סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם יש דבר כזה "אדון" ???

Demi
לפני 20 שנים • 5 בינו׳ 2004

האם יש דבר כזה "אדון" ???

Demi • 5 בינו׳ 2004
אז לטענתי כמעט ואין דבר כזה שנקרא - אדון
ולמה?
כי שפחות או סאביות, לפחות רובן המוחלט שולטות מלמטה
אין רע בשליטה מלמטה, אבל רק כל זמן שאפשר לעצור את השליטה מלמטה בכל רגע נתון ולשים את השפחה על מקומה, ואם תנאי שכזה לא מתקיים, כלומר - אם השפחה קובעת מתי לשלוט מלמטה ומתי לא, הרי ומיילדום לא באמת קיים.

יש כאלו שיגידו לי - תפריד בין סשן לבין מה שלא בסשן
ואני אגיד - מי שנשלח בחייו (שלא בסשן) ע"י מישהי אדון הוא לא
כי אדון לא יכול להשלט בחייו ע"י שפחתו ולעשות לה סוויצ בסשן

ואיפה זה שם אותנו?
כן, זה שם אותנו גם במקום בו יעשה האדון לשפחה רע, והיא תגיד כן אדוני ותציית בהכנעה
ולא שהיא פתאום תקום ותגיד - זה גבול, וזה לא, ולזה אני לא מוכנה, ובשביל להכנע לך אני צריכה שתהיה בשבילי כך וכך וכך וכך, כי זה כבר שוב - שליטה מלמטה.

אז כן, קיימות שפחות ואדונים שלא נשלטים מלמטה אבל הם מעטים
הרוב זה הרוב, ולא שזה רע, ולא שזה לא בדסמ, רק שזה לא אדון ושפחה אלא כאילו אדון וכאילו שפחה שמתחפשים לאדון ושפחה מפעם לפעם.

זאת לא תורה מסיני ואני לא שולל את זכותי העתידית לחזור בי, אבל כרגע כך אני חושב, כן גם בתור סוויצ icon_wink.gif
kamor​(נשלט)
לפני 20 שנים • 6 בינו׳ 2004
kamor​(נשלט) • 6 בינו׳ 2004
לא מבין למה אתה מתכוונן .

הרי תמיד יש את האופציה להפסיק או לעצור גם לשפחה וגם לעבד .

להיות שפחה או עבד נובע מבחירה בלבד ולא בכפייה .
ואם שולטים בך זה בגלל שנתת את האפשרות שישלטו בך .

icon_rolleyes.gif

.
ניר לב
ניר לב • 6 בינו׳ 2004
דמי שאלה מרתקת. למעשה אתה מדבר על זוגיות מלאה ומה שקורה בה.

אני אדייק בדבריך. מאחר ועולם הBDSM הוא עולם מאד מיני, הרי שהמושגים שלנו הם מאד מיניים. לכן כאשר הגבר שולט על האשה במיטה זה הופך אותו לאדון ואותה לשיפחה. אז יש כזה דבר אדון (בסשן- במיפגש, במיטה) אבל יש רק מעטים שהם אדון 24/7.

דיברת על השליטה הנשית מלמטה ביתר מהזמן ויתר הזמן הזה נקרא זוגיות. בזוגיות לא רק שהאשה שולטת מלמטה, היא שולטת מלמעלה ... בתחומים שלה בזוגיות. ככה זאת זוגיות בכל תחום, בין אם זה שני שותפים בעסק, בין אם זה שותפות עיסקית ובין אם זה זוגיות. כל אחד תופס את התחומים שלו עליהם הוא אחראי. בזוגיות יפה כולם מעורים בהכל, בזוגיות יפה כאשר יש החלטות לא שיגרתיות "בתחום שלך" אתה פותח דיון למרות שזה "שלך" ויושבים ומחליטם ביחד ומגיעים להסכמה. בכל מקרה יש אחראיים.

דוגמה: על פי רוב, הגבר יחליט איזה טלוויזיה חדשה תיקנה. האשה תחליט איך היא רוצה להרחיב את הבית. על פי רוב הגבר אחראי על השלט הטלוויזיה, האשה על מקום הבילוי הבא. וכן הלאה.

זוגיות טובה זה דבר מורכב שיש על שני הצדדים להשקיע בה, לתרום בה, להתשתדל בה,, לתת בה משלך, לחשוב עליה. בטח לא לקחת אותה כמובנת מאליה. גם אם היא מובנת מאליה. שכן ברגע שאתה לוקח אותה כמובנת מאליה, אולי זוהי זוגיות אבל היא לא זוגיות טובה.
יערה​(נשלטת){SEAMASTER}
יערה​(נשלטת){SEAMASTER} • 6 בינו׳ 2004
ניר כתב :
. אז יש כזה דבר אדון (בסשן- במיפגש, במיטה) אבל יש רק מעטים שהם אדון 24/7.

לדעתי מערכת של 24/7 יכולה להתקיים רק עם אין מערת זוגית שמעבר למערכת הבדסמית ואני אסביר את כוונתי .

מערכת 24/7 אומרת שהאשה היא שפחתן של האדון בכל רגע נתון כשהוא איתה וכשהוא לא, היאתמיד זמינה לשרתו, תמיד כפןפה למרותו, ולדעתי בתוך מערכת זוגית של זוג החי ביחד ומנהל חיים משותפים, ה-24/7 לא יכול להתקיים וזאת משום שזוג רוצה להחליט ביחד על דברים מסוימים, נמצא בסיטואציות בהן אין יכולת לאישה להיות כנועה ומשום כך מערת כזאת לא יכולה להתקיים באופן טוטאלי בתוך מערכת זוגית.

לעומת זאת זוג שמנהל מערכת בדסמית בלבד יכול לקיים מערת כזאת כי הוא אינו מנהל אורח חיים משותף מלבד הבדסמ.
מאסטר יקיר​(שולט)
מאסטר יקיר​(שולט) • 6 בינו׳ 2004
רק שזה לא אדון ושפחה אלא כאילו אדון וכאילו שפחה שמתחפשים לאדון ושפחה מפעם לפעם.

על פי הגדרה זו שלך,
תפסיק לכנות את עצמך סוויץ', כי אתה:
כאילו אדון וכאילו עבד שמתחפש לאדון ולעבד מפעם לפעם!
ניר לב
ניר לב • 6 בינו׳ 2004
יערה נשלטת כתב/ה:
... וזאת משום שזוג רוצה להחליט ביחד על דברים מסוימים ...
ואם הזוג לא רוצה להחליט ביחד? שרק האדון יחליט? האשה לא יכולה לחשוב על זה שהיא תיקח החלטה שתגרע ולו כזית מהרצון המלא של אדונה? עדיין זאת מערכת. זה עדיין חיבור בין שני אנשים.

כשקראתי את דבריך, בהתחלה הסכמתי עם כל מילה. חשבתי ואז ואז קלטתי, 24/7 זאת מערכת לא שלמה. זאת זוגיות גרועה. אם בוחנים אותה לעומק אז אפשר לומר שבמערכת כזאת השיפחה הופכת לחפץ שהוא מובן מאליו, זה לא יכול להיות אחרת לאורך זמן. כמה אפשר להעריך סמרטוט? מה אפשר לעשות עם סמרטוט שלא מעיזה לומר מילה? ואם היא אומרת מילה, היא תאמר את זאת שלדעתה האדון רוצה לשמוע. איך אפשר להתיעץ עם כזאת? איך אפשר להביע חולשה לשיפחה כזאת? זאת מערכת לא רצינית. זאת מערכת נצלנית. זאת מערכת שבו אם האדון ממשיך להחזיק בשיפחה, זה רק מטעמי נוחיות ולא יותר מזה. בכל זאת, זאת מערכת.

חייב להבהיר בנקודה זאת, שתוכן ההודעה הראשונה שלי עסק בזוגיות מלאה דווקא ואת עניין ה- 24/7 הזכרתי רק כניגוד. מבחינתי 24/7 זאת פינה הנמצאת בדיוק מהצד השני שלי.
יערה​(נשלטת){SEAMASTER}
יערה​(נשלטת){SEAMASTER} • 6 בינו׳ 2004
ניר כתב:
כשקראתי את דבריך, בהתחלה הסכמתי עם כל מילה.
ועכשיו ? אתה לא מסכימם ? אתה אומר בדיוק מה שאמרתי, רק אני לא טוענת ש24/7 זו מערכת גרועה היא פשוט איננה מערכת שמתאימה לדעתי להתקיים בתוך זוגיות של חיים משותפים יחד.

אני בעבר הייתי בתוך מערכת של 24/7 וא זה מאוד התאים לי ולסיטואציה שהייתי בה עם אדוני הקודם, היום מערכת כזאת אינה מתאימה לי לרצונותי ולאורח חיי
ניר לב
ניר לב • 6 בינו׳ 2004
אני מסכים עם התוכן שלך לגמרי. לא עם ההגדרה.
כמו שאת בעצמך אומרת שהיית בתוך מערכת כזאת, מערכת בין בין שני אנשים היא זוגיות. זוג שותפים, בעסק למשל זה גם זוג. לא הרגשת שיש בניכם יחסי זוגיות? אם זה ניגמר, כנראה שזה לא הספיק לך ואפשר להבין את זה. אבל השאלה היא, האם היתה או לא היתה בינכם זוגיות?

את אומרת שהצורה של הזוגיות הזאת לא מתאימה לך. את אומרת שזוגיות כזאת לא יכולה להיות שלמה. לכי תראי לכל המשפחה שלך שאת שיפחה שלו. לכי תראי לילדים שאמא זאת שיפחת הבית. חס וחלילה להקים כזה בית מעוות. את אומרת שזוגיות כזאת לא מתאימה לניהול חיים תקינים, כמו שאת רואה אותם. מסכים icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
קליבר​(שולט)
קליבר​(שולט) • 6 בינו׳ 2004
icon_evil.gif בלי לזלזל דמי .. ועם כל התגובות לא הבנתי את השאלה ואת כל המסר , מה לעשות .
יש אדונים "קבועים" ויש שפחות "קבועות" ואם מישהוא בא לו עכשיו לא להיות מה שהוא וזה קורה , (עיין ערך "דמי" ) אין בזה כל רע ...

יש אדונים / גבירות שאופיים או כל מהותם אינה מתחלפת , אז? הם לא בסדר ..?

אנה הסבר לי בפרטי ולאט .. אם אפשר מה הכוונה.