THE NO LIMIT |
לפני 17 שנים •
4 בספט׳ 2007
No LiMiT - THE FETISH SIN PARTY - יום שישי 07/09/2007
לפני 17 שנים •
4 בספט׳ 2007
THE NO LIMIT • 4 בספט׳ 2007
וידוי חטאים
חוגגים את הכיפור בשישי הזה
THE
FETISH SIN
PARTY
ובכן...חוטאים וחוטאות יקרים
הגיע הזמן להודות בכך שאנחנו מלאי תשוקה, אוהבי בילויים, חובבי מסיבות ומכורים ל - BDSM בקיצור חוטאי FETISH ללא חרטה ולכן ביום שישי הקרוב נבלה ונרקוד נשמח ונחגוג ויהיו הופעות, סשנים והרבה הפתעות
נכבד ונקפיץ מבחנות ונוסיף ונלקק גלידוניות וברחבת הריקודים להנאתכם הרוקדים מצטרפים מרקידים בנוסף לקיימים אז לכל הרקדנים נגמרו התירוצים כי הרחבה תבער ללא הפסקה והדרס קוד: FETISH שחור ואדום, עור, ויניל, לטקס, מחוכים, רשת, גותי, קינקי, חשוף וחושפני, אביזרי מתכת ושרשראות מינימום דרס קוד - שחור מלא * * * נא להקפיד על הדרס קוד * * * פתיחת דלתות: 23:30 טלפון לפרטים ורישום: 052-5506880 אוהבת אורלי |
|
נקיטה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
אני שם.... התגעגעתי המונים........
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
נקיטה(לא בעסק) • 5 בספט׳ 2007
נישוקים וחיבוקים חמים.........
ותשאירו לי מקום ברחבה.......אני הולכת לקרוע אותה........ |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
אורלי(שולטת) • 5 בספט׳ 2007
נטלי, גם אנחנו מתגעגעים איזה כייף שתבואי בשישי נישוקים וחיבוקים רוצה אמיתי בערב במועדון
בנושא הריקודים ברחבה הפתעה!! לדי ג'יי D הגדול מצטרף השבוע הדי ג'יי רענן, אומן בתחום ההאווס אז... נראה לי שהרחבה הולכת לקרוע אתכם שלא תגידי שלא הזהרתי נ.ב אם בא לכם חברים יקרים להמליץ על די ג'יי בסגנונות נוספים ו/או אפילו אתם להתנסות בעצמכם נשמח להענות לאתגר |
|
lady inBlack |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
lady inBlack • 5 בספט׳ 2007
אורלי כתב/ה: נטלי, גם אנחנו מתגעגעים איזה כייף שתבואי בשישי נישוקים וחיבוקים רוצה אמיתי בערב במועדון
בנושא הריקודים ברחבה הפתעה!! לדי ג'יי D הגדול מצטרף השבוע הדי ג'יי רענן, אומן בתחום ההאווס אז... נראה לי שהרחבה הולכת לקרוע אתכם שלא תגידי שלא הזהרתי נ.ב אם בא לכם חברים יקרים להמליץ על די ג'יי בסגנונות נוספים ו/או אפילו אתם להתנסות בעצמכם נשמח להענות לאתגר הממ...רמז דק=== די ג'יי שרית ברוך או שלומי קאופמן תודה מראש |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
תודה לך היפה והמדהימה בשחור
תפתחי פרטי בבקשה |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
הממממ
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
קטסטרופה{Adonai} • 5 בספט׳ 2007
רמז עבה: די ג'יי K שזה במקרה אני.
אני חולש על תחום רקודי עמים, מתמחה בפאסדובלה ובטנגו. הצעת מחיר נא להגיש לי מסודר, בכתב יד ברור בהודעה פרטית. תודה ושלום. |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
נטלי...
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
D M Dogy(מתחלף) • 5 בספט׳ 2007
"אנחנו מיתגעגעים"
למי התכוון המשורר שכתב אנחנו? גם המלכה מגיעה? (כאילו דא) ואני מציע לקחת את האזהרה של אורלי ברצינות הרחבה לא תהיה ותרנית במסיבה הזאת אני מכיר את DJ רענן,האיש לא אנושי כשהוא עומד מול מיקסר וקייס מלא בדיסקים |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
קטסטרופה
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
דיג'יי K הדגול,
שמחה אני לבשר לך כי זכית בתפקיד הדי ג'יי במתחם הפסיכו-דובלה חשבונית נשלחה אלייך על פי דרישתך בכתב יד ברור |
|
נקיטה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
Re: נטלי...
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
נקיטה(לא בעסק) • 5 בספט׳ 2007
[quote="dogy"]"אנחנו מיתגעגעים"
למי התכוון המשורר שכתב אנחנו? גם המלכה מגיעה? (כאילו דא) ואני מציע לקחת את האזהרה של אורלי ברצינות הרחבה לא תהיה ותרנית במסיבה הזאת אני מכיר את DJ רענן,האיש לא אנושי כשהוא עומד מול מיקסר וקייס מלא בדיסקים כמובן שהמלכה מגיעה,אנו פשוט חלק בלתי נפרד....תמיד יד ביד.....הגיע הזמן לחגיגה יש מסיבה,ודש חם ללידי שלך,מתגעגעת......יא סקסי אחד..... |
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
Re: קטסטרופה
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
Reaper • 5 בספט׳ 2007
אורלי כתב/ה: דיג'יי K הדגול,
שמחה אני לבשר לך כי זכית בתפקיד הדי ג'יי במתחם הפסיכו-דובלה חשבונית נשלחה אלייך על פי דרישתך בכתב יד ברור אורלי וקטה רוקדים פסאדובלה |
|