THE NO LIMIT |
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
No LiMiT - FREE YOUR MIND FETISH PARTY - יום שישי 12/10/2007
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
THE NO LIMIT • 10 באוק׳ 2007
יום שישי קרב ובא
וכולכם מוזמנים למסיבה FREE
YOUR MIND FETISH PARTY נשכח מהצרות, נשחרר את הראש ונצא מהשיגרה
אז קדימה חברים מתחילה החגיגה הופעות, סשנים, כיבוד, מבחנות אלכוהול רוקדים, נהנים, שמחים, ניפגשים ואוהבים כי...
No LiMiT לאהבה דרס קוד: FETISH
שחור ואדום, עור, ויניל, לטקס, גותי, מחוכים, רשת, קינקי, חשוף ונועז מינימום דרס קוד: שחור מלא * * * ג'ינס אינו דרס קוד * * * * * * אנא כבדו את קוד הלבוש * * * פתיחת דלתות: 23:30 * גברים בודדים ברישום מוקדם
טלפון לרישום והזמנות: 052-5506880
אוהבת אורלי |
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
what a classic name for a fetish party
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
Reaper • 10 באוק׳ 2007
I wear tight clothing and high heel shoes
It doesn't mean that I'm a prostitute I like rap music wear hip hop clothes That doesn't mean that I'm out sellin' dope Oh mom forgive me, for having straight hair It doesn't mean there's another blood in my heirs I might date another race or color It doesn't mean I don't like my strong black brothers I said free your mind and the rest will follow Why oh why must it be this way before you can read me you gotta learn how to see me Free your mind and the rest will follow Be color blind don't be so shallow (2x) So I'm a sister who buys things with cash That really doesn't mean that all my credit is bad So why dispute me and waste my time Becuase you really think the price is high for me I can't look without being watched You rang my buy before I made up my mind Oh now attitude why even bother I can't change your mind you can't change my color Free your mind and rest will follow (Why oh why must it be this way) Be color blind don't be so shallow (Before you can read me you gotta learn how to see me) (Repeating) en vogue- free your mind a classic song read the words and think about it free your mind and the rest will follow ROCK ON |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 10 באוק׳ 2007
אמממ ... קראתי והבנתי את המסר.
ריפ, הינך מפתיע אך לא צפוי ואת זה אני אוהבת ... תהיה גלוי, מה אתה מתכנן אל תגיד שלא, אתה מתכנן |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
בחיאת יסמין,
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
קטסטרופה{Adonai} • 10 באוק׳ 2007
תרגמי לי את השיר שכן הבנתי שאנגלית זה צד חזק אצלך ואילו אצלי לא.
עשי טובה. |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 10 באוק׳ 2007
קטה, בשבילך תרגום השיר. ( אנגלית לא שפת אם שלי )
אין לי שמץ מי שר את השיר, גבר או אישה . אני לובש בגדים צמודים ונעליים עם עקב גבוה זה לא אומר שאני זונה אני אוהב מוזיקת ראפ וביגדי היפ הופ זה לא אומר שאני בחוץ מוכר סמים סילחי לי אמא על שערותיי הישרות זה לא אומר שיש דם אחר ביורשי אולי אצא עם גזע או צבע אחר זה לא אומר שאינני אוהב את האחים השחורים החזקים אמרתי שחרר את מוחך והשאר כבר יעקב למה למה זה צריך להיות בדרך זו לפני שאתה יכול לקרוא אותי אתה צריך ללמוד לראות אותי שחרר את המוח והשאר כבר יעקב (תהיה עיוור צבעים ועל תהיה כל כך רדוד (שטחי) אז אני אחות שקונה חפצים במזומן זה לא אומר שהאשראי שלי גרוע, אז למה לריב איתי ולבזבז את זמני בגלל שאתה חושב שהמחיר גבוה בשבילי, אינני יכול להביט מבלי שיסתכלו עלי קראת את קנייתי לפני שהחלטתי אה, עכשיו גישה אזבל בשביל מה לטרוח אינני יכול לשנות את דעתך ואתה לא יכול לשנות את צבעי שחרר את מוחך והשאר כבר יעקב (למה למה זה צריך להיות כך?) תהיה עיוור צבעים ולא כל כך רדוד (שטחי) (לפני שאתה יכול לקרוא אותי אתה צריך ללמוד איך לראות אותי) |
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
אושה{אוש} • 10 באוק׳ 2007
השיר הוא של "אן-ווג"
והבגדים שבקליפ עומדים בהחלט בדרס קוד |
|
lalla |
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
lalla • 10 באוק׳ 2007
Orly, right you were! I am hot for this party. The name is great- provides a challenge- to free the mind. Gives something to look forward to- that is how is it gonna be when the rest will follow.. Just what I need... Ripper, thanks for providing the words to the song .
|
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
Reaper • 10 באוק׳ 2007
אושה כתב/ה: השיר הוא של "אן-ווג"
והבגדים שבקליפ עומדים בהחלט בדרס קוד I agree with you on that one..good call what do you guys think.?..check it out for yourselves http://www.youtube.com/watch?v=WUCePBspIe4 |
|
Mekler |
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
ריפר- גדול!
לפני 17 שנים •
10 באוק׳ 2007
Mekler • 10 באוק׳ 2007
[B]
ריפר אין עליך!! אוהב : Meki |
|
T Bone |