aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
ויפו !
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
aka BODYGUARD • 5 באוק׳ 2007
אתה חמוד אתה....
יצא המרצע מהשק....אתה ילד כאפות? אף אחד לא מספר לי כלום בבית הזה.. תפסיק מיד עם מעלליך ! אבל מיד ,שמעת????!!!!! מי שלא מסוגל לקבל את המשפט שיש רשויות חוק לתלונות ואף אחד לא מוסמך כאן לא לטיפול פסיכולוגי ולא לטיפול ברמת החוק במדינה הזו אולי יאה שנפסיק להגיב לו... אבל... יש כאן מי שמוסמך לאלף אדונים ועל כך כולנו נרכין את ראשנו ונאמר... NEXT. |
|
master281 |
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
Re: ויפו !
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
master281 • 5 באוק׳ 2007
BODYGUARD כתב/ה: אתה חמוד אתה....
יצא המרצע מהשק....אתה ילד כאפות? אף אחד לא מספר לי כלום בבית הזה.. תפסיק מיד עם מעלליך ! אבל מיד ,שמעת????!!!!! מי שלא מסוגל לקבל את המשפט שיש רשויות חוק לתלונות ואף אחד לא מוסמך כאן לא לטיפול פסיכולוגי ולא לטיפול ברמת החוק במדינה הזו אולי יאה שנפסיק להגיב לו... אבל... יש כאן מי שמוסמך לאלף אדונים ועל כך כולנו נרכין את ראשנו ונאמר... NEXT. למה אתה הורס לי את הרפיוטישן אתה חמוד אתה מקרר מהלך לפי דעתי שכחת שיש גם כאלו שהם "רופאים מוסמכים" |
|
אליסון |
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
אליסון • 5 באוק׳ 2007
אני עם BODYGUARD.
יש רשויות חוק ויש נוהל מסודר לתלונות. מי שרוצה יכולה להתלונן או לדבר בשם עצמה ולא עם שליחים. נעשה עוול לכל השולטים כשכותבים פוסט ומזכירים מאסטר שעשה שחזור אונס לנשלטת, שעוברת טיפול פסיכולוגי, בלי פרטים ובלי שהנשלטת עצמה כותבת ועומדת מאחורי מילותיה. אף אחד לא צריך לחנך אף אחד ואם מישהי נשלטת לא בהכרח היא נעדרת שכל ושיקול דעת. אנחנו כולנו אנשים מבוגרים וצריך להתיחס לכולנו בכבוד. הפוסט מזלזל בנשלטות כאילו הן חסרות שיקול דעת. הפוסט מעליב את הנשלטות ואת המאסטרים כולם כי לא ידוע על מי מדובר ועל מה מדובר. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
Re: ויפו !
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
aka BODYGUARD • 5 באוק׳ 2007
VIP כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: אתה חמוד אתה....
יצא המרצע מהשק....אתה ילד כאפות? אף אחד לא מספר לי כלום בבית הזה.. תפסיק מיד עם מעלליך ! אבל מיד ,שמעת????!!!!! מי שלא מסוגל לקבל את המשפט שיש רשויות חוק לתלונות ואף אחד לא מוסמך כאן לא לטיפול פסיכולוגי ולא לטיפול ברמת החוק במדינה הזו אולי יאה שנפסיק להגיב לו... אבל... יש כאן מי שמוסמך לאלף אדונים ועל כך כולנו נרכין את ראשנו ונאמר... NEXT. למה אתה הורס לי את הרפיוטישן אתה חמוד אתה מקרר מהלך לפי דעתי שכחת שיש גם כאלו שהם "רופאים מוסמכים" לא שכחתי כלום..אבל תודה שהרמה עולה כאן בתארים ובשפה.... ובכל זאת... אתה חמוד אתה! |
|
LINOR |
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
LINOR • 5 באוק׳ 2007
VIP אני לא פתחתי בלוגים בנושא לקריאה אני דיברתי עם בחורה שסיפרה לי למה היא יצאה מעולם הסאדו וכמוה היו עוד 3 שסיפרו לי על מעללי אדונים.
אתה צודק יכול להיות שהכל אינדיוידואלי מה שטוב בעינייך יכול להיות רע בעיני ולהפך. אבל מה שחוצה את גבול הטעם הטוב כמו"חוויה מתקנת לאונס" שמר "אדון" כלשהו עשה זה משהו שגם החוק לא יכול לטפל בזה כי הבחורה הגיעה מרצונה לפגישה וגם היתה לה מילת ביטחון אני מאמינה(אם הוא נתן לה). רוב האדונים שהסכימו איתי רשמו לי בפרטי ולא בשרשור הזה ולהם אני רוכשת כבוד רב. אבל כאן היו 1-2 שניסו להתגונן....מממממ מאוד מפתיע למה.... אולי כי הם באמת עשו משהו? אולי הם באמת לא התנהגו יפה? אני לא באה לחנך אף אחד ואפילו לא מנסה! למטבע שני צדדים ואני מוכנה להביא את הצד של המטבע האם מר "אדון" יכול לתת צד במטבע שלו? חידה? מי שאדון טוב מודע לזה והשרשור לא דיבר אליו. מי שטעה מנסה לגונן נקודה! הכל בעיני המתבונן ואני לא רואה את זה בעין יפה, ואני גם לא מתכוונת לעשות משהו בנידון רק לתת לו להתבשל במיצי הזבל שהוא יוצר לעצמו אני את שלי ממשיכה לקבל וממשיכה לתת |
|
DEVIL EYES |
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
DEVIL EYES • 5 באוק׳ 2007
את/ה חדשים פה..
יש פה אנשים ששוחים בביצה הזאת כבר שנים ויודעים מי נגד מי. קצת הזוי מצידך להכנס ואחרי 3.5 ימים שאתם פה, לא מכירים אף אחד לא שמעתם אף סיפור מעולם לא ראיתי אותך במועדון אייני מודע ליכולות הסישון שלך שאת/ה כל כך מתגאה בהם.. ויוצא לך בהצהרות שהמאסטרים רעים, אנסים בפוטנציה השפחות חסרות עמוד שדרה ולא יודעות לדאוג לעצמם.. חבל שאת/ה לא לומד להכיר את האנשים יותר לעומק לפני שאת/ה מדבר בפומבי ועושה צחוק מעצמך. ושאלה , אמיתית....לא בקטע של להסתלבט.. לאיזה שירותים את/ה נכנס ? נשים ומשתין בישיבה או לגברים להשתין במשתנה מעניין... |
|
LINOR |
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
LINOR • 5 באוק׳ 2007
לאחר שהפגנת טיפשות אני אענה לך חמודי
תהליך השינוי מין הוא מזכר לנקבה שנקרא "טראנס-סקסואל" או בהמצאה צרפתית קוקסינל. כשהייתי זכר דיברו אליי בלשון זכר. כיום כשאני נקבה אני מבקשת שיפנו אלי בלשון נקבה בלבד,מי שלא פונה בלשון נקבה ההתעלמות שלי מאותו ייצור חי היא אוטומטית ... אני חייה חיים רגילים ונשיים בדיוק כמו אישה רגילה! כשאני הולכת לשירותים ציבוריים אני נכנסת לשירותי נשים. אני מקווה שזה הכניס משהו בגולגולת הריקה! לעיניננו אני לא צריכה להופיע בדאנג'ן או בנו לימיט כדי להוכיח את כוח השליטה שלי. אני לא צריכה להופיע בכלל כדיי להוכיח כוח שליטה. ואני לא צריכה להוכיח לך שום דבר! אני מקווה שהכסיל למד |
|
נסיך הכתר |
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
נסיך הכתר • 5 באוק׳ 2007
LINOR קוקס כתב/ה: לאחר שהפגנת טיפשות אני אענה לך חמודי
- גברת נכבדה אף אחד ואחת לא ביקשו ממך להיות מליצת יושר של הנשלטות.
תהליך השינוי מין הוא מזכר לנקבה שנקרא "טראנס-סקסואל" או בהמצאה צרפתית קוקסינל. כשהייתי זכר דיברו אליי בלשון זכר. כיום כשאני נקבה אני מבקשת שיפנו אלי בלשון נקבה בלבד,מי שלא פונה בלשון נקבה ההתעלמות שלי מאותו ייצור חי היא אוטומטית ... אני חייה חיים רגילים ונשיים בדיוק כמו אישה רגילה! כשאני הולכת לשירותים ציבוריים אני נכנסת לשירותי נשים. אני מקווה שזה הכניס משהו בגולגולת הריקה! לעיניננו אני לא צריכה להופיע בדאנג'ן או בנו לימיט כדי להוכיח את כוח השליטה שלי. אני לא צריכה להופיע בכלל כדיי להוכיח כוח שליטה. ואני לא צריכה להוכיח לך שום דבר! אני מקווה שהכסיל למד השירשור שפתחת בשני הפורומים ממש לא מוסיף לך נקודות פתיחה להמשך. |
|
SIVAN(אחרת) |
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
היש צדיק אחד בסדום?
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
SIVAN(אחרת) • 5 באוק׳ 2007
אין מה לכעוס- עצרי רגע ותנשמי....
המפרי כבר ציין - שאין מה להלחם בתחנות רוח... לי מובן למה הכעס והרצון שלך - לעזור לחלשים!! אך דעי לך שכל אדם הוא אחראי על עצמו...קודם כל. אם הוא/היא נפגעו מחלאות הקהילה... הוא / היא חייבים לדעת לגונן על עצמם, אחרת גם בקהילות וניליות הוא/היא יפגעו.. בקהילה תמצאי מגוון רב של ערב רב ושל אנשים פיקחים והגונים. גם בקהילה הונילית הם קיימים. צודק מי שאמר שיש את רשויות החוק, ולדעתי זה המקום לדווח על כל אדם אשר נפגע - גם אם נפגש מרצונו וגם אם היתה לו מילת ביטחון. נראה שיש הכועסים על היותך דקה וחצי בפורומים וכבר יצאת בהצהרות. תנשמי שוב... זה לא הדבר היחיד שתגלי בקהילה... אני מאמינה שתדעי עם הזמן למי להתחבר וממה להתעלם... אם את באמת רוצה לעזור - (כי החלאות לא שווים את זה).. למדי את הנפגעים/ות מניסיונך, כיצד להתמודד ואיך להגן על עצמם. ברוכה הבאה לעולם הבדסמ... תהני.. . אני בעד אנשים שאכפת להם.!! |
|
LINOR |
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
Re: היש צדיק אחד בסדום?
לפני 17 שנים •
5 באוק׳ 2007
LINOR • 5 באוק׳ 2007
Q SiVAn כתב/ה: אין מה לכעוס- עצרי רגע ותנשמי....
המפרי כבר ציין - שאין מה להלחם בתחנות רוח... לי מובן למה הכעס והרצון שלך - לעזור לחלשים!! אך דעי לך שכל אדם הוא אחראי על עצמו...קודם כל. אם הוא/היא נפגעו מחלאות הקהילה... הוא / היא חייבים לדעת לגונן על עצמם, אחרת גם בקהילות וניליות הוא/היא יפגעו.. בקהילה תמצאי מגוון רב של ערב רב ושל אנשים פיקחים והגונים. גם בקהילה הונילית הם קיימים. צודק מי שאמר שיש את רשויות החוק, ולדעתי זה המקום לדווח על כל אדם אשר נפגע - גם אם נפגש מרצונו וגם אם היתה לו מילת ביטחון. נראה שיש הכועסים על היותך דקה וחצי בפורומים וכבר יצאת בהצהרות. תנשמי שוב... זה לא הדבר היחיד שתגלי בקהילה... אני מאמינה שתדעי עם הזמן למי להתחבר וממה להתעלם... אם את באמת רוצה לעזור - (כי החלאות לא שווים את זה).. למדי את הנפגעים/ות מניסיונך, כיצד להתמודד ואיך להגן על עצמם. ברוכה הבאה לעולם הבדסמ... תהני.. . אני בעד אנשים שאכפת להם.!! קודם כל לפי סגנון הכתיבה שלך את כבר מוצאת חן בעיני(לא באופן מיני) דבר שני את צודקת בהחלט למה לנו להילחם בתחנות רוח אם יש כלים להרוס אותם! מי שאמר שיש רשויות חוק לא בדיוק צדיק בעיניין הזה. כשנשלטת לא מודעת לאן היא נכנסת כשמבחינתה זה יכול להיות סשן רגיל ומתפתח בוא נאמר לחתכים או חשמל או כל דבר אחר שהיא הופתעה בו באמצע הסשן והחוויה שלה כרגע זה בכי או יללות או צרחות, הוא לא יאמר לה יש לך בעיה תפני לרשויות! מצחיק מאוד לעמוד מול שוטר שרושם תלונה ולומר לו הגעתי לסשן התפשטתי הוא קשר אותי ולא מצאה חן בעיני המחט שהוא דקר אותי בה אז אני באה להתלונן! אותי זה מצחיק. ואני מתארת לעצמי גם את השוטר! יש דרכים לטפל באדונים כאלו והם לא לתת להם את הכוח לשלוט! ויש עוד דרכים אבל בנתיים ננסה בדרכים המקובלות חחחח |
|