מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
מה בסך הכל רצית?
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 2 בספט׳ 2007
מה בסך הכל רצית?
קצת שליטה גברית. גבר סמכותי עם קול רציני מלווה בקורטוב של קשיחות וביטחון עצמי רב. מה בסך הכל רצית? שיוביל אותך. שיעשה בך מה שהוא רוצה. שלא יפגע בך. שלא ישחק. שישלוט באמת. אז שכבת על המיטה וביקשת קצת ספאנקים. והוא נתן. וזה כאב. כך סתם, ספאנקים מנותקים משליטה. בדרך כלל זה מרטיב אותך, הפעם פשוט לא התחברת. מה בסך הכל ביקשת? להיות נשלטת. להרגיש את המקום הזה שבו את למטה. ובמקום זה, הרגשת מנותקת. את מורדת, מחכה שהוא יטול מושכות, שיחנך, שיתרגז ובמקום זה את צוחקת לו בפנים, הוא לא יכול להתמודד איתך. בכוונה את מקשה לו על החיים? מה בכל זאת ביקשת? שותף שווה לסשן, שותף שווה כוחות שיצליח לקחת ממך את הכוחות שלך ולעשות אותך קצת יותר חלשה, קצת יותר נזקקת, קצת יותר כנועה ושחוחת ראש. הוא מוציא את החגורה, מקפל אותה. תופס לך את הידיים חזק ומחנך בחגורה. כואב. כואב לך מאוד. זה לא מהנה אותך. מי אומר שאת צריכה ליהנות ממכות? אולי את גם רוצה לומר לו מה לעשות? אז איפה הרצון שלך לשליטה, אם את רוצה שיפסיק להכאיב ולא כך ואחרת ובמקום אחר? את מנסה לשתוק ולהתחבר לכאב, אולי ממקום אחר. אז לא ממקום של הנאה מזוכיסטית. לא ממקום של גירוי מיני. אולי ממקום של עונש. זהו זה, זה העונש שלך. על מה? לא חשוב. תתחברי לכאב נפשי שחווית בימים האחרונים, הכאב הפיזי והנפשי יתמזגו לך. אבל זה כבר כואב מידי וזולגות לך הדמעות ואת שחוחת ראש ויש שיגידו שלא מהסיבות הנכונות... אז את מבקשת להפסיק ובוהה בתקרה ועוצמת עיניים ומחכה שזה יחלוף לך מעל הראש. התחת בוער ואת בכלל לא מרוצה מזה. מחר יהיו סימנים כחולים. לא בטוח שתאהבי אותם. מה בסך הכל רצית? ואולי את לא יודעת מה את רוצה או שהרצונות שלך השתנו... ואולי הרצונות שלך כבר לא חשובים יותר... |
|
הפוכית(נשלטת){MasterMaor} |
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
מה בסך הכל רצית ?
לפני 17 שנים •
2 בספט׳ 2007
הפוכית(נשלטת){MasterMaor} • 2 בספט׳ 2007
להרגיש . . אהבה
|
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
3 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בספט׳ 2007
נוריתE • 3 בספט׳ 2007
להרגיש
קיימת. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
3 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בספט׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 3 בספט׳ 2007
בעיני סשן הוא סוג של רומן, גם אם רק לאותן דקות/ שעות של הסשן. אם אין חיבור זה באמת סתם. אוכל טפל יכול להרוס את כל הכיף, וכאב שאינו מתחבר לעונג- הוא סתם כואב.
|
|
רפאל |
לפני 17 שנים •
3 בספט׳ 2007
Re: מה בסך הכל רצית?
לפני 17 שנים •
3 בספט׳ 2007
רפאל • 3 בספט׳ 2007
כחולית כתב/ה: ואולי הרצונות שלך כבר לא חשובים יותר... זה דווקא נשמע בדיוק ההפך. כאילו מלבד הרצונות שלה אין שם מקום לרצונות אחרים. ואולי זה מה שמקשה. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בספט׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 3 בספט׳ 2007
אם באמת לא היה מקום מעבר לרצונות שלה, היא לא היתה נשארת שם דקה לאחר הרגע שבו הפסיקה ליהנות ולא הייתה מנסה לספוג
|
|
NelieL |
לפני 17 שנים •
4 בספט׳ 2007
לפעמים...
לפני 17 שנים •
4 בספט׳ 2007
NelieL • 4 בספט׳ 2007
לפעמים גם אני מרגישה ככה, חלקית, כמו שתיארת...
מצב מסובך |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 5 בספט׳ 2007
ציטוט: אם באמת לא היה מקום מעבר לרצונות שלה, היא לא היתה נשארת שם דקה לאחר הרגע שבו הפסיקה ליהנות ולא הייתה מנסה לספוג
להישאר שם ולספוג, לנסות לקבל משהו מזה - זה חלק מהרצון שלה. אין פה בכלל דיבור על הרצון והצרכים שלו, וזה אולי חלק ממה שדפוק. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 5 בספט׳ 2007
ככל הידוע לי מדובר בכל מה שאנחנו עושים בבדסמ- שזה ברצון ובהסכמת כל הצדדים.
תסכים איתי שגם השפחה הכי חרופה שנותנת מעצמה הכי הרבה עד כדי אקסטרימיות וביטול עצמי מוחלט (לכאורה) של הרצונות והצרכים שלה למען הרצונות והצרכים של האדון, זה בסופו של דבר הרצון שלה? |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 5 בספט׳ 2007
ציטוט: תסכים איתי שגם השפחה הכי חרופה שנותנת מעצמה הכי הרבה עד כדי אקסטרימיות וביטול עצמי מוחלט (לכאורה) של הרצונות והצרכים שלה למען הרצונות והצרכים של האדון, זה בסופו של דבר הרצון שלה?
זה כבר וויכוח פילוסופי, כמעט. אבל כן, זה נכון. בכל מקרה, אני לא מצפה מ'שפחה' לחשוב כל הזמן אני-אני-אני-אני, אלא גם (ובעיקר) הוא-הוא-הוא. זאת המהות. בכלל, אני חושב שביחסים נחמד הרבה יותר אם שני הצדדים מקדישים חלק נכבד מזמנם במחשבה על הצד השני ובמעשים להפוך את חייו של בן\בת הזוג לטובים יותר. |
|