סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

קשורה

סקרנית123
לפני 17 שנים • 5 באוק׳ 2007

קשורה

סקרנית123 • 5 באוק׳ 2007
וכל הזמן מבקשת, חבלים, תקשור אותי, תגביל אותי, ואף פעם לא.
כבר מתרגלת לרעיון שזה לא בשבילך ושזה לא יקרה, וחולמת ומפנטזת, וזה כל כך מעיר אותי ומפחיד אותי ומרטיב אותי. וזה לא יקרה. ואז רואים סרט, בפוזה כל כך ונילית ומתכרבלת. ואתה כזה שליו ומחבק ועוטף. אני כל כך אוהבת. אתה כזה שליו , ואני חייבת שתהיה שם קשה אליי. כל מה שמעניין אותך זה הפאקינג סרט ולחבק, כמו שביקשתי. כן, גם את זה ביקשתי.
אין לי מנוח.
מציקה לך בקטנות. כאלה שמעלות לך חיוך. שלא מצליחות להפר את השלווה המזוינת הזו שלך. ועוד ועוד. בסוף כן מתנער ממנה, מהאידיליה הזו שלך. בשלווה אתה אומר לי שלא כדאי לי להמשיך. בשלווה ובחיוך הזה. שאומר לי שכן כדאי לי icon_smile.gif וממשיכה, כי אין לי מנוח בסרט השליו והמחבק הזה. עד שמעיף אותי ממך.
חוזר עם חבל!!!!!!!!! עדיין שליו, תמיד שליו.
"על ארבע"
ושם לי שם כרית מתחת לרגליים, שיהיה לי נוח. לוקח פרק יד ומפנה אותה אחורה לגב, ולוקח שניה, ואני מתנגדת. רוצה לשחק. נותן לי לשחק דקה, ואז בטון יבש ושקט
"למה להתאמץ? ידיים אחורה כלבונת".
ידיים אחורה, פרק על פרק, ומהדק לי אותן חזק. ומושך לרגליים, ומצמיד רגליים לידיים, ורגל לרגל, ויד ליד. אני עם הפרצוף מעוך ברצפה, מחייכת. שם לי כרית גם מתחת לראש,שיהיה לי נוח.
חוזר לראות את הסרט בשלווה. תחת אליך. וכואב לי בידיים, ואז כבר מפסיקה קצת להרגיש את הרגליים, וטוב לי. שולח רגל לתחת שמופנה אליך, מנענע אותי. ודוחף אצבעות של הרגל לכוס, מגחך על הרטיבות שלי. כל כמה דקות בודק אותי, לראות שלא נגנבתי. ואני מאושרת.
סקרנית123
לפני 17 שנים • 5 באוק׳ 2007
סקרנית123 • 5 באוק׳ 2007
חשק שלך כתב/ה:
הייתי מוותרת על הכריות
שתהיי בעננים מרוב אושר

icon_wink.gif

גמני... icon_wink.gif