master_eith(שולט) |
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
שקרים, האם יש חשובים יותר וחשובים פחות ?
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
master_eith(שולט) • 9 בינו׳ 2004
התעורר כאן בפורום דיון מעניין על גבר ששיקר כאן לכמה נשים והציג את עצמו כרווק.
כולם יצאו כאן בהזהרות, ביקשו לפרסם את שמו ברשומות וחלק הציעו להעמידו לדין. האם נעמיד לדין את כל אלו מבין הנוכחים אשר בכל פעם שהם פוגשים עם מישהו מכאן הם משקרים לבן זוגם החוקי ? האם נודיע לבני/בנות זוגם על מנת שלא יפגעו? האם נפרסם את שמם ברשומות? התייחסתי לכך בהערה לנושא הקודם אבל הנשוא הזה ראוי להתייחסות נפרדת. יש כאן כפל סטנדרטים שצועק לשמיים. והצעקה חזקה במיחוד כי אם מתייחסים אל BDSM בצורה רצינית אזי הוא אמור לפעול בקודי התנהגות נעלים מעט ממה שמקובל אצל "שאר" האוכלוסייה. אם מתייחסים אל BDSM כמשחק מיני אז בגידה כאן היא כמו כל בגידה אחרת וזי אין לנו על מה להלין על כך שמישהו לקח שקר שהוא לגיטימי כאן ולמד מכך שזה בסדר לשקר. |
|
Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
Rocco(שולט) • 9 בינו׳ 2004
בקיצור......
נא לתת לכל "המסטארים" למצוא זיון בשקט ונא לא להפריע.....!!!!!!!!! למי שזה עדין לא ברור......! |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 בינו׳ 2004
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 9 בינו׳ 2004
רוקו.....
ולגבי השקר-שקר הוא שקר בין אם קטן ובין אם גדול, אין בשקר שום כפל סטנדרטים ולו רק משום היותו שקר ואי אפשר לתת לו סטנדרטים כלל!! לא תחת איצטלה בדסמית או וונילית או כל דבר אחר. השקר היחידי שמבחינתי יחשב כנסלח הינו שקר שמציל חיים מעבר לכך, כל שקר בעצם נאמר מכוונת זדון כלשהי, וכן אני יודעת שעכשיו יקפצו ויאמרו-מה בכל שקר יש כוונת זדון??? - אז כן אנשים יקרים, כוונת זדון היא לא רק משהו נורא או משהו פיזי, מספיק שאתם משקרים למישהו, בין אם זה בפרט שולי או לא, אתם מוליכים אותו שולל ואותה ההולכה הזו, שוללת ממנו את הזכות לבחור אם להיות בקשר איתכם או לא, זו כוונת זדון!! כל דבר הנעשה בצורה שלילית במודע , הינו כוונת זדון כלשהי. אז תחשבו, אם הייתם רוצים שזה יקרה לכם ואיך תרגישו לאחר שתחשפו את השקר.................. רחפנית-הדומית המרחפת. |
|
אליאס(אחרת) |
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
יותר מדי מלודרמטיות על הבוקר בשבילי.
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
אליאס(אחרת) • 10 בינו׳ 2004
יש הבדל בין סוגי השקרים: שקר לבן שמזכיר יותר מכל כדור שלג שעקרו תאורית הקשר, ככל שאתה מתעמק, זה הולך ומסתבך, מסתבך והולך (על משקל "הולך ומתהלך, מתהלך והולך" של זך) ובסופו של דבר זה נערם כמו בובת שלג באלסקה אבל עדיין, התוצאה הסופית שלו אינה הרסנית. בעוד שקר, לצורך הענין, דרסטי שלא ניתן לגשר עליו לאחר שהנו מתגלה בגלל מניעים שאינם כשרים או כוונה זדונית כפי שכינתה זאת רחפנית.
לא הגבתי לשרשור של נריסה כיוון שהוא יצא מפרופורציות, בגדול אני מסכימה עם קביעתו של ThePassionMaster הגם שלא הייתי מתנסחת כמוהו (מה לעשות, נשים הן עם רגיש לניואנסים, סאבית או דומית לא משנה). זכורני אזהרה שיצאה לפני מספר חודשים בו הזהירו מפני אנס, הפרת קודי התנהגות בסיסיים ששם לא היה לרגע ספק קל שבקלים שהאור האדום חייב לפעול, במקרה דנן הדבר אפילו לא מתקרב ברמת הסיכון. אני אלך אפילו רחוק יותר ואקצין בכוונה. יש שאומרים שכל בגידה היא בגידה היא בגידה (על אותו משקל של a rose is a rose is a rose) ויש שאומרים שיש כמה רמות של בגידה ויש שלא רואים את הבגידה כלל. אף אחד לא מתחמק מהעובדה שקיימת בגידה, אבל מן הראוי לא לשכוח שגם לבגידה, כמו לשקר, יש דרגות קושי עולות. ואולי השורה החותמת שלי תהא שאלה גם: האם קיים הבדל בין הריגה בשוגג לבין רצח (כל רצח הוא בכוונה תחילה)? |
|
moonstone(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
moonstone(נשלטת) • 10 בינו׳ 2004
כל שקר פסול בעיניי
במיוחד שקר של גבר שיגיד הכל בשביל להשיג את הזיון שלו! בעעעעעעעעעעעעע.... האם ידעתם שיש פה כאלה שלא מסוגלים לקבל *לא* כתשובה? האם ידעתם שה*לא* גורם להם לפתוח ניק חדש ולנסות שוב? פנה אליי אחד שטען שהוא מאסטר, סיפר לי שהוא בהליכי גרושין, שאלתי אותו מייד: אשתך יודעת???? תשובתו היתה מגומגמת משהו... מי שלא הבין שלא ינסה בכלל שבת שלום ושלווה לכולם |
|
אליאס(אחרת) |
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
אוי, מונסטון.
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
אליאס(אחרת) • 10 בינו׳ 2004
moonston כתב/ה: במיוחד שקר של גבר שיגיד הכל בשביל להשיג את הזיון שלו!
בעעעעעעעעעעעעע.... או שינסה להשיג דומית בכל מחיר, אני מכירה את זה אבל זה תמיד משעשע אותי מחדש. כמו שכבר דנו בזה בת'רד אחר על ההבדל בין גבר שולט-תמיד-זה-נגמ- בסקס לבין אשה שולטת-לעתים-נדירות-סקס אז דעי לך, שגם גברים נשלטים משקרים בעזות מצח ויאמרו הכל כדי לשאת חן בעיני הדומית. אילו רק היית יודעת כמה פעמים פנו אליי עבדים שהכאב וההתחברות אליו מהם והלאה. פעם אחת החלטתי לקחת אחד כזה (מה לעשות, חלופה קצרצרה של תכתובת וקולטים זאת, בכל זאת לאשה יש אינטואציות טובות יותר) ולא להניח לו עד הסייפוורד (שהגיע חיש מהר), הבעיה שאין לי זמן/חשק/רצון (מחקי את המיותר) להעניש ולחנך את כולם לדבר אמת. מה שאני אומרת בשורה התחתונה הוא שלנשים בדרך כלל יש חושים מחודדים ואינטואציות מעולות. הרבה יותר קל להן לזהות שקרנים/מתחזים ושום לוקש של "היא נשלטת/שולטת מתחילה" אני מסרבת לאכול. |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 10 בינו׳ 2004
שקרים? לא טוב.
לא בשום רמה. והגרוע ביותר הוא שהם תמיד יגרמו לבעליהם פדיחה ועוגמת נפש בלתי נמנעת כי סופם המוחלט הוא תמיד להתגלות. וזיון? פחחח לא שווה הרבה אם אין אמת כלשהי מאחוריו. |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
ThePassionMaster • 10 בינו׳ 2004
שיברון לב
אני אגע בנושא הזה שעליו נריסה הניחה את כובד המשקל. והסבירה שהיא דואגת שאותן נשים מסכנות לא יסבלו ממנו. גבר שמגלה שאשתו בגדה בו ולא סתם בגדה בו עם גברים אחרים, היא גם נתנה להם לעשות בה כרצונם, היתה השפחה שלהם. מעבר לתחושת הבגידה עצמה. אותו גבר יחוש בושה עצומה, השתמשו באשה שלי כאילו היא שפחה, כאילו היא זונה. ליבו לא ישבר ? אני לא שופט אף אדם, כל אחד ואחת וסיבותיהם. לא שופט נשים שבוגדות בבעלים שלהן ולהיפך. אבל אף אחד כאן אף פעם לא העלה בדעתו להתייחס ל"שקרים" של אותן נשים שבוגדות בבעלים שלהן. למה ? אם אתם כל כך נחרדים לגבי שקרים. היכן הדאגה לפגיעה בבעל ? אתם לא דואגים. אתם פשוט נהנים מתחושת האחוה שאתם כביכול יוצרים כאן. אצלי אין דבר כזה אחוות אנשי עולם השליטה. כשאני מנסה להיות אמיתי וישר, אני מנסה להיות כזה עם אנשים באשר הם אנשים ולא אכפת לי אם הם נדלקים מיחסי שליטה או לא. אני כבר נגעתי בזה בשירשור ישן נושן מפיפ - שפחה מקולרת לעומת אשה נשואה. זה עושה לי דה ז'ה וו. אבל בגלל נטיה של אנשים לקבל רושם כללי ולא לזכור שאלות שרצות במהלך התגובה עצמה, אני אחזור שוב כדי להשאיר את טעם השאלה בסוף כשהיא ממתינה לתשובה. היכן הדאגה לבעל שיגלה מתישהו או שאולי יגלה מתישהו שאשתו היא שפחה והיתה שפחה של כל מיני גברברים ? מי מכם דואג לשיברון הלב שלו ? מי מכם אי פעם חש איזה תחושה של כעס ובושה כלפי אשה נשואה שהולכת עם גבר אחר ? איך לעזאזל אתם מעיזים לשפוט אדם אחר שמשקר ? |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
זאלופון(שולט) • 10 בינו׳ 2004
פאשן,
התשובה (לפחות אחת מהן) לכל השאלות שלך היא: אני! ואני חושב שעוד הרבה כמוני. נכון שאנו מביעים המון אמפתיה למי שתקוע בין הוניל לבדסמ כי זה מצב איכסה, אבל זה לא אומר שאנו לא רואים את הבגידה בעין מכוערת (יש ביטוי כזה?). הרי זה בדיוק מה שהופך את המצב לאיכסה - אין אפשרות טובה: או תסכול או בגידה. בקיצור - אתה צודק בדבריך לגמרי, אתה רק לא צודק בכך שאתה חושב שחושבים שאתה לא צודק |
|
המלך אריה הראשון |
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
10 בינו׳ 2004
המלך אריה הראשון • 10 בינו׳ 2004
שוב רווקים מנסים לשפוט את הנשואים ולהטיף להם מוסר. לא אכנס לויכוח מחודש על הנושא, אפילו זה לא שווה תגובה ענינית, הדבר היחיד שאגיד זה שלפי כל המחקרים בעולם המערבי (כולל בישראל) מעל 70% מהנשים הנשואות מקיימות או קיימו יחסי מין מחוץ למסגרת הנשואין. אם נוריד את אלו שנשואות פחות מחמש שנים וכל מיני קבוצות דתיות קיצוניות אנחנו מגיעים כמעט למאה אחוז.
כשאני קורא את הטפות המוסר של הרווקים לנשואים אני שואל את עצמי האם צורת מחשבה כזאת לא מעודדת רצח נשים ע"י בעליהן בטענות של "שמירה על כבוד המשפחה" . חבל שבין כאלו שרוצים שיכבדו את "הסטיות" שלהם יש שחושבים שמה שהפך כבר ל"נורמה" חברתית למרות שלא מדברים עליה, נחשב כמוקצה מחמת מיאוס, עם דעות שהיו מתאימות למאות קודמות. |
|