isolde(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
סצנות קולנועיות בכלל, וביתוק בתולין בפרט
לפני 17 שנים •
24 בספט׳ 2007
isolde(שולטת) • 24 בספט׳ 2007
הסצנה מאימפריית החושים קפצה לי לראש פתאום, נו עם הפותחן מכתבים בצורת ציפור.
זה לא בדסם, זה אונס בכפייה של קטינה, אבל בכל זאת. חוצמזה היו לי סיוטים מוזרים אתן סוטות עם סיוטים אולי תסבירו לי? 1 חלמתי שאני מתעוררת והדגדגנית שלי חתוכה, או אם לדייק לא יורד דם, רק החלק הרגיש והבשרני שלה חסרה. כאילו הרדימו אותי עשו תפרו וזה החלים ואני לא מרגישה כאב.כמו במילת נשים, וחשדתי באמא שלי שהיא עשתה את זה. אולי ביחד עם המשפחה שלי, כי לא מוצא חן בעיניהם שאני לסבית או דומית ושאני לא נשואה עם בעל וילדים, והויברטורית האדומה ניצבת בחדר שלי ליד המיטה, אני עדיין גרה עם אמא שלי, והיא נכנסת לחדר שלי למרות שאני אוסרת עליה שנים, ואני מנקה אותו בעצמי, והויברטורית עומדת שם כחיץ, ז"א, אמא שלי לא ממש מרוצה מקיומה.אני לא זוכרת אם עשו לרקדנית הספרדיה היפה שלי משהו. הדגדגנית שלי עדיין שם, רק קצת נרדמה לי והתקטנה. לא לדאוג. ויש לי כל הזמן בראש דימויים מכתבות שקראתי על מילת נשים ברחבי העולם, ועל ניתוחי איחוי בתולין לזונות ילדות במזרח בלי הרדמה בשדה פתוח. 2. יש שעשועונים מוזרים ביפן, ואחד מהם כולל משמוש בלייב של מועמדות בנות 18 לתפקיד כוכבת הפורנו הבאה של יפן, והזוכה מקבלת כפרס את ביתוק בתוליה בשידור חי ע"י איזה שופט מכוער. או שמא כוכב פורנו. אני לא אפרט מה הסיוט היה. הכתוב למעלה באמת קיים ביפן, ואף נצפה ע"י כל בית יפן ואשתו. לא, אני לא הייתי כוכבת הפורנו הזוכה בחלום. תעזבו. זה לא איזה סרט סנאף מומצא או עלילה הזויה של פורנו. 3. "פחד אמיתי" חוזר בחלומות שלי כל הזמן בוריאציות שונות. אני אפרט בהמשך אם יהיה לי כוח. הוא תקוע לי בראש. הצילו. מרוקאיות יקרות שמבינות בגרוש שדים. בבקשה. סעו לרחובות ותפייסו אותה. תודה. |
|