מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
Re: מירני
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
מירני המלאך • 8 באוק׳ 2007
ירדן* כתב/ה: תהיי חזקה. עצם החשיפה עוזר לנקות את הכאב, את המוגלה, את הרוע.
כל הכבוד לך . תודה ירדן יקרה.. |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
כחולית קשה לי להצדיק אותך בזה סורי.
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
כחולית כתב/ה: מירני, תסלחי לי שעל הסיפור שלך אני מתקשה להגיב כי הוא נשמע לי כואב מידי ומה שלא אומר- כאילו לא יספיק...
אז אני אתייחס לסיבה שלשמה פתחת את הפוסט. אני מניחה שאת מתכוונת לפוסט של אמוץ. יש הרבה אנשים ונשים שמפנטזים על סשן של "כאילו" אונס וזה באמת משחק והאדונים לא חושבים לאנוס באמת את השפחות והשפחות לא באמת רוצות להאנס... ואני רוצה להיות בטוחה שנשלטת שרוצה להגשים פנטזיה כזאת של סקס כאילו בכפייה בוחרת היטב את הגבר שיעשה את זה עבורה ושהיא סומכת עליו שיפסיק באמצע- אם זה יהיה לה יותר מידי ושאותו גבר אכן יפסיק... את צודקת, אין מה להשוות. אבל כמו שיש ילדים ואפילו אנשים פה שאולי התעללו בהם בילדותם במכות- את לא יכולה לשלול פה את הפנטזיה וההנאה של אנשים רבים לקבל מכות, רק שהפעם מאדם אוהב ומתוך שליטה של שני הצדדים, כי כשאתה קורבן- לוקחים ממך את השליטה ולוקחים ממך את הבחירה על החיים שלך והגוף שלך וזה מה שהכי כואב. מקווה שהטיפול שלך יטיב עימך. כחולית יקרה תודה על מה שאמר.אבל לי אישי קשה לומר לך את צודקת. כי אני עברתי את זה אני יודעת מזה להרגיש בלי שליטה כלל. היום שאני בדמ"ס בכל זאת יש לי שליטה. אבל אני בחיים לא אומר למלכה בואי תאנסי אותי . מאמי סליחה שאני אומרת זה חולני סורי. |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
Re: מירני אני שמח ועצוב
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
קליבר כתב/ה: שמח לקרוא שאת מטופלת , ועצוב שעברת את כל הדברים האלה
בכל אופן , את חייבת לבנות את החיים שלך ולהמשיך , נכון לכל אחד יש את החבילה שלו ושל אחד היא קלה , ממש שקית קטנה ואצל האחר זה קונטיינר עמוס אבל החיים חזקים , אז המשיכי .. הזמן רופא הכל . תודה קליבר על מה שאמרתה תודה. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 8 באוק׳ 2007
חמודה, ברור שאני לא יכולה להבין, אבל את צריכה להבין שיש אנשים שיש להם פנטזיות ושהכל משחק והם אנשים בוגרים. יש אנשים שחושבים שלהיות לסבית או בדסמית זה חולני.
מי שמתעלל באמת או אונס באמת, הוא חולני וצריך להיענש על כך ולקבל גם טיפול. מי שמשחק בזה ומודע לזה- זה בסדר גמור. זה בדיוק ההבדל בינינו לבין שאר החולירות. תהיי חזקה |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
טוב.
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
כחולית כתב/ה: חמודה, ברור שאני לא יכולה להבין, אבל את צריכה להבין שיש אנשים שיש להם פנטזיות ושהכל משחק והם אנשים בוגרים. יש אנשים שחושבים שלהיות לסבית או בדסמית זה חולני.
מי שמתעלל באמת או אונס באמת, הוא חולני וצריך להיענש על כך ולקבל גם טיפול. מי שמשחק בזה ומודע לזה- זה בסדר גמור. זה בדיוק ההבדל בינינו לבין שאר החולירות. תהיי חזקה לכל אדם יש לו דעה מי שלו. כמו שאת לא כל כך מסכימה איתי גם אני לא. נכון לכל אדם יש פנטזיה אבל כזאת היא מוגזמת. תודה לך בכל זאת מירני. |
|
huan |
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
huan • 8 באוק׳ 2007
הממ למען האמת אני עם כחולה
זה שמישהי עברה אונס לא אומר שלשחק באונס זה חולני זה שההורים של מישהי קשורה אותה בשרותים כשהיתה קטנה לא אומר שקשירות זה חולני זה שההורים של מישהו נספו בשרפה לא אומר שמעכשיו שעווה ומשחקי אש הם מיחוץ לתחום אני לא חושב שבגלל חוויות טראומתיות כאלה או אחרות שאנשים עברו פה אחרים צריכים להתנצל או להרגיש מבויישים על כך שיש להם פנטזיות במעלות באחרים אסוציאציות לא נעימות תוך התעלמות מההבדל בין פנטזיה ומשחק לבין מציאות.במיוחד כאשר לדרך בה נתפסים מילים כמו "אונס","קשירות" או "משחקי אש" בעיני אותם אנשים שחוו את הטראומה אין קשר לפנטזיות של אנשים מעבר לשימוש במילה מסויימת (שכן לכולם ברור שלשחק באונס או אונס בהסכמה לא אומר לתפוס בחורה ברחוב, לאנוס אותה ולהשאיר אותה חבולה בצידי הכביש בדיוק כמו שבמשחקי גיל לא מזיינים ומענישים בנות בנות 12 אמיתיות על כך שהם לא הכינו שיעורי בית). אולי כל מה שאני אומר יראה חסר רגישות בעניהם של אנשים אחרים אך אני אישית לא חושב שהאסוצאציות של מישהו אר אמורים להשפיע על הסקס שלי ובטח שלא על הדברים אליהם אני מדבר וחושב. זה שמישהי נאנסה פנטזיות אונס/הומור שחור על אונס וכו אמורים להיות מיחוץ לתחום ויש להתנצל אליהם (נושא זה שונ לדוגמא מהנושא החם של נשואים בוגדים שכן בניגוד לעניין האונס מדובר בדיון על ערכים מופשטין אוניברסליים ולא אסוציאציות ודעות לא רציונליות שמקורם בארועי עבר). זה שהנימוק היחיד של בן אדם ללמה משהו הוא "רע" או "חולני" הוא שזו היא דעתו הסוביקטיבית הנשענת על מקרה ספציפי שקרה לו - שולל למעשה כל ניסיון של דיון בנושא. "ככה" זה לא תשובה ו"ככה" זה לא נימוק ויש להתיחס אליהם בהתאם. בכל מקרה אני כן מחזק אותך מירני בדרך שבחרת להתמודד עם עברך הטראומתי ובני הזונות שגרמו לו להיות כזה, אני מאחל לך הצלחה וחיים שיהיו ראויים לחיות. אני מקווה שלא תקחי את דברי באופן אישי או כזילזול בחוויה שלך אלה כנקודות למחשבה. |
|
מירני המלאך |
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
uan(נשלט) תודה על מה שאמרתה כמו שאמרתי
לפני 17 שנים •
8 באוק׳ 2007
אני לא כל כך מסכימה.אבל פה אני כן מצדיקה אותך.
יש בזה משהו שאתה אומר.לא הכל אבל יש. תודה לך.מירני |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
אז מה את עושה בכלוב
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
דוקטרינה(שולט) • 9 באוק׳ 2007
אם לא מתאים לך, למה את בכלוב?
אם את נשלטת, שולטת, דום, סאב מתחלפת וכדומה - הכלוב הוא המקום שלך. אם נאנסת בילדותך (ואונס זה דבר רע ומגעיל) אין לך מה לבוא בטענות כלפי אנשים שמשחקים ונהנים לשחק באונס. הכלוב לא מקומך. דוק. |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
עוד הערה
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
דוקטרינה(שולט) • 9 באוק׳ 2007
האם הייתי באה לפורום של מתאגרפים ואומרת שאיגרוף זה רע כי משהו בעבר נתן לך אגרוף ובעיטות נוראיות וגרם לך לשטפי דם ולשברים בחצי מהגוף?
האם העובדה כי מכות ובעיטות ואגרופים של ונדליזם וחוליגנים הופכת את מקצוע האגרוף ללא מוסרי? דוק. |
|
פנטין |
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוק׳ 2007
פנטין • 9 באוק׳ 2007
וואו דוקטרינה התגובה שלך מצטיינת בחוסר רגישות.
ומירני- אני מבינה שזה מכעיס ומגעיל אותך לשמוע שמישהו מפנטז ורוצה לחוות משהו כזה קשה, במיוחד שאת עברת אותו. אבל אף אחד לא באמת רוצה להיאנס (כלומר להיות משולל כל יכולת לעצור), הכוונה היא יותר לסקס חזק שאולי מלווה בקשירה וכד', כך ש"אונס" זה יותר דימוי. כל הכבוד על ההתמודדות בכל מקרה |
|