ווסטה |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
זוגיות פתוחה בדסמית-מתכון לצרות? האם הייתן נכנסות לקשר?
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
ווסטה • 1 בנוב׳ 2007
מה דעתכם על זוגיות פתוחה, כאשר כל בן זוג רשאי לבחור לו שותפים בדסמים, אבל יש הגבלה על שותפים וניליים?
מה היתרונות והחסרונות בזוגיות פתוחה כזאת, לפי דעתכן? האם הייתן דורשות סימטריה בקשר, כאשר הצורך הוא רק של בן הזוג ובת הזוג לא מסוגלת לממש את הצרכים הבדסמים שלו, אבל בעצמה לא צריכה שותף בדסמי? האם הייתן מוותרות על הבדסמי, אם הוא נראה כמו האחד והיחיד? |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
Lilu-FemdoM{Pon} • 1 בנוב׳ 2007
טחנו את הנושא הזה כבר
תראי כאן : http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=15681&postdays=0&postorder=asc&start=0 תעשי חיפוש "זוגיות פתוחה" פה באתר ותמצאי תשובות לשאלה שלך. |
|
ווסטה |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
ווסטה • 1 בנוב׳ 2007
תודה, לילו.
היו כמה תשובות על רענון הזוגיות ותשובות שיש סיכון, אבל כל התשובות דיברו על זוגיות פתוחה "רגילה". אני דיברתי על זוגיות פתוחה אחרת. אני דיברתי על זוגיות פתוחה בגלל צרכים בדסמים של אחד מבני הזוג, ולכן ההיתר הוא רק לשותפים בדסמים ולא שותפים וניליים. ההסדר הוא סימטרי אבל אחד מבני הזוג לא צפוי לרצות שותפים בדסמים כי בן הזוג השני הרבה יותר בדסמי ממנו. לפי השרשור התשובה שלך שצריך להרחיב את ההיתר לקשרים וניליים, אבל הזוגיות נפתחת יותר ממה ששני בני הזוג רוצים. מדובר על זוגיות פתוחה אך ורק לשותפים בדסמים בגלל ששני בני הזוג אינם בהתאמה מושלמת מבחינה בדסמית. |
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
אושה{אוש} • 1 בנוב׳ 2007
את מתכוונת לסטוצים בדס"מים או מערכת בדס"מית מקבילה?
כי אם מדובר במערכת יחסים - אז מה זה משנה אם זה בדס"מי או ונילי? |
|
ווסטה |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
ווסטה • 1 בנוב׳ 2007
המטרה היא להחליט על הגבולות לפני שנכנסים לקשר.
מערכת וונילית נמצאת בקשר הזוגי. אם יודעים מראש שבן הזוג בדסמי וירצה בעתיד בדסמ-האם כדאי לתקוף את הבעיה מראש ולקבוע זוגיות פתוחה, כאשר הקשרים הבדסמים מתחלפים? הבעיה בזוגיות פתוחה, כשאחד הצדדים יותר בדסמי מהשני, היא שהזוגיות הפתוחה הבדסמית היא על הנייר בלבד. אחד הצדדים לא צריך לממש את האפשרות, בעוד שהצד השני ירצה לפעמים לממש אותה. השאלה העיקרית היא מה עדיף. למלא את הצורך במנות קטנות, כדי שלא יהיה פיצוץ, או לחכות לבקשה לפתוח את הזוגיות בעתיד? |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
הערה אישית עלי
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
דוקטרינה(שולט) • 1 בנוב׳ 2007
אני חי באושר אדיר עם אישתי (מעל עשר שנים) ואם ילדי.
חיי הם מעולים לנוכח העובדה שהיא יודעת על האהבה הקטנה שלי לבדסמ. היא רואה אותי חוזר מזיונים ומפגישות עם שפחותי וזה עושה לה טוב. הבעל רגוע, שליו. כיף אמיתי. ממליץ בחום. דוק. |
|
ווסטה |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
ווסטה • 1 בנוב׳ 2007
דוקטורינה, שתי שאלות.
הזוגיות פתוחה גם מבחינת המידע שלה מה קורה? השאלה השניה היא ההשתתפות בחוויות הבדסמיות. לפי דעתך, רצוי שהיא תצטרף למסיבות בדסמיות ותהיה מעורבת בכל? יש שתי אפשרויות לזוגיות כזאת: האחת לא מעורבת והשניה מעורבת. |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
שאלות נכונות
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
זוגתי משתתפת בחלק מתוך המידע. אני בהחלט לא מספר לה על עוצמת המכות או על החינוך של נקבה סוררת או על יריקות והצלפות על טעויות. היא יודעת, מודעת אבל לא יורדת לרמת הפרט.
זוגתי הגיע איתי פעם אחת לדנג'ן אבל זה לא עשה לה כלום. לפני מספר שנים היינו בזוגיות פתוחה כפולה - גם מצידה אבל, אבל גדול, זוגתי החליטה כי היא מעדיפה שלא לצאת החוצה מחוץ לחיי הנישואין שלנו והשאירה לי את היכולת להיות בחוץ (לעיתים עם פילגש שלי ולעיתים עם שפחה). דוק. |
|
ווסטה |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
ווסטה • 1 בנוב׳ 2007
תודה על השיתוף.
המצב שלכם קצת שונה כי אצלכם יש אפשרות גם לקשר ונילי. ההסכם שחשבתי עליו ישאר רק לקשרים בדסמים. אני חושבת על הבעיות בקשר כזה ואם בקשרים כאלה כדאי להשאיר לזמן לעשות את שלו ולהתחיל בזוגיות רגילה או מיד להתחיל בזוגיות פתוחה בדסמית. יש לי הרגשה שאם משאירים את הצורך בלתי ממומש הוא עלול להתפרץ. |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
אמת
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
הי.
הצורך בבדסמ - איננו בר חלוף או בר שליטה. יכול להיות שמשהו יצליח להדחיק אותו כמה זמן אבל בסוף זה מתפרץ. דוק. |
|