחדן דאג להסתובב במעגלים ולמלא כוסות ריקות, שולטת בך הפתיעה פעם ראשונה במועדון והסתגלה לא רע בכלל, קווינסי כמו תמיד חייכה, דוגי המסטול דאג לביגוד שלו, וכל החבורה עזבה רק לפנות בוקר (לארומה, כמובן... לקפה ומאפה..) ים של אנשים יפים, אחלה מוסיקה (נכון, קצת חתונתית, אבל בהחלט מרקידה), ואווירה מדליקה!! יאללה, שיעבור השבוע ויגיע שוב יום שישי ) |
|
Kinetic(אחר) |
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
Kinetic(אחר) • 1 בספט׳ 2007
Black_roses כתב/ה: כנראה לא הקשבת למוזיקה בזמן הסשן שלי....
הקשבתי ואפילו נהניתי, חבל שלא בונים ערב שלם בקונספט מוזיקלי כזה. BODYGUARD כתב/ה: אולי גם תקליטן של חתונה יכול אבל ממנו לא הייתי מצפה לגמישות בערב
שהינו ייעודי כל כך ואמור להיות קיצוני כל כך. תקליטן חתונות זה לא העלבה, זה כינוי לדי ג'יי "גמיש" שבמקום להשליט את טעמו האישי על הקהל מתאים את עצמו למכנה המשותף הנמוך ביותר של הקהל. אני כנראה אמשיך לקוות ליום שבו מועדון "קהילתי" בארץ לא יפול ברמת המוזיקה ממועדון ריקודים רגיל דוגמת הדאדא, ברזיליי, מקסים או אפילו האומן 17. אגב, בחו"ל זה קיים, ה kit kat בברלין הוא לא רק מועדון "קהילתי" מעולה אלא גם אחד מהמקומות עם המוזיקה היותר טובה בעיר ההיא (שבה לא חסרים מועדונים). אבל שוב, אני מודה ומתוודה שהטעם המוזיקלי שלי קצת חריג וקשה ביחס לקהל הרחב בארץ ואני לחלוטין יכול להבין למה מקום כמו שאני חולם עליו לא בטוח שיוכל לשרוד בארצנו. |
|
עטלפית על{לאסי} |
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
לא רוצה להיות הורסת מסיבות, אבל...
לפני 17 שנים •
1 בספט׳ 2007
עטלפית על{לאסי} • 1 בספט׳ 2007
אני חייבת לציין ששקלתי אמש לבוא, אבל לא התחשק לי בגלל המוזיקה (בלי להעליב אף אחד). יש הבדל בין קליעה לטעם הרוב למיקס רדוד ואני יודעת שאני לא היחידה שחושבת ככה. יש תקליטיני חתונות שהיו נעלבים אפילו אם היו מייחסים להם איכות מוזיקלית כזאת.
בכל מקרה, טעם הרוב הוא זה שקובע. ככה זה תמיד. ובדאנג'ן, אגב, המוזיקה פי מליון יותר איכותית. |
|
AIR(נשלט) |
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
Re: לא רוצה להיות הורסת מסיבות, אבל...
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
AIR(נשלט) • 2 בספט׳ 2007
עטלפית-על כתב/ה: אני חייבת לציין ששקלתי אמש לבוא, אבל לא התחשק לי בגלל המוזיקה (בלי להעליב אף אחד). יש הבדל בין קליעה לטעם הרוב למיקס רדוד ואני יודעת שאני לא היחידה שחושבת ככה. יש תקליטיני חתונות שהיו נעלבים אפילו אם היו מייחסים להם איכות מוזיקלית כזאת.
בכל מקרה, טעם הרוב הוא זה שקובע. ככה זה תמיד. ובדאנג'ן, אגב, המוזיקה פי מליון יותר איכותית. כמו שאומרים , על טעם ועל ריח אין מה להתווכח , את אוהבת מוסיקה קצת יותר עמוקה ונהורה (דארק 80 , אינדסטריאל , סינפופ וכו .... ) זו לא מוסיקה של מבוגרים ,כך שצריך לרצות את כל הקהל .. כמו כן אי אפשר לשים להם מוסיקת אלקטרו מתקדמת או דארק אלקטרו , הם פשוט לא יבינו את זה , כמו שאני לא מצליח להבין את עופר ניסים , מרגול , או מה עושה להם השיר הזה "יאללה לך הביתה מוטי" , לכי שימי with_in_temptetion או unclarck לארס בן 50 נראה לך שבכלל ידעו מה זה ? תשאלי אותם מה זה מיטליקה ? מצטער להגיד זאת , אבל המוסיקה בארצנו הקטנטונת וה"איכותית" אינה מפותחת . איננו מרבים להביא תקליטנים ואמנים מחו"ל , איננו יודעים להעריך הפקה טובה והחינוך למוסיקה החל מגיל קטן היא פשוט קטסטרופלית , תחשבי שפעם לא הייתה זרימת מידע של אינטרנט כך שמבוגרים של היום פחות חשופים למוסיקה חדשה או מאידך שונה . עוד שאלה ? מה רובכם שומעים ? 91.8 או 88 fm ? עוד שאלה ? מה חשוב לכם ? הקנקן או מה שיש בתוכו ? מסופקים ממוסיקה של חתונות או מאידך ממוסיקה רדודה ?, בבקשה , מי אנחנו שנתווכח ? לכו קצת למסיבות מסוג שונה , תרחרחו קצת , תבינו מה זה סטים ומיקסים למסיבות שאנשים צעירים הולכים אליהם כמה כוסיות , כמה כוסונים ? כמה תיירים ? איזו מוסיקה , הפקות איכותיות שיודעים לשלם המון כסף לתקליטנים בשביל סט של רק שעתיים ואחריו התקליטן הבא ... רק בה דא סאם בראש שלכם ... פעם קיבלתי ממישהו תגובה שהיה בא לי לזרוק עליו נעל - לא מסיבת בה דא סאם אז לא הולך , כזאת צרות עין. שחכתם שיש אנשים צעירים ונורמלים ,שכן, יש להם קיק של בי די אס אם אבל לא יוצאים בשביל ראות סשנים , לעשות סשנים או הדרס קוד הפלצני שלכם(כמו ילדודס של הזמן אמיתי) , זה לא מה שחשוב לנו , אנחנו יודעים מה זה הפקות טובות , אי אפשר לעבוד עלינו , חשובה לנו מוסיקה טובה שזה חלק מההפקה באים להנות ולהכיר (אם יש בכלל מה להכיר ) קשה לי לראות פה את דור ההמשך , כיצד הם ישתלבו. שיהיה לכם אחלה יום ... ז |
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
aka BODYGUARD • 2 בספט׳ 2007
Kinetic כתב/ה: Black_roses כתב/ה: כנראה לא הקשבת למוזיקה בזמן הסשן שלי....
הקשבתי ואפילו נהניתי, חבל שלא בונים ערב שלם בקונספט מוזיקלי כזה. BODYGUARD כתב/ה: אולי גם תקליטן של חתונה יכול אבל ממנו לא הייתי מצפה לגמישות בערב
שהינו ייעודי כל כך ואמור להיות קיצוני כל כך. תקליטן חתונות זה לא העלבה, זה כינוי לדי ג'יי "גמיש" שבמקום להשליט את טעמו האישי על הקהל מתאים את עצמו למכנה המשותף הנמוך ביותר של הקהל. אני כנראה אמשיך לקוות ליום שבו מועדון "קהילתי" בארץ לא יפול ברמת המוזיקה ממועדון ריקודים רגיל דוגמת הדאדא, ברזיליי, מקסים או אפילו האומן 17. אגב, בחו"ל זה קיים, ה kit kat בברלין הוא לא רק מועדון "קהילתי" מעולה אלא גם אחד מהמקומות עם המוזיקה היותר טובה בעיר ההיא (שבה לא חסרים מועדונים). אבל שוב, אני מודה ומתוודה שהטעם המוזיקלי שלי קצת חריג וקשה ביחס לקהל הרחב בארץ ואני לחלוטין יכול להבין למה מקום כמו שאני חולם עליו לא בטוח שיוכל לשרוד בארצנו. הוא אשר אמרתי, כל אחד וטעמו הוא ולא היתה ביקורת אליך בתגובתי. מבחינתי האישית יש ימים שה"סלט" פשוט טוב, יש ימים שלא. בכל מקרה מה שחשוב בעיניי היא הגמישות של מסובב הדיסקים, ודווקא חוסר התקבעות ברלינאית מצליח לדבר לכל מפזז ומפזזת ברחבה, הגמישות הזו יכולה בקלות להניע מערכת תוך שבוע לפסים שונים, לחזור למתכונת, לשנות סיגנונות ופשוט להפתיע. איני מבקר מוסיקלי ואני משתדל להנות ממוסיקה, כל מוסיקה. אהבתי את מיסטר D... מעבר לכך- שילוב של אוירה ,משקאות, גורמים למה שאנו מרגישים במקום בילוי את הדיגדוג של "נהנים"/ "לא נהנים". הקו הישר הנוכחי אולי כבר לא מהווה נקודת גירוי אבל לפחות המוסיקה מחפה ובגדול.. דעתי האישית בהחלט. |
|
AIR(נשלט) |
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
Re: לא רוצה להיות הורסת מסיבות, אבל...
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
AIR(נשלט) • 2 בספט׳ 2007
..
|
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
אל תחרבו את השרשור
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 2 בספט׳ 2007
|
|
Black Roses |
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
Black Roses • 2 בספט׳ 2007
מוזיקה תמיד היתה ותמיד תהיה אישו בעייתי בקהל שלנו...
כשהיו שמים EBM אינדאסטריאל ודארק אייטיז קפצו אנשים אחרים כששמים מוזיקת מיינסטרים שוב קופצים מוזיקה אכן בונה את האווירה אבל גם הקהל שנמצא ברחבה בונה אווירה עם האנרגיות שלו ולצערי בפעמים שהיו שמים את כל הדארק אלקטרו הייתי מוצאת את עצמי לבד ברחבה ולעומת זאת כשיש מיינסטריים האווירה פורחת אז בסשנים שלי אני כן מחליפה לדי ג'יי את המוזיקה לדארק וגם אז אני לא רואה שיש קהל שרוקד ברחבה אז לדעתי הדיון הזה חסר טעם נ.ב אני כבר 4 שנים נמצאת במסיבות בדסמ ומעולם לא ראיתי כ"כ הרבה אנשים מפזזים ברחבה כמו עכשיו . |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 2 בספט׳ 2007
וואו, רק היום הצלחתי להתאושש מעוד ערב מסחרר.
המסיבה היתה נהדרת , שמחתי להכיר הרבה אנשים חדשים ולראות את כולם רוקדים ומחויכים, בכל פינה סשנים סוחפים ומחשמלים . מופע מרכזי - בלק רוז וריפר ריתקו את הקהל במופע יוצא מן הכלל. קווינסי - לא איחרה לחנך את שיפחתה מול רחבת הריקודים. פליי רום - מלא בדומיות שולטות ומשפילות , מחנכות ומאלפות . מיכל המאלפת את מדהימה , עבדי פיני, תודה על עוד סשן עוצר נשימה, תודה על יכולת הנתינה , מסירותך, כניעתך בלתי מתפשרת , נאמנותך , שירותך ובעיקר אהבתך. תודה מיוחדת לחברים / צוות ( ארז וסטואי, אורלי, דוגי וליידי S , ריפר ) על העיצוב , השקעתכם , תרומתכם, סובלנותכם , פירגון . ארז יקירי, השבוע גיליתי עוד שתי תכונות שהשאירו אותי עם פה פעור . ( לטובה ) אתה תותח ! תודה לכם אנשים / אורחים / מבלים יקרים על עוד לילה מקסים בחברתכם ... השבוע ניפגש רק בשמחות ! כן ירבו ויישר כח ! אוהבת אותכם ... : |
|
AIR(נשלט) |
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
AIR(נשלט) • 2 בספט׳ 2007
Black_roses כתב/ה: מוזיקה תמיד היתה ותמיד תהיה אישו בעייתי בקהל שלנו...
כשהיו שמים EBM אינדאסטריאל ודארק אייטיז קפצו אנשים אחרים כששמים מוזיקת מיינסטרים שוב קופצים מוזיקה אכן בונה את האווירה אבל גם הקהל שנמצא ברחבה בונה אווירה עם האנרגיות שלו ולצערי בפעמים שהיו שמים את כל הדארק אלקטרו הייתי מוצאת את עצמי לבד ברחבה ולעומת זאת כשיש מיינסטריים האווירה פורחת אז בסשנים שלי אני כן מחליפה לדי ג'יי את המוזיקה לדארק וגם אז אני לא רואה שיש קהל שרוקד ברחבה אז לדעתי הדיון הזה חסר טעם נ.ב אני כבר 4 שנים נמצאת במסיבות בדסמ ומעולם לא ראיתי כ"כ הרבה אנשים מפזזים ברחבה כמו עכשיו . בלי קשר שאת עובדת שם ועושה מופעים ( יא משוחדת חחח ) מה שאת אומרת רק מחזק ומעיד על אופי המקום . דרך אגב , במסיבות בדאנג'ן ובמסיבות אצלי תמיד היו מפזזים על הרחבה , בשביל זה באו , בגלל זה רובם היו אצלי צעירים , פשוט לרובן לא טרחת לבוא אז הנה חידשתי לך . עוד דבר קטן , אינך יודעת מה זה דארק אלקטרו או אלקטרו מתקדם , זה לא מה שאת שומעת .. רוצה לשמוע ? לראות דוגמית ? בואי יום שני לסקאיה תראי מה זה מסיבה של איכותיים וגם צעירים . איפה דור ההמשך ? זו עדיין שאלתי . |
|