נקיטה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
לכל אחד יש את הפיבורט שלו.......
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
נקיטה(לא בעסק) • 5 בספט׳ 2007
לכל אחד יש את הבלוגרים המועדפים עליו....
לכל אחד ואחת יש כותבת שעושה לו את זה.... אני יודעת שהרבה קוראים,לפי מספר הצפיות,אבל בכל זאת,למרות שהאמת שאני כותבת יותר לעצמי,מאשר" רייטינג כלובי("חחחחחחח המצאתי משהו חדש") הייתי שמחה שנעשה דבר שכזה.... שכל אחד ימליץ על 10 בלוגים מענינים מיוחדים........ אז אני מרימה את הכפפה... ויאלה למשימה,אשמח לשיתוף פעולה,של שלוטים נשלטים,ומתחלפים........ 1 הבלוג של "ירדן המלכה" שם הבלוג ,"עלילות המלכה בארמון ובהרמון." כותבת מתוך יצרים ותשוקה עמוקה,למלך שלה...והיא מלכה,מלכה של גג העולם..... 2 הבלוג של "המלכה" ,שם הבלוג" כל פעם חיה אחרת" והיא אכן חיה,מזן נדיר ומיוחד,כותבת בצורה פיוטית,ומטריפה,תזהרו לא להתמכר לקסמה....... 3 הבלוג של ונסה שולטת " עכשיו תורי" כותבת ויוצרת מוכשרת,אומנם לא הרבה מגיבה,אבל מפרגנת לך באהבה. 4 הבלוג השערוריתי ביותר של ונוס אינפייר,"מתחת לפרווה"(אין אחד שלא מכיר) פשוט להכנס ולהתמכר,מדהים איך שאתה מתמודד נגד כל הקשיים..... 5 הבלוג של augustus, שם הבלוג "בין זימה לאימה" איזה פחד,אישית לא מכירה,אבל בתור שולט,הוא עושה את העבודה בצורה מדהימה..... 6 הבלוג של" נעול,"נשלט של פוקה ,כנסו ותתמכרו..... לזוג הזה,פשוט יש את זה,כמיה מדהימה,והרבה אהבה לעולם המיסתורי שלנו.... 7 הבלוג של"שיש" שם הבלוג"התחלות חדשות" הוא רק בהתחלה,מתגעגע למלכה שלו,ואני מודה,מוכנה לאמץ אותו אלי,אם את קוראת פה מלכתו האהובה,אל תותרי עליו...... 8 הבלוג של האמפרי"לא לציפור" אחחחח פשוט עונג לקרוא אותך איש חכם ומוכשר. 9 הבלוג של zboy ' שם הבלוג"מדבר" כותב מוכשר ברמות,כותב סיפורת מעבר,חושש לפרסם,לך על זה,אתה ממש בדרך המלך.... 10 ויש לי עוד בלוג מדהים אחד.....אבל אני אחפש ומבטיחה לעדכן...... קדימה אשמח לתגובות .... וכמה הערות חיוביות...... תמיד כיף להכיר אדם אחר,מחשבות אחרות,תחושות חזקות,ואפילו חלשות..... זה סוד הקסם שלנו,כולנו בסופו של דבר,סך הכל תחת מעטה, של שולט, נשלט,רק בני אדם..... |
|
ונסה נאמנה למקור{הכי טוב שי} |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
באמת ..
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
ונסה נאמנה למקור{הכי טוב שי} • 5 בספט׳ 2007
בלוג מס' 3 הוא אחד מהאהובים עליי..
מי זו?מי כותבת ? |
|
נקיטה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
Re: באמת ..
לפני 17 שנים •
5 בספט׳ 2007
נקיטה(לא בעסק) • 5 בספט׳ 2007
ונסה כתב/ה: בלוג מס' 3 הוא אחד מהאהובים עליי..
מי זו?מי כותבת ? את עובדת עלי???? תתעוררי יקרתי,ממש במקרה זאת את....אבל מצידי לא ידעת ולא שמעת.... גם אני תמיד אומרת,שהכותבת שבי,היא למעשה חצי הפיצול שלי..... |
|
Afroditi |
לפני 17 שנים •
6 בספט׳ 2007
חן חן יקירתי
לפני 17 שנים •
6 בספט׳ 2007
Afroditi • 6 בספט׳ 2007
חן חן על הפירגון .
גם הבלוג שלך הוא אחד המועדפים עלי . תמשיכי להנות אותנו ולשתף אותנו בכל. נשיקות. |
|
א ח ת |
לפני 17 שנים •
6 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 בספט׳ 2007
א ח ת • 6 בספט׳ 2007
אני אוהבת את הבלוג של לי-אורה, ושל יוהאן. קטע אחד שהוא שם, על צ'רנוביל, כבר לא אשכח לדעתי. ושל הגמד האמיץ. ושל ונוס בסגנונו הריאליסטי.
בלוגים שמפארים קשר, יפה ואירוטי ככל שיהיה, נוטים לחזור על עצמם. אז הוא זיין אותה בכל החורים והוליך אותה ברצועה כמו כלבה.. אז היא הצליפה בו והוא אונן לה על הירך. האהבה פנים רבות לה - בבלוג זה נשמע כמו תקליט עם פזמון אחד. יוצא מכלל זה הבלוג החדש של rimmer שאני מוצאת אותו נפלא, אולי כי הוא כתוב בסגנון מפוכח וריאליסטי שלא נתקלתי בו עדיין, ובאיכות נהדרת. ואולי כי הוא לא מפאר דבר. מבקשת מכותבי הבלוגים לא לראות בזה הבעת עמדה על הקשר שלכם - מפרגנת לכם את כל האהבה והבדסמ שבעולם |
|
Afroditi |
לפני 17 שנים •
6 בספט׳ 2007
אני אוהבת לקרוא
לפני 17 שנים •
6 בספט׳ 2007
Afroditi • 6 בספט׳ 2007
את הבלוגים הבאים: (אגב, הרשימה לא לפי סדר,אלא רשימה שמית):
הבלוג של בן זוגי, אשר נפתח רק לאחורנה ביום הולדתי ולכבודי. מרגש אותי כל פעם מחדש. הבלוג של נטלי 71, מסעיר ,מפתה ומעניין כל פעם מחדש. הבלוג של רחפנית הדומית המרחפת, בלוג שנון ומלא בקורת והומור "שחור". הבלוג של ציטה, מנקודת מבט של דום אמיתי. הבלוג של נסיכת החלומות, מלא אהבה והערצה לבאדי, כתוב נפלא. ואם אזכר בעוד, ארשום.... |
|