מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
18 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באוק׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 18 באוק׳ 2007
הפואנטה זו הבעיה.
שאתה סומך על אנשים מסויימים או אתרים מסויימים ואז אתה מגלה שהם ניצלו אותך כדי למכור אותך ולהרוויח עליך כסף ולא רק זה, אלא שהם גם עשו טעות וחשפו אותך ואת הפרטים שלך לעיניי אחרים ולא רק זה- אלא גם לא מודים ולא עושים בדק בית. נוח לי להשתמש במייל שלי, אני לא רוצה לפתוח מיליון. אני יודעת שהמייל שלי בטוח שאנשים שלא אמורים לראות- לא רואים ולא מטרידים. המייל שלי משמש לצרכי עבודה ולצרכים אישיים וגם לפורומים למינהם, אז למה שאני אפתח עוד חמישים מיילים? מישהו פה עשה טעות והוא צריך להבין את זה ולהודיע לנו. |
|
huan |
לפני 17 שנים •
18 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באוק׳ 2007
huan • 18 באוק׳ 2007
הממ...זה באמת נושא מאוד חשוב. מבחנתי בחשיפת המייל שלי (שגם אני קבלתי אותו) הבעיה היחידה היא התיאוב שלי לספאם אך אכן יש שם אנשים שנחפשו בשמם המלא (אנשים הרגישים יותר ממני לדיסקרטיות שלהם) וכל האנשים להם יש את רשימות מייל של אנשים מהכלוב ומקומות אחרים צריכים לעשות בדק בית רציני.
מה שלא ברור לי באמת בכל הסיפור הזה למה שירשור המקורי נמחק על ידי כלובי והיה צריך לפתוח אותו מחדש. |
|
huan |
לפני 17 שנים •
18 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באוק׳ 2007
huan • 18 באוק׳ 2007
יש להזכיר שמספר האנשים שמחזיקים בידם רשימות מיילים כאלה הוא מאוד מוגבל ואני מסרתי את המייל שלי רק לרשימה של אייר, הנו לימיט/אמילי , הכלוב ודומדומינה.
|
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 19 באוק׳ 2007
השאלה היא האם כשאמילי עזבה את הנו לימיט ועברה לדאנג', היא לקחה איתה את הרשימה שהייתה לה וההנהלה החדשה של הנו לימיט פתחה ברשימה חדשה משלה?
לאור ההכחשה של כלובי, יאיר מדומדומינה והנו לימיט החדש, יהיה נחמד לבדוק מה תשובותיהם של אייר ואמילי לגבי העניין |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
Queencie(שולטת) • 19 באוק׳ 2007
לא הגיע אליי המייל המדובר, למרות שאני ברשימת התפוצה של כל ליינים המסיבות והאתרים.
לפתח ריגשי? ומעט יותר ברצינות, מאוד לא מומלץ להשתמש בכתובת מייל שכוללת גם שמות פרטיים ומשפחה אמיתיים שיכולים לזהות אתכם. בעבר כבר הערתי למישהו ששלח אליי מייל בתפוצת נאט"ו (בטעות) עם עשרות כתובות חשופים במקום לשלוח אותם כעותק חסוי (כעצת פרוזן). כדי למנוע חשיפה - בזזדון או בשוגג רצוי להישמר. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 19 באוק׳ 2007
אל תעלבי, יקירתי
אותך דווקא זכרתי מהרשימה ואכן מצאתי אותך שם.. אם את מעוניינת, אני אשלח לך את המייל בפרטי |
|
AIR(נשלט) |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
AIR(נשלט) • 19 באוק׳ 2007
אם למישהו יש ספק במשהו , לא שלחתי שום מיילים של מסיבות בכמה החודשים האחרונים וברור שלא נתתי את המיילים לתפוצה לשום גורם אחר , כל המידע שמור רק אצלי במייל :
our_party@walla.com זו עבירה על החוק למסור מיילים שם בן אדם פרטי לרשות גורם זר ללא רשותו . כמו כן , לפי היכרות אישית , אני בטוח שאמילי לא עשתה שום ביזנס מפרטיי המייל שלכם . כחולית , אשמח אם תשלחי לי את המייל בפרטי בכדיי שאוכל אוליי לעלות על מה מדובר. |
|
פינקי לשלטון(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
מוזר מאוד..
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
פינקי לשלטון(מתחלפת) • 19 באוק׳ 2007
אני לא קיבלתי את המייל (טוב אני לא אינדיקציה).
לנואו לימיט יש את הכתובת שלי, זה לא מהם! אולי המיילים עברו דרך המסנג'ר... משם יותר הגיוני להשיג גם כתובת וגם שם... אני סתם מעלה רעיון. אין סיכוי גבוה שמישהו פרץ למחשב של אחר להוציא משם כתובות וכו'. זה רק אני וראשי הקרימינלי כנראה תעדכנו אבל מה קורה.. ינדו אותי מהירושה |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
Queencie(שולטת) • 19 באוק׳ 2007
כחולית כתב/ה: אל תעלבי, יקירתי
אותך דווקא זכרתי מהרשימה ואכן מצאתי אותך שם.. אם את מעוניינת, אני אשלח לך את המייל בפרטי נפלא... אז לא שכחו אותי בבית בכל מקרה, גם שם כמו במקומות אחרים להם מסרתי את המייל - אין בכתובתו מידע מזהה לגביי והחשבון הוא חשבון חינמי שאין בו את פרטיי האישיים. |
|
המלט |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
המלט • 19 באוק׳ 2007
ואני בכלל לא מוכן להצטרף למועדון שמוכן לקבל אותי לרשימת התפוצה שלו!
(גראוצ'ו מארקס, כמעט) |
|