דוקטור מרטינס(נשלט) |
לפני 17 שנים •
7 בספט׳ 2007
מה נאחל לשנה החדשה
לפני 17 שנים •
7 בספט׳ 2007
דוקטור מרטינס(נשלט) • 7 בספט׳ 2007
עם פרוס השנה החדשה
מאחל לכן\ם מכל ליבי שנת שגשוג והצלחה ! שנת אושר במנות ענקיות ! שנת שלום ביננו , די למאבקים ולשנאה המיותרת ! שנה שאנחנו ננוח והכסף ירוץ אחרינו ! וגם .. שנת מזג אוויר קרירה יותר שהכפכפים והסנדלים יישארו במגירות, בשנה הבאה רק מגפיים... שנה שיותר ויותר בנות יגלו את הצד השולט שבהן. שנה כואבת ואתגרית יותר ושל גבולות חדשים, אבל מתוך הסכמה והנאה. שנת הנשים לשלטון, הגיע הזמן שנה שנהייה עבדים טובים יותר לשולטותינו, באמת הגיע הזמן |
|
לאסי(מתחלף){עע} |
לפני 17 שנים •
7 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בספט׳ 2007
לאסי(מתחלף){עע} • 7 בספט׳ 2007
שנה טובה ומתוקה לכולכם
האתר הזה נהיה ממש נעים ונחמד והאנשים שבו (שעושים אותו למה שהוא) מ ק ס י מ י ם !!! מאחל לכולכם שנה של אושר ושמחה ושל אהבה ואחווה ווף, לאסי |
|
anat-slave(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
10 בספט׳ 2007
ואו ... איזה מתוק
לפני 17 שנים •
10 בספט׳ 2007
anat-slave(נשלטת) • 10 בספט׳ 2007
גם אני מאחלת לכולם
כל מה שנאמר ויותר ענת |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
10 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 בספט׳ 2007
מלך הארץ(לא בעסק) • 10 בספט׳ 2007
תמיד הצחיק אותי נוסח הברכות בצבא ובפוליטיקה, אז הרשו לי להשתמש בו בתקווה שתמצאו אותו גם מבדר וכמובן שתהיה לכולם שנת אושר ועושר:
בפרוס עלינו השנה החדשה הריני מתכבד לברך בברכת שנה טובה אתכם ואת כל בני ביתכם תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה ובמעמד זה הריני מתכבד גם להזמינכם להרמת כוסית במעמד אישיות פוליטית בכירה ביותר שעפ"י הנחיית שירותי הבטחון טרם הותר לפרסם את זהותה פרט לעובדה שהייתה עד לא מזמן בנבצרות זמנית. כמו כן להרמת הכוסית דרושה מתנדבת.... טוב אנחנו בפורום הבנות על הבנים אז דרוש מתנדב להרמת כוסון.... |
|
לאסי(מתחלף){עע} |
לפני 17 שנים •
10 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 בספט׳ 2007
לאסי(מתחלף){עע} • 10 בספט׳ 2007
SIGURD
תוציא ת'מקל מהתחת הצה"לי שלך ותיתן ברכה כמו שצריך!!1 |
|