שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

בנות דחוף עזרה..כתבתי גם בבלוג. וכותבת גם פה עזרה..

מירני המלאך
לפני 17 שנים • 17 בספט׳ 2007

בנות דחוף עזרה..כתבתי גם בבלוג. וכותבת גם פה עזרה..

מירני המלאך • 17 בספט׳ 2007
icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif נימצאת בתוך בועה מאוד מוזרה. אשמח באמת לעזרה.. icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif

icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif עולם אכזר.. icon_twisted.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif

חיה בתוך עולם שאין בו טיפה רחמים....כבר תקופה ארוכה שאני מבולבלת עם עצמי.
אוף כמו בתוך בועה שלא רוצה להתפוצץ..דיי כבר נמעס רוצה כבר סוף כל סוף לדעת מי אני
שפחה או אישה.
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף......
שאני לא שם. אני מאוד מתגעגעת כאילו מן משיכה מתורפת...
שאני שם. אני שונאת את עצמי. אומרת אני נשלטת מה פתאום.
מה יש לי רבונו של עולם מי אני מי.
פינקי לשלטון​(מתחלפת)
לפני 17 שנים • 18 בספט׳ 2007

אין לי תשובה חכמה במיוחד

אבל בגלל שאת כל כך מחפשת תשובה אני אנסה להגיד את דעתי.

1. אני חושבת שתהליך הקבלה העצמית של להיות שפחה הוא מאוד קשה בפני עצמו ודורש הרבה זמן.

2. כשאת כן מתגברת ונמצאת במצב הזה חשוב מה את מרגישה
האם הרגש של להיות שפחה לא טוב לך??, ואם הוא לא טוב אז למה???
או שביחד עם זו שאת איתה זה לא מסתדר לך.. או שבלי קשר זה לא מסתדר לך..

לדעתי יש פה שני דברים שונים שקודם כל את צריכה להבין עם עצמך מה מפריע לך
אם הבעיה היא בהסכמה בראש להתחבר לצד ה"שפחתי"
או הבעיה היא חוסר הנוחות שלך עם בת הזוג...

כי אני חושבת (ושוב לא מהבנה עמוקה) שתפקיד הדומית שלך הוא לעזור לך לתגבר על הקושי בהתחברות שלך עם הצד השפחתי.
השאלה אם ועד כמה היא מצליחה לעזור לך שם??

בהצלחה יקירונת icon_wink.gif
מירני המלאך

תודה לך ..

מירני המלאך • 18 בספט׳ 2007
אוף מקווה שהיה טוב.
כרגע אני בבלבול רציני.שאני ידעה את התשובה סופית זה היה טוב.
בכל זאת תודה.
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 18 בספט׳ 2007
מתוקה,
בפעם האחרונה שבדקתי לא הייתה סתירה - שפחה היא אישה, ואישה יכולה להיות שפחה icon_smile.gif

תרגיעי מותק. הבלבול שלך טבעי ונורמאלי למי שנכנסת לעולם הזה. לאט, בלי לחץ תבני לעצמך את ההגדרות שלך שנכונות לך.

מה שאת מתארת הוא מאבק האגו בצרכים. זה מאבק שכל שפחה וסאבית עוברת לפעמים רק בתחילת הדרך אבל המון פעמים, זה מאבק שלא נגמר.
רק זכרי דבר אחד, להיות שפחה זה לא אומר לוותר על הכוח שלך בעולם שמחוץ לסשנים. זה רק אומר שבאינטרקציה שבינך לבין גברתך את בוחרת להיות במקום הנשלט - כי זה מה שטוב לך, לא כי את מאולצת לזה.

את יכולה להיות הכי אישה וחזקה ביומיום והכי שפחה ונשלטת בסשנים. וסקס זה לא אומר כל הזמן סשנים, זה אומר שיש סשנים כשזה נכון לך ושכשאת צריכה יש פשוט את ההתכרבלות ואת הזיון או ההתעלסות.

קחי דברים באיזי ותגלי שזה הרבה פחות מפחיד icon_smile.gif

בהצלחה.
מירני המלאך

מאמי תודה ...

השליטה כתב/ה:
מתוקה,
בפעם האחרונה שבדקתי לא הייתה סתירה - שפחה היא אישה, ואישה יכולה להיות שפחה icon_smile.gif

תרגיעי מותק. הבלבול שלך טבעי ונורמאלי למי שנכנסת לעולם הזה. לאט, בלי לחץ תבני לעצמך את ההגדרות שלך שנכונות לך.

מה שאת מתארת הוא מאבק האגו בצרכים. זה מאבק שכל שפחה וסאבית עוברת לפעמים רק בתחילת הדרך אבל המון פעמים, זה מאבק שלא נגמר.
רק זכרי דבר אחד, להיות שפחה זה לא אומר לוותר על הכוח שלך בעולם שמחוץ לסשנים. זה רק אומר שבאינטרקציה שבינך לבין גברתך את בוחרת להיות במקום הנשלט - כי זה מה שטוב לך, לא כי את מאולצת לזה.

את יכולה להיות הכי אישה וחזקה ביומיום והכי שפחה ונשלטת בסשנים. וסקס זה לא אומר כל הזמן סשנים, זה אומר שיש סשנים כשזה נכון לך ושכשאת צריכה יש פשוט את ההתכרבלות ואת הזיון או ההתעלסות.

קחי דברים באיזי ותגלי שזה הרבה פחות מפחיד icon_smile.gif

בהצלחה.

קודם כל תודה על יתיחסות .
מאוד ריגש אותי מה שכתבת כי. כל מה שכתבת הוא נכון נשמה.
רק אני צריכה להבין והיה הכל טוב. אבל מתי אני הבין ואיך העולם הקבל את זה שאני שפחה של מלכה .למה אני כל כך מתביישת הרה הייתי שם בעבר .אז מה קורה איתי עכשיו.
השולט אור​(שולט)
אולי הפעם את מרשה לעצמך להיפתח באמת. כשזה קורה זה גורם לזעזוע אמיתי icon_smile.gif
אני מציעה שתביאי את הדברים אל סנדרה. יש לה המון ניסיון והיא תדע להכיל את הפחדים שלך icon_smile.gif
מירני המלאך

מאמי אולי את צודקת.

השליטה כתב/ה:
אולי הפעם את מרשה לעצמך להיפתח באמת. כשזה קורה זה גורם לזעזוע אמיתי icon_smile.gif
אני מציעה שתביאי את הדברים אל סנדרה. יש לה המון ניסיון והיא תדע להכיל את הפחדים שלך icon_smile.gif

נשמה מה קשר לסנדרה ...היא הייתה בעבר. כהיום זה רק אשליה לגביה.
אשמח לדעת למה התכוונת מאמי .
השולט אור​(שולט)
אה, חשבתי שאתן יחד icon_smile.gif

אבל את כן בקשר עם מישהי, נכון?
אני מתכוונת לזה שאולי הפעם את מרשה למישהי לגעת בך עמוק ברגשות, וכשזה קורה הכול מתערער ומרגישים כאילו בפעם הראשונה מתמסרים.
מירני המלאך

מאמי יקרה.

קודם כל אני כבר לא שפחה של סנדרה.אני כן בקשר איתה אבל טלפוני וכאן בכלוב.
ויש לי בת זוג שכלל לא קשורה לעולם שליטה.
אני לא יודעת איך זה פתאום. התעוריר אצלי הזיכרון ודחף רציני להיות שוב שפחה של מלכה.
אבל בעיה קטנה שאני דיי מפחדת .
מירני המלאך

מאמי שכחתי לומר משהו חשוב

השליטה כתב/ה:
אה, חשבתי שאתן יחד icon_smile.gif

אבל את כן בקשר עם מישהי, נכון?
אני מתכוונת לזה שאולי הפעם את מרשה למישהי לגעת בך עמוק ברגשות, וכשזה קורה הכול מתערער ומרגישים כאילו בפעם הראשונה מתמסרים.

לגבי סנדרה .
הלוואי והיא הייתה שוב מלכה שלי הלוואי.
אבל זה רק באשליה אצלי
כי אני דיי מפחדת להיות שוב נשלטת.
ואת סנדרה אני מאוד אוהבת עד היום.