כלבה של נשים |
לפני 17 שנים •
6 בספט׳ 2007
רוצה חופש.רוצה להרגיש את עצמי..סיפור מן הזיכרון של שפחה.
לפני 17 שנים •
6 בספט׳ 2007
כלבה של נשים • 6 בספט׳ 2007
שוב יושבת מול מחשב וכותבת.חחחח.
חזרתי מעבודה ומשעמם לי פחד. סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. לי אף פעם לא משעמם נירא לכם. רוצה לומר לכם משהו . נזכרתי בתקופה שבא הייתי שפחה של בת זוגתי. שחשבתי שהיא בת זוגתי אבל טעיתי היא הייתה מלכה . בפעם ראשונה שהרגשתי את עצמי כל כך מושפלת. לא כל כך הכרתי את משמעות מלכה זה בלי בבום כל הקטע של מישהי שולטת אלי. נירא לי בגלל אהבה שכל כך אהבתי אותה. היא הייתה אהבתי הראשונה. איתה עשיתי הכל אבל אני לא ידעתי אז מזה עד שגיליתי יום אחת שחזרתי מעבודה מוקדם בשביל להפתיעה את אהבה שלי.וראיתי אותה עם מישהי אחרת הייתי באלם לכלותין. ואותו יום גם גילי שהיא מלכה.אחרי שנתיים מוזר הייתי חיה איתה באותו בית באותו מיטה ולא ידעתי שבת זוגתי היא מלכה החזרית. יום אחת הייתה אצלה שפחה מאוד צעירה. ראיתי מה היא עושה לה. כי זה משי היא אמרה לי המלכה או בת זוגתי איך אפשר לקראו לה אני לא ידעתי כבר. ושניגמר כל מה שהיה שם פשוט ריחמתי אבל לא יכלתי לעשות כלום כי מלכה שלי או בת זוגתי.לא הייתה מסכימה שאני הדבר איתם עם השפחות שלה או לנגועה בהם. אבל אני לא כמן מלכתי לי יש לב. אז שבת זוגתי הלכה למטבח ישר רצתי לחבק את השפחה כי היא הייתה באלם. מסקנה.לא יודעת איך היא הרגישה חברה שלי .ישר בא וראתה אותי מחבקת את השפחה. כבר לא הכרתי את בת זוגתי שכל כך אהבתי. את העונש שלי קבלתי כמו שצריך.מאז היה לי מאוד קשה לסלוח לה כי אמרתי לעצמי ולה אני לא שפחה שלך אלה בת זוגתך.אבל היא שכחה. למה אני מספרת לכם .כי רק פה אני יכולה לכתוב .את מה שעברתי עם מלכה או בת זוגתי. כמו שאומרים היום אני לא בעסק של שפחה.אבל בכל זאת איך שהוא אוהבת שאני מרחוק ולא שם .עולם של שליטה הוא עולם מופלאה. אבל שעושים את זה בגבול הטוב ומאהבה. כי מישהו שלא אוהב או אוהבת להיות נשלטת. שלא תיהי שם כי זה כמו טראומה כמו. אשמח מאוד לתגובות. כלבה של נשים... |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
6 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 בספט׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 6 בספט׳ 2007
זה נורא יפה איך שאת כותבת את זה.מלא הומור אהבתי מה שכתבת.
יש לך רגש אנושי וזה יפה .הצעה שתשני את הניק נגיד למאהבת של נשים או מאוהבת בנשים |
|
כלבה של נשים |
לפני 17 שנים •
7 בספט׳ 2007
תודה לך מאמי
לפני 17 שנים •
7 בספט׳ 2007
כלבה של נשים • 7 בספט׳ 2007
בקשר לניק לא נירא לי עדיף להשיר את זה ככה.
כבר יתרגלתי. תודה לך. |
|
אוהב שולטות(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
יפה
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
אוהב שולטות(מתחלף) • 26 בנוב׳ 2007
מאוד מקורי. חושף קצת את העולם שמעבר לקלעים. מאוד מגרה גם לדעת מה עשתה הגבירה לשיפחה. זה לב הסיפור לדעתי. (אם תיכתבי את זה, עשי לזה בבקשה גוון ארוטי...או ריאליסטי ) לילה טוב.
|
|