מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
6 באוק׳ 2007
יום אפור.
לפני 17 שנים •
6 באוק׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 6 באוק׳ 2007
תחושה אפלולית נכרכת בחיקי
ביום סגריר ארוך ומתיש גופי שמסתגף במזג אויר לא נעים וריקנות פוכרת מסביבי בדידות שמיום ליום מעלה עוד ריקבון מגבירה את השיממון ומפילה לעוד תהום תהומות שהולכות ומתעמקות הולכות ומתהדקות בעולם עכור ואפור התפוררות הגוף והנפש נשלחים כמו רפש והבדידות צוחקת ללא הרף לא מותירה מימני זכר הטבע האכזרי מאיים על בטחוני רוצה כבר שאקח את חרותי שאתקע אולי סכין בגרוני ואשים קץ לגופי פולחת מימני התקווה חובקת אותי השנאה לוקחת מימי כל שלל ומחכה כבר שלא יהיה לי המחר |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באוק׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 6 באוק׳ 2007
מישהו פה בדיכאון
הכל בסדר?... טוב, אני יכולה לציין שיש שיפור בשירים שלך מבחינת השפה שלך, אבל יש פה כמה מילים שאני די בטוחה שהן לא בהקשר הנכון כמו: "ריקנות פוכרת" "פולחת ממני התקווה" אפשר הסבר? |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
6 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באוק׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 6 באוק׳ 2007
כחולית כתב/ה: מישהו פה בדיכאון
הכל בסדר?... טוב, אני יכולה לציין שיש שיפור בשירים שלך מבחינת השפה שלך, אבל יש פה כמה מילים שאני די בטוחה שהן לא בהקשר הנכון כמו: "ריקנות פוכרת" "פולחת ממני התקווה" אפשר הסבר? כן לפי הדמיון שלי. פולח=בוקע ,או חותך לפלחים ועוד פרושים. במילים אחרות בוקעת מימני התקווה.אפרוח בוקע מיביצה והקליפה נשארת ריקה. בעצם כל התוכן יוצא.קליפה ריקה ובעצם אין לה משמעות. פוכר=הורס ,שובר. ריקנות הורסת. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 7 באוק׳ 2007
עוד פרוש לפי המילון פוכר=לוחץ,מועך.
אדם שפוכר את אצבעותיו,לוחץ אותן עד שנשמע צליל נקישה. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 7 באוק׳ 2007
את הפירוש השני של פוכר אני מכירה, אבל לא את הפירוש הראשון שאליו התכוונת
גם מחיפוש בגוגל המילה "פוכר" באה תמיד בסמיכות ל"אצבעות" או "ידיים". אתה בטוח בפירוש הזה? לגבי המילה "פילוח", זה אכן חותך, אבל הקונטסט של המילה לא נשמע לי כל כך טוב... התקווה אולי פולחת את הגוף, ולא פולחת ממנו... אולי תשנה את זה ל"מפלחת אותי התקווה" זה ישמע יותר נכון ויותר טוב. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 7 באוק׳ 2007
כחולית כתב/ה: את הפירוש השני של פוכר אני מכירה, אבל לא את הפירוש הראשון שאליו התכוונת
גם מחיפוש בגוגל המילה "פוכר" באה תמיד בסמיכות ל"אצבעות" או "ידיים". אתה בטוח בפירוש הזה? לגבי המילה "פילוח", זה אכן חותך, אבל הקונטסט של המילה לא נשמע לי כל כך טוב... התקווה אולי פולחת את הגוף, ולא פולחת ממנו... אולי תשנה את זה ל"מפלחת אותי התקווה" זה ישמע יותר נכון ויותר טוב. זה ממילון "ספיר" שזה מילון חדש ומעודכן. שני הפרושים ההם לא מוכרים ,אני מסתמך על מילון ספיר. עזבי אותך מימה שאת רואה באינטרנט אני בטוח שמילון ספיר לא טועה. פולח=בוקע אחד הפרושים בצורה פשוטה ללא סוג של משפט מסויים. "בוקעת מימני " התקווה פעילה ואני הסביל.היא בוקעת יוצאת מימני ומשאירה אותי ריק. פוכר=הורס אחד הפרושים ללא סוג של משפט מסויים .ריקנות הורסת. |
|