יערה(נשלטת){SEAMASTER} |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
גמדים
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
יערה(נשלטת){SEAMASTER} • 6 בינו׳ 2004
"...כלומר השאלה איננה אם יש גמדים או אין גמדים. השאלה היא אם אכסל מונתה ראה גמד. על השאלה הזאת לא יכול להיות ויכוח, ומונתה מוסיף בלעג חכם: ודאי שהיה גמד ממש. שאם לא כן, מי היה?
...שהשאלה אינה שאלת קיומם של הגמדים, אלא קיומם של מי שמסוגלים לראותם. ...לתמהוני שמעתיאומרים, שיש אנשים שלא ראו גמד מימהם, קשה שלא לנוד לאנשים האלה. מובטחני שחשו הראיה שלהם לקוי. לא כמו אכסל מונתה, אני משתדל שלא לנוד לאנשים האלה, שאינם מסוגלים לראות גמדים, אבל אני משתדל מאוד שלא להתחשב בדעתם. אני מודה לכם על הסבלנות וההקשבה .שלום" (בעיקר על אהבה/מאיר שלו) |
|
ניר לב |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
ניר לב • 6 בינו׳ 2004
יערה, כל הכבוד
כל מילה נוספת מיותרת. |
|
יערה(נשלטת){SEAMASTER} |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
יערה(נשלטת){SEAMASTER} • 6 בינו׳ 2004
|
|
Demi |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
Demi • 6 בינו׳ 2004
נו
עיניים לו ולא רואה - עיוור? או אולי הוא מסונוור? אל תפסלו דברים רק כי אתם לא רואים אותם היום יתכן שמחר חלקיכם אולי יראו ולסיכום - איש אחד הולך כל יום לייד אותה גינה, יום אחד הוא אומר לעצמו - "איזה פרח יפה" אומר לגנן - "ממתי הפרח הזה נמצא כאן?" עונה לו הגנן - "כבר כמה שנים" ומה גרם לאותו איש שלא לראות את הפרח כל כך הרבה זמן? ומעניין מה הוא יראה מחר, כי בטח יש עוד פרחים שהוא מפספס |
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
אני הבנתי .............
לפני 20 שנים •
6 בינו׳ 2004
קליבר(שולט) • 6 בינו׳ 2004
שלא הבנתי כלוווווווווווווווום.
|
|
יערה(נשלטת){SEAMASTER} |
לפני 20 שנים •
7 בינו׳ 2004
דמי אתה לא קצת סותר את עצמך ?
לפני 20 שנים •
7 בינו׳ 2004
יערה(נשלטת){SEAMASTER} • 7 בינו׳ 2004
|
|
Demi |
לפני 20 שנים •
7 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
7 בינו׳ 2004
Demi • 7 בינו׳ 2004
לא ששמתי לב לזה
הסבירי פרטי נמקי והדגימי |
|
ניר לב |
לפני 20 שנים •
7 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
7 בינו׳ 2004
ניר לב • 7 בינו׳ 2004
יערה נשלטת כתב/ה: דמי אתה לא סותר את עצמך?
יערה, דמי הוא לפי הגדרתו מתחלף אצלו זה לא מקרי. דמי, אני "עוקב" אחריך בעניין רב מזה זמן רב. כשאר נטשת את האתר "ההוא" מפני אותו סיפור של "אותו" הפורום. פניתי בצורה מאד תקיפה (אם כי לא תוקפנית) למנהלת האתר ולבעלים שלו, לא סיפרתי לך על זה כי לא היה צורך, עכשיו יש . משום שאני מעריך את דבריך, משום שיש בהם לא מעט חוכמת חיים ועל דברים אלו פניתי אליהם. בכל זאת, התשובה שלי ליערה עומדת בעינה. יש לך דרך מאד מעניית להתסכל על החיים. אבל לא הכל שחור או לבן. יש מתחלפים, יש טוטאלים. יש כאלו שרוב הזמן רוצים משהו אחד ורק לעיתים נדירות רוצים את הפיך או לפחות שונה. כמו המלכה של קמור. יש כאלו שלוקחים את השליטה למיטה אבל מחוצה לה הם שונים. אולי אפילו ההפיך. תדפדף קצת אחורה ותקרא על אותה נישלטת שלא יכולה לספר לחבר שלה. כי בקשר בינהם היא דומיננטית יותר. יש הכל. באמת שיש הכל. זה אמיתי באנשים אחרים. כמו שזה אמיתי אצלך. אולי אפילו יותר אמיתי, כי אנשים אחרים בגיל מבוגר יותר, רכשו נסיון חיים רב משלך ומשלי. הנפש שלהם יודעת בדיוק למה היא זקוקה. גם אתה תיהיה שם, גם אני בעוד כמה שנים טובות. בכל מקרה מה שאמיתי לך עכשיו, הוא גם אמיתי כי זה מה שאתה עשכיו. אנשים מקבלים את זה בהבנה. אנשים יודעים שדמי הוא מתחלף. עוד לא ראיתי לעג על זה. עוד לא ראיתי שמישהו כתב שאין כזה דבר מתחלף. אז למה בכלל לטעון שאיו כזה דבר שליטה? יש! ומה רע אם השליטה היא רק במיטה? אז זהו, אם היא רק במיטה אז היא איננה? אם היא מוגבלת אז בתוך הגבול זאת לא שליטה? ועוד איך שכן! מלא שפחות חוטפות על זה יום יום ולא פעם אחת. תראה את הדמעות הנשפכות להן מהעיניים, תראה את הרעד שתופס אותן בגוף עוד לפני שהאדון בכלל נוגע בהן. זאת לא שליטה חזקה בגוף ובנפש כאחד? התשובה שלי היא, זאת ועוד איך שליטה! |
|
זיקית |
לפני 20 שנים •
7 בינו׳ 2004
לניר לב
לפני 20 שנים •
7 בינו׳ 2004
זיקית • 7 בינו׳ 2004
חורה לי התפיסה שלך שבזוגיות יש תחומי החלטה..הגבר מחליט איזו טלויזיה לקנות ומחזיק בשלט, ועוד כהנה וכהנה.
אליבא דזיקית, בזוגיות קבלת ההחלטות בכל ענין היא משותפת, למעט בסיטואציות בהן הזמן שייקח להתייעץ אינו הגיוני (כמו איזו אבקת כביסה לקנות בסופר). ואם אני מבינה יותר בטלויזיות מבן זוגי ? ואני זו שבדרך כלל אוחזת בשלט ? (כמו שבד"כ קורה..).. וחוצמזה.. יום נעים. |
|
ניר לב |
לפני 20 שנים •
7 בינו׳ 2004
Re: לניר לב
לפני 20 שנים •
7 בינו׳ 2004
ניר לב • 7 בינו׳ 2004
הנה הדברים שלך
זיקית כתב/ה: חורה לי התפיסה שלך שבזוגיות יש תחומי החלטה.ואם אני מבינה יותר בטלויזיות מבן זוגי ? ואני זו שבדרך כלל אוחזת בשלט ? (כמו שבד"כ קורה..)..
אגב, גם בזוגיות שלי רק היא מחזיקה את השלט (אני רואה טלויזיה לעיתים נדירות ביותר) ודווקא אני אחראי על בילויים ופה רשמתי את זה הפוך, כי זאת הסטיגמה הנה שלי. ניר לב כתב/ה: בזוגיות יפה כולם מעורים בהכל, בזוגיות יפה כאשר יש החלטות לא שיגרתיות "בתחום שלך" אתה פותח דיון למרות שזה "שלך"
... זוגיות טובה זה דבר מורכב שיש על שני הצדדים להשקיע בה, לתרום בה, להתשתדל בה,, לתת בה משלך, לחשוב עליה. בטח לא לקחת אותה כמובנת מאליה. גם אם היא מובנת מאליה. שכן ברגע שאתה לוקח אותה כמובנת מאליה, אולי זוהי זוגיות אבל היא לא זוגיות טובה. נתתי דוגמאות והקפדתי לרשום עליהם שהם דוגמאות "שעל פי רוב" וכו'... את העניין של "התחום שלך" רשמתי במרכאות כפולות כי אין "תחום שלך" כאשר יש החלטות חשובות וזוגיות טובה. אם יש דברים שבדרך כלל את עושה יותר ממנו וזה לא משנה אם זה לתפוס את השלט, להחליט על בילוי או לבשל. אני לא מבין את השאלה שלך על דברי. איפה המחלוקת בינינו? |
|