מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מרגישה רע עם עצמי רע מאוד.
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מירני המלאך • 7 באוק׳ 2007
אוף אני שואלת למה .ניפרדתי ממך מלכה למה
ארה מחר הינו צריכות ליפגש. אוף והכל התפוצץ.למה למה אין לי אהבה אמיתית רק כאב ושקרים למה צריכה כל כך אותכם חברים יקרים. מרגישה עם עצמי רע . מירני. |
|
אליסון |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
אליסון • 7 באוק׳ 2007
חיבוקי, מירני חמודה.
מה קרה שרע לך? רוצה לספר לנו? המקום להודעה כזאת הוא לא פורום אלפוני. בקשי להעביר את ההודעה ונהיה בשבילך גם שם. נשיבוקי, מירני חמודה. יהיה טוב. הכל יהיה לטובה. |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
תודה אני באלפוני .לא.
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מה קורה הכל חרה.הכל כאב דמעות.
|
|
אליסון |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
אליסון • 7 באוק׳ 2007
מה קרה, חמודה?
הכל עובר וגם הכאב עובר. החיים יהיו יפים ושמחים בשבילך. מה קרה שרע פתאום? |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
אולי כן אולי לא.
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מה קרה .מלכה שהייתה שלי כבר לא שלי.
והינו צריכות ליפגש מחר .והכל התפוצץ. רוצה לדעת יותר. הכל כתוב בבלוג מכתב פרידה ממלכה . דיי נמעס למה זה שוב קורה לי למה |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
אתם רוצים לדעת למה אני במצב כזה.כתבתי מכתב למלכתי מכתב פרידה
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מתוך הבלוג שלי..וזה מסביר הכל..למה אני במצב רוח מאוד רע.
מכתב פרידה ממלכה. חברים מלכתי.כולי עצב כולי דמעה כולי כעס וכאב .שויתרתי שלא נלחמתי על שלי. להיות עם מלכה שאני כל כך אוהבת סנדרה הגדולה. הייתי כבר שלה והכל התפוצץ ביום אחת.בגלל אישה אחת שזאת בת זוגתי. לפעמים אני אומרת עדיף לשתוק מהשאר לצטער כל חייך. כמו שאתם יודעים ואת מלכתי. שכבר כמה חודשיים.מרגישה סוף כל סוף את עצמי נשלטת אמיתית.קבלתי את הכוחות בזכותך מלכה.את מלכתי הכרתי עוד לפני שנה וחצי. אהבה מאוד מוזרה את מלכתי אף פעם לא ראיתי אבל תמיד הייתי כנועה רק לה ואהבתי רק אותה.תמיד חלמתי שיבוא יום ואני היה שוב שלה. היום אזה הגיע אחרי תקופה מאוד ארוקה. כולי הייתי אושר ושמחה כל הטלפונים כל השיחות כאילו נולדתי מחדש. הבעיה התחילה שבת זוגתי לא ידעה כלום מי אני ומה אני.הייתי צריכה ליפגש סוף כל סוף אם מלכתי..אחרי תקופה מאוד ארוקה כולי הייתי אושר אחת גדול. וביום אחת הכל התפוצץ שוב דמעות שוב כאב. איך יכולתי לוותר עליך מלכתי. בת זוגתי גילתה את הקשר שלי ושל מלכה. בהתחלה היה נירא. שהיא מתלהבת. אבל אתמול הכל התפוצץ מול עיניי. שבת זוגתי אמרה שהיא בשום אופן לא מוכנה שאני היה נשלטת. אותה זה לא היה מעניין כלום.אם אני אוהבת את זה או קשה לי לוותר על מלכתי. אותה זה היה מעניין שאני היה רק שלה. בגלל שלא רציתי לוותר על אהבה. כי בת זוגתי זה כל משי נישאר לי בחיים.אז ויתרתי אם המון כאב על מלכה שלי על סנדרה הגדולה. מלכתי עם את קוראת את מה שכתבתי. רק תדעי דבר אחת.בשבילי את מלכה ותמיד תיהי ולא משני מה היה. את מלכתי בלב הוא בנפש. תמיד אבל תמיד היה כנועה רק לך זאת הבטחה.אוהבת המון המון מירני.... |
|
Afroditi |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מקווה בשבילך שתרגישי טוב.
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
Afroditi • 7 באוק׳ 2007
ושתדעי למצוא את הדרך לחיות בין בעולמות או שתמצאי את העולם הכי טוב לך.
לא קל בכלל, אני מסכימה. אבל, צריך סבלנות והדלת הנכונה והמתאימה תפתח גם לך, אני מבטיחה. נחזיק לך אצבעות. |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
ירדן יקרה.
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
תודה מאמי.
הלוואי עם זה היה כל כך קל. כמו שאת יודעת. שאוהבים מישהי באמת ולא נותנים לך להיות איתה זה כל כך כואב. אני מקווה מתי שהוא לתגבר כי חייבים להמשיך אלה תודה ירדן יקרה. |
|
אלישבע(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
מירני מתוקה
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
אלישבע(נשלטת) • 7 באוק׳ 2007
לפני כמה ימים היה יום הולדתך, נכון מותק?
בהזדמנות הזו אני כבר אחאל לך מזל טוב, והכי הרבה אושר ואהבה שאפשר לאחל ולהכיל. שיהיה לך טוב. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
אין לזה סוף ?
לפני 17 שנים •
7 באוק׳ 2007
קליבר(שולט) • 7 באוק׳ 2007
|
|