המלכה דנה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 באוק׳ 2007
המלכה דנה(שולטת) • 11 באוק׳ 2007
סאדיסטית כתב/ה: מזל טוב מרקיז דה ברלין
שמחה שהכרתי אותך, מאחלת לך רק אושר ולכל אלה שלא הכירו אותי (חוץ מהתפוזים היקרים) אז לדעתי השבוע נכיר, כי אני לא מתכוונת לפספס את המסיבה הזו בשום מקרה ואני מבטיחה להכיר לך את האנשים הנכונים |
|
הבלונדינית החמה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
11 באוק׳ 2007
מזללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
לפני 17 שנים •
11 באוק׳ 2007
הבלונדינית החמה(לא בעסק) • 11 באוק׳ 2007
ברלינוש המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון מזל טוב אוהבת אותך תמשיך להיות אתה מי שאתה מקסים לבבי אוהב ומתוק ו......... שימותו הקנאים [B]
|
|
המלכה דנה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 באוק׳ 2007
Re: מזללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
לפני 17 שנים •
11 באוק׳ 2007
המלכה דנה(שולטת) • 11 באוק׳ 2007
הבלונדינית החמה כתב/ה: ברלינוש המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון מזל טוב אוהבת אותך תמשיך להיות אתה מי שאתה מקסים לבבי אוהב ומתוק ו......... שימותו הקנאים [B]
וסוף סוף לראות אותך שוב סקסית שלי... תבואי במחשוף עמוק, למען הנוף... ולא לשכוח להביא איתך את החיה .. אוחחח אמאאאא מתגעגעת!!! |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
11 באוק׳ 2007
וואי וואי ברלין
לפני 17 שנים •
11 באוק׳ 2007
D M Dogy(מתחלף) • 11 באוק׳ 2007
וואי וואי ברלין
וואי וואי ברלין וואי וואי ברלין לא במיקרה השורות כאן צהובות ואם טרחת להיתקשר אלי כדי להודיע את שהודעת מי אני שלא אעמוד בהסכם,את אשר הבטחתי אקיים!!! וזאת עוד הפתעה קטנה למחר מזל טוב אחי. ברלין תעשה לי ילד |
|
קיאנה |
לפני 17 שנים •
11 באוק׳ 2007
ברלינצ'וק המתוק שלי
לפני 17 שנים •
11 באוק׳ 2007
קיאנה • 11 באוק׳ 2007
[B] פעם בשנה יש יום מיוחד שהוא המאושר והעצוב בחייך...בוא נתחיל בלמה עצוב....כי אתה מבין שוואללה גדלת בעוד שנה אבל למה מאושר?כי אתה יודע שבמשך השנה הזאת רכשת עוד חברים ולמדת עוד דברים ואהבת עוד אנשים והענקת מעצמך לאחרים הסובבים לך...
זה לך מכל לבי הקטן גדול בזכותך לך ושלך גם לך על כל תרומתך לסובבים אותך נו....זה היום המיוחד שלך דופק בדלת...אל תהסס הרבה ופתח...מצפות לך המון הפתעות היום התרקוד עימי בייבי?או שנשאיר את הריקוד המושחת למיטה ליותר מאוחר? בוא....אני חרמנית היום עכשיו מחר תמיד ורק עליך זה לך מתוקי ממני....על כל מה שהנך ואתה עבורי ולי אני אוהבת אותך עד אלוהים ובחזרה מואההההההההההההההההההה אתה המלך בייב ונראה מי יש לו ביצים לטעון אחרת (לאותו אחד אני אכיר את המסור החשלמי שלי) בקצרה מאמי...רציתי לאחל לך את הכי טוב שאפשר כי אתה הכי טוב שיש אין שלי לך או כמוך ואני מודה על הזכות שניתנה לי להכיר אותך ובכלל לפגוש אותך.אתה המלאך הפרטי שלי...אהובי...חלק מנשמתי...הסיבה לחלומותיי והשמחה שעוטפת אותי בזרועותיך....הרבה בריאות נחת שמחה אושר ידידות ובעיקר אהבה מכל הסובב אותך והכי הרבה ממצחיקולה וממני.....ואם ישנה משאלה שעוד לא התגשמה אני מוכנה להיות פיית המשאלות הקטנה שלך ולהגשים אותה למענך....חולה עליך מאמושששששששששששש המון מזל טוב ויום הולדת שמח ממני לך בשבילך ואליך אוהבת מאוד ליאני....מואהההההההההההה |
|
זהויות |
לפני 17 שנים •
12 באוק׳ 2007
מזל טוב לאדם יקר
לפני 17 שנים •
12 באוק׳ 2007
זהויות • 12 באוק׳ 2007
המרקיז דה ברלין,
שהשמחה תשרה במעונך מעתה ועד עולם במזמורים ובמחולות נצאה ונרים כוסית לחייך http://youtube.com/watch?v=LcT7u7abiZ4 May you be favored with the future of your choice May you live to see a thousand reasons to rejoice Be happy, be healthy, long life |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
12 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 באוק׳ 2007
D M Dogy(מתחלף) • 12 באוק׳ 2007
ברלין,תנוח עד הערב
כי אתה תצטרך הרבה כוחות לשרוד את הערב הזה יש לך הקדשה של שיר מיוחד ממני!!! אתה יכול לנחש? |
|
המרקיז דה ברלין(שולט) |
לפני 17 שנים •
12 באוק׳ 2007
תגובה לדוגי
לפני 17 שנים •
12 באוק׳ 2007
המרקיז דה ברלין(שולט) • 12 באוק׳ 2007
אני מנחש דוגי
להביא את המקהלה איתי בערב ??? |
|
המרקיז דה ברלין(שולט) |
לפני 17 שנים •
12 באוק׳ 2007
תודה למברכים
לפני 17 שנים •
12 באוק׳ 2007
המרקיז דה ברלין(שולט) • 12 באוק׳ 2007
לכל מברכי
תודה רבה מקרב לב על האיחולים ליום ההולדת שנזכה לחגוג ביחד עוד הרבה ימי הולדת באושר ובשמחה . ולך מתוקה קטנה שלי אין מילים היכולות לומר את שעל ליבי אוהב אותך שדה קטנה מתוקה שלי [B] |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
12 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 באוק׳ 2007
D M Dogy(מתחלף) • 12 באוק׳ 2007
ביום ההולדת שלך
הכל יבוא אליך גם אם זו מקהלה של אחת עשרה אנשים |
|