שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם יש דבר כזה "אדון" ???

Demi
לפני 20 שנים • 7 בינו׳ 2004
Demi • 7 בינו׳ 2004
טוב
אין לי מושג מה עניין שמיטה להר סיני
האתר ההוא זה האתר ההוא, ובעברית פשוטה - הזמינו סאבית שלי לפורום סגור של אדונים ושפחות אבל לי לא הרשו להכנס, לדעתי זאת חוצפה ממדרגה ראשונה ולכן הגבתי כפי שהגבתי.

וחזרה לעניינינו
לדעתי האישית, וזאת דיעה שאינה מחייבת אף אחד וגם היא יכולה להשתנות מעת לעת, אז לדעתי ברגע ששפחה מציבה תנאים, באותו רגע היא שולטת מלמטה.
מה זה תנאים? תנאי זה כל דבר שמראש מכתיב את מהות וסוג הקשר.
מה שקורה זה לעל כל שפחה יש 10 אדונים ולכן הן מרשות לעצמן, ולכן אדונים מתפשרים, זה במקרה הטוב
במקרה הרע שולטת השפחה מלמטה באדון שמוכן ללקק את רגליה בשביל שזאת תיתן לו להגיד לה שהיא למשל כלבה.

זה לדעתי המצב בתחום המילדום בימינו
וכן, יש יוצאי דופן, וכפי שאמרתי, יש הרבה לפני אותה "קיצוניות" שהצגתי ולא כולם צריכים לשאוף לאותה "שלמות", ממש לא, אבל ככה אני רואה את הדברים נכון להיום.

וזה שאני ככה רואה את הדברים, זה לא אומר שכזאת שפחה אני מחפש או שכזה עבד אני רוצה להיות, זה רק אומר שאני מכיר באיזו קיצוניות, שהבנתי אותה, שהפנמתי אותה ואם וכאשר אחפוץ בכך גם אדע ליישם אותה.
פנתי​(נשלטת)
פנתי​(נשלטת) • 7 בינו׳ 2004
טוב, האמת היא שהפוסט הזה הוא באמת מאוד מבולבל, אבל יש כמה נקודות שממש עשו לי רע ובהם אני רוצה לגעת.
קודם כל, לך, ניר לב. באחת ההודעות כתבת, ואני מצטטת:

[quote="ניר לב"]
יערה נשלטת כתב/ה:
... אם בוחנים אותה לעומק אז אפשר לומר שבמערכת כזאת השיפחה הופכת לחפץ שהוא מובן מאליו, זה לא יכול להיות אחרת לאורך זמן. כמה אפשר להעריך סמרטוט? מה אפשר לעשות עם סמרטוט שלא מעיזה לומר מילה? ואם היא אומרת מילה, היא תאמר את זאת שלדעתה האדון רוצה לשמוע. איך אפשר להתיעץ עם כזאת? איך אפשר להביע חולשה לשיפחה כזאת? זאת מערכת לא רצינית. זאת מערכת נצלנית. זאת מערכת שבו אם האדון ממשיך להחזיק בשיפחה, זה רק מטעמי נוחיות ולא יותר מזה. בכל זאת, זאת מערכת.
.

תשמע,BDSM זה לא עולם של שחור ולבן. זה עולם שמלא בצבעים שונים וטעמים שונים.
יש כאלו שישלבו BDSM בתוך חיי זוגיות ויש כאלה שמהות הקשר שלהם תהיה מבוססת על יחסי שליטה /כניעה נטו.
אבל, מכאן, ועד לקרוא למישהי "סמרטוט" או לטעון שהשפחה הופכת ל"חפץ" זו שטות.
(שלא נדבר על איכות הביקורת והשפיטה שלך למערכות יחסים כאלה. אם אתה לא שם,אל תשפוט מי נצלן ומי לא. אחרי הכל כולנו כאן מתוך שפיות...מסויימת ומתוך בחירה)
לא התנסיתי במערכת שכזאת מעולם. מתוך אופיי, לא ידוע לי אם אוכל לעמוד במערכת שכזאת אבל אני אישית זה לא הדיון פה. שפחה שתגיע למצב כזה תבוא מתוך נקודת כוח. אינני מכירה אותך ואינני יודעת אם אתה שולט או נשלט . מה שאני כן יודעת זה שאם היית בצד הנשלט היית מבין שכניעה באה ממקום של כוח . זו עוצמה אדירה לגבור על כל הקולות הפנימיים שצועקים לחופש ולהכנע. להיות טוטאלי זה נראה כשיא הכוח והנתינה. (ברור שיש לכך השלכות פסיכולוגיות במבט קדימה) . אני חושבת שאופן הבעת הדיעה שלך היתה מעליבה ופוגעת ויכולת לנסח זאת בצורה יותר מכובדת.

ולך דמי,
האמת? אני מכירה אותך דיי הרבה זמן ואני זוכרת שאתה כסאב היית מתמרד כנגד מלכות שאותן כינית כ"חיות בסרט". מעניין לראות כמה ואיך התהפכו היוצרות.
נכון, כשמסתכלים על מערכת יחסים בידיאסאמית נטו, אין בה מקום לשוויון וחיי זוגיות.
אבל (וכאן יש אבל ענק) - המניעים שלך (או לפחות בדרך שאתה מציג אותה) הם מניעים אגואיסטיים,טכניים,מרוקני תוכן ובעיקר מרוקני אהבה. אל תשכח שהכל בא כאן מתוך אהבה.
וניקח כדוגמא את נושא המונוגמיה - להגיד: " למה מי היא שתגיד לי מה לעשות" זה חוסר אכפתיות. ותאמין לי שגם הדומים החזקים ביותר , יודעים להראות אמפטיה, אכפתיות. זה לא הופך אותם לסאבים. וזה עצוב. זה עצוב לדעת שאתה יכול לראות מצב שבו מישהי תיפגע מעצם היותך עם נשים אחרות ותגיד לה "למה מי את? את שפחה!"
יש יחסים כאלה ויש יחסים אחרים. אבל להתחשב במישהי, ברצונותיה ובחשקייה, לא הופך אותה ל"שולטת מלמטה" ולא מוריד מערכו של הדום שלה כ"אדון" . אף אחד לא ישפוט מי אדון יותר טוב ומי אדון פחות טוב ופעם אחת ולתמיד, די כבר עם ההגדרות האלה!

זהו.
פנתי
Demi
Demi • 7 בינו׳ 2004
פנתי
זה לא שהתהפכו היוצרות, זה שאולי היום אני מבין דברים שפעם היה לי קשה להבין
יש דבר כזה - חיות בסרט, אבל יש גם שליטה ללא עוררין מבלי לחיות בסרט, מה ההבדל? זה ארוך זה מסובך ואין לי כח לזה
מה שמשנה לי זה שאמרת:
"המניעים שלך (או לפחות בדרך שאתה מציג אותה) הם מניעים אגואיסטיים,טכניים,מרוקני תוכן ובעיקר מרוקני אהבה. אל תשכח שהכל בא כאן מתוך אהבה"

אז פנתי, בואי וספרי לי מה המניעים שלי, אני מאוד אשמח לשמוע

ועוד משהו, הסיכוי שאני אתחייב למונוגמיות כלפי שפחה שואף לאפס, ולכן, אם היא תיפגע מדבר שידעה אותו מראש.... כואב אבל מה יש לי לעשות?
אז אולי אפשר להתחשב בה ולא לעשות מולה, אבל הידיעה יכולה להרוג אותה
אמרתי - להתחשב, לא לתת לה לשלוט בי מיחוץ לסשן ולעשות איתי סוויצ בזמן הסשן כאילו דה?
וזה בהנחה שאין זוגיות, שאנחנו חא בני זוג אלא רק אדון ושפחה.

אז בואי וספרי לי מה המניעים שלי, כי אני לא בדיוק יודע מה הם
ניר לב
ניר לב • 7 בינו׳ 2004
פנתי כתב/ה:
מה שאני כן יודעת זה שאם היית בצד הנשלט היית מבין שכניעה באה ממקום של כוח . זו עוצמה אדירה לגבור על כל הקולות הפנימיים שצועקים לחופש ולהכנע. להיות טוטאלי זה נראה כשיא הכוח והנתינה.

נכון. אבל ... icon_smile.gif

ישנה תופעת טבע מדהימה של ליקוי שמש. ישנם מקומות בהם היא מוסתרת רק ב- 99% או פחות, ישנם מקומות בהם היא מוסתרת 100%. כאשר השמש מוסתרת ב- 100%, אזי פתאום רואים את הכוכבים באמצע היום. הקרנים של השמש בוהקות מסביב לירח והתופעה היא תופעת טבע מדהימה. במקום שבו השמש מוסתרת ב 99% אז די חשוך אבל לא קורה יותר מידי. לכן ההבדל בין 99% הסתרה ל- 100% הוא עצום. כי האחוז הקטן עושה את תופעת הטבע הזאת לדהימה כל-כך או ללא קיימת בכלל.

איך זה קשור אלינו? עצם זה שאת מדברת על הקולות שצועקים לחופש, זה קורה כי את יודעת שאת אשה חופשיה, זה בא ממקום שאת יודעת שאת יכולה לעצור. ב- 24/7 זאת טוטאליות. מדובר פה בשיפחה (או עבד) שמקדישה את הכל לאדון, לא רק את כל הזמן, אלא את הכל. היא יודעת, שאין חופש, שאין מה לצעוק. ככה היא וככה הוא וזהו. למעשה זוהי עבדות של ממש. בכל העולם, בכל הזמנים, אחד הדברים הראשונים שמסמנים עבדות אמיתית היא חוסר זכות הבחירה. בעקבות זה לרוב בא היחס "המתאים". זה ההבדל בין שיפחה שתתן כל רגע פנוי (הדגש הוא על הפנוי) מהזמן שלה לאדון, לבין שיפחה של 24/7 שבה היא שלו. ואין על מה לדבר. הבדל קטן שעושה את כל ההבדל. כמו בתופעת הטבע.

פנתי כתב/ה:
אני חושבת שאופן הבעת הדיעה שלך היתה מעליבה ופוגעת ויכולת לנסח זאת בצורה יותר מכובדת. פנתי

אם מישהו נפגע מדברי באופן אישי, אני מתנצל בפניו. הכוונה לא היתה לפגוע אלא להצביע על בעתיות ביחסים טוטאלים. בכלל אני חושב שכל מערכת טוטאלית היא בעייתית בעולם שבו אין שום דבר שהוא ממש שחור או ממש לבן. זוהי כוונת הדברים.
Demi
לפני 20 שנים • 8 בינו׳ 2004
Demi • 8 בינו׳ 2004
פנתי כתב/ה:

ולך דמי,- המניעים שלך (או לפחות בדרך שאתה מציג אותה) הם מניעים אגואיסטיים,טכניים,מרוקני תוכן ובעיקר מרוקני אהבה.
\\

אוקי פנתי,
ביררתי מה המניעים שלי
שמעתי את הטרנד החדש
יש לי להגיד דבר אחד
"מי שמאמין בזה שיבוסם לו/לה"