עבד גברי ושרירי(נשלט) |
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
מזלות המלכות
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
עבד גברי ושרירי(נשלט) • 24 בספט׳ 2007
עניין אותי לאחרונה מהן המזלות האופיייניות יותר למלכות, נשים שולטות ודומיננטיות אף על פי שאישה דומיננטית יכולה להיות גם סאבית אך בכל זאת.
אני לא חסיד גדול של האסטרולוגיה, אם כי יש בזה משהו. משיחות והכרויות עם נשים שונות דומיננטיות וניליות בעיקר, שמתי לב שהמזלות האופייניות יותר לאותן נשים זה לרוב אריה, סרטן, דגים, שור וגדי. מה דעתכם? |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 24 בספט׳ 2007
דעתי היא, ששכחת את ה-קשת, שעל פי כל התנהלות החיים,
וגם האסטרולוגיה, הינו מזל שליט על כל המשתמע מכך. |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 24 בספט׳ 2007
מקצוען, לא נראה לך שפיספסת מזל עוקצני,
מוביל, דעתן, דומיננטי ועוצמתי באופיו ? מזל - עקרב ולצורך העניין אני עקרבית. למיטב ידיעתי, ישנם די הרבה עקרבים שולטים בקהילה. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
Madame T(שולטת) • 24 בספט׳ 2007
Queen Yasmin כתב/ה: מקצוען, לא נראה לך שפיספסת מזל עוקצני,
מוביל, דעתן, דומיננטי ועוצמתי באופיו ? מזל - עקרב ולצורך העניין אני עקרבית. למיטב ידיעתי, ישנם די הרבה עקרבים שולטים בקהילה. צודקת בהחלט, יסמין.... איך אפשר לשכוח את העקרביות שבקרב השולטות? |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
venus in our blood(שולטת) • 24 בספט׳ 2007
הזכרת לי נשכחות...
פעם הייתה לי התערבות עם מישהי, בנושא הזה בדיוק... טענתי שרוב הנשים הדומיננטיות הן עקרביות. אני חושבת שאז פשוט בלבלתי בין טוטאלי לדומיננטי... עקרב הא מזל עוצמתי ,ללא ספק,אך ניראה לי כי יסוד האש (וגם המים, קצת-העקרביות בכ''ז שם....) הוא הדומיננטי בין המלכות(טלה, אריה,קשת) |
|
lady inBlack |
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
lady inBlack • 24 בספט׳ 2007
אני חושבת ששכחו אותנו, בנות המזל טלה...
אני מזל טלה |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
jem's • 24 בספט׳ 2007
אי אפשר לדעתי להכללי על מזל כזה או אחר נשים דומיננטיות ברמה כזו או אחרת
זה לא רק פונקציה של מזל או של מנטליות או חינוך מהבית או דמות חיקוי כזו או אחרת זה שילוב של כמה וכמה דברים |
|
ויטו אנדוליני |
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
ויטו אנדוליני • 24 בספט׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה: דעתי היא, ששכחת את ה-קשת, שעל פי כל התנהלות החיים,
וגם האסטרולוגיה, הינו מזל שליט על כל המשתמע מכך. לפי הידע המועט שיש לי באטסרולוגיה, קשת הוא מזל המסמל חופש, לא אוהב שישלטו עליו ולא אוהב להשלט. כל דבר שרק מדבר על שליטה, זה בניגוד גמור לאופי שלו. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 24 בספט׳ 2007
מאותגר כתב/ה: רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה: דעתי היא, ששכחת את ה-קשת, שעל פי כל התנהלות החיים,
וגם האסטרולוגיה, הינו מזל שליט על כל המשתמע מכך. לפי הידע המועט שיש לי באטסרולוגיה, קשת הוא מזל המסמל חופש, לא אוהב שישלטו עליו ולא אוהב להשלט. כל דבר שרק מדבר על שליטה, זה בניגוד גמור לאופי שלו. ואם תקרא שוב את דבריך תבין שצידדת בדבריי בדיוק ולא סתרת אותם (אם התכוונת לסתור). עצם היותי דומית לא זכור לי שיש לי נטייה שישלטו עלי או להיות נשלטת, להיפך מזל קשת הינו מזל שאוהב לשלוט על גורלו (בגלל אהבתו הרבה לחופש) והינו דומיננטי בכל רח"מ איבריו ושס"ה גידיו. (יסוד אש הינו יסוד דומיננטי ביותר, בהשוואה ליסוד האדמה והאוויר למשל.) יש מאפיינים כללים למזל ויש את האדם העושה אותו אינדיווידואלי. אגב, קצת מוגזם לקחת את הסקר המצחיק הזה למקומות רציניים ,אינך חושב כך?: |
|
ויטו אנדוליני |
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
ויטו אנדוליני • 24 בספט׳ 2007
פוסט שמדבר על אסטרולוגיה, מבחינתי לעולם לא יכול ללכת לכיוונים רציניים .
כנראה שזו טעות לרשום משהו עוד לפני הקפה של הבוקר. התכוונתי שהקשת לא אוהב לשלוט באףד אחד ולא להשלט ע"י אף אחד. מין מזל כזה של-"תעזבו ת'י באמא שלכם". אבל עזבו שטויות, המים רתחו והקפה קורא לי. יום טוב |
|