bambit(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
Re: אם כבר...
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
bambit(נשלטת) • 7 באוק׳ 2007
Cafe כתב/ה: בכוח המוח-אשה כתב/ה: גם לי אין מה לומר, אבל רציתי שכולם יראו את הפרופיל החדש שלי.
ובכלל, אפשר לקבל את הקפה כאן הפוך? פרופיל נהדר חף משגיאות כתיב לחלוטין כה לחי ולא אי אפשר לקבל את הקפה הפוך. אם אי אפשר לקבל את קפה הפוך אז אנחנו רוצות אותו לפחות - קשור! (ואולי אפשר קשור הפוך ?) |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
בכוח המוח-אשה • 7 באוק׳ 2007
bambit כתב/ה: Cafe כתב/ה: בכוח המוח-אשה כתב/ה: גם לי אין מה לומר, אבל רציתי שכולם יראו את הפרופיל החדש שלי.
ובכלל, אפשר לקבל את הקפה כאן הפוך? פרופיל נהדר חף משגיאות כתיב לחלוטין כה לחי ולא אי אפשר לקבל את הקפה הפוך. אם אי אפשר לקבל את קפה הפוך אז אנחנו רוצות אותו לפחות - קשור! (ואולי אפשר קשור הפוך ?) אפשר לארוז, בהחלט. |
|
פתוחה ל... |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
פתוחה ל... • 7 באוק׳ 2007
בכוח המוח-אשה כתב/ה: גם לי אין מה לומר, אבל רציתי שכולם יראו את הפרופיל החדש שלי.
ובכלל, אפשר לקבל את הקפה כאן הפוך? חחחח אחלה פרופיל אני מאחלת לכל הפרופילים להיות לפחות כמו שלך |
|
פתוחה ל... |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
Re: והוו תודה
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
פתוחה ל... • 7 באוק׳ 2007
Cafe כתב/ה: פתוחה ל... כתב/ה: קפה היקר שלי
אני מאחלת לך לקיים מצוות כל חייך ולהגשים את מה שהגמרא במסכת אבות דרשה מאיתנו "יש נאה דורשת ונאה מקיימת " (תוספתא מסכת יבמות פרק ח). "קרינא דאיגרתא איהו להוי פרונקא " (סנהדרין פ"ב) אני לא דורשת לא מקיימת נאה...... אין הנחתום מעיד על עיסתו |
|