Tish Adams |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
Tish Adams • 1 בנוב׳ 2007
reaper כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: reaper כתב/ה: אורלי כתב/ה: ים_yam כתב/ה: ריפר,
אם אתה רוצה ששוב תהיה מסיבת מדיקל פטיש אז פשוט תבקש מאורלי, אתה לא צריך להפצע כל הזמן כדי שגבס ותחבושת יהיו חלק מהדרס קוד שלך ים אפשר לעשות ערב נושא שלם על ריפר ולקרוא לו: "הפצוע האנגלי" תצחקו תצחקו אבל עם כל האחיות נראות כמו זו שבתמונה, כל מה שיש לי להגיד זה: Hellllooooo NURSE אם כבר, לך על ג'ולייט בינוש. עכשיו שמישהו ימצא תמונה שלה עם מדי אחות. לי, אין זמן לחפש. אורלי, מה יש לזאת מההזמנה מהצעיף, אפקט אום כולתום ולורן היל?? מבחינתי (ואין שום קשר לזה שיש לי חולשה לאסיתיות) עם צעיף בלי צעיף אום כולתום או לא אום כולתום איך אני משיג את הטלפון שלה ?!? מה יוצא לי מזה שאתן לך אותו? |
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
Reaper • 1 בנוב׳ 2007
Tish Adams כתב/ה: reaper כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: reaper כתב/ה: אורלי כתב/ה: ים_yam כתב/ה: ריפר,
אם אתה רוצה ששוב תהיה מסיבת מדיקל פטיש אז פשוט תבקש מאורלי, אתה לא צריך להפצע כל הזמן כדי שגבס ותחבושת יהיו חלק מהדרס קוד שלך ים אפשר לעשות ערב נושא שלם על ריפר ולקרוא לו: "הפצוע האנגלי" תצחקו תצחקו אבל עם כל האחיות נראות כמו זו שבתמונה, כל מה שיש לי להגיד זה: Hellllooooo NURSE אם כבר, לך על ג'ולייט בינוש. עכשיו שמישהו ימצא תמונה שלה עם מדי אחות. לי, אין זמן לחפש. אורלי, מה יש לזאת מההזמנה מהצעיף, אפקט אום כולתום ולורן היל?? מבחינתי (ואין שום קשר לזה שיש לי חולשה לאסיתיות) עם צעיף בלי צעיף אום כולתום או לא אום כולתום איך אני משיג את הטלפון שלה ?!? מה יוצא לי מזה שאתן לך אותו? סוף העונה הראשונה של Heroes, ששת הפרקים הראשונים של העונה השניה והבטחה לקבל את הפרק החדש מידי שבוע... I know you want it...... |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
Tish Adams • 1 בנוב׳ 2007
מבחינת הירוז, אני מסודרת.
הצעה הבאה! |
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
Reaper • 1 בנוב׳ 2007
Tish Adams כתב/ה: מבחינת הירוז, אני מסודרת.
הצעה הבאה! בסה"כ טלפון.. נסגור על מרקיז שוקולד מג'פניקה ? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי נוב' 01, 2007 6:10 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
serenity |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
serenity • 1 בנוב׳ 2007
reaper יקר,
כנראה שלמרות צניעותך (גם אם תתכחש לקיומה בתוקף), מבינים ממבט חטוף, שיש לך הרבה יותר להציע... זה הזמן להסמיק, אני בטוחה שיפה לך אדום... |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
Lady Mod(שולטת) • 1 בנוב׳ 2007
REAPER כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: מבחינת הירוז, אני מסודרת.
הצעה הבאה! בסה"כ טלפון.. נסגור על מרקיז שוקולד מג'פניקה ? פיהווווקקקק .. סופסוף התעוררתי משנת היופי שלי, {הכוללת כמה ימים ללא שינה. ולכן אני לא לוקחת אחריות על שום דבר שיוצא תחת אצבעותיי כרגע!! שירשם בפרוטוקול..} ישר ולעניין: reaper, לי יש גם את הטלפון שלה וגם עוד כל מיני דברים שאתה רוצה... יש מכרז ? (מכריזה מלחמה על ההצעות של טיש, ו..בורחת כי אני 'פחדת ממנה..) |
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
Reaper • 1 בנוב׳ 2007
serenity כתב/ה: reaper יקר,
כנראה שלמרות צניעותך (גם אם תתכחש לקיומה בתוקף), מבינים ממבט חטוף, שיש לך הרבה יותר להציע... זה הזמן להסמיק, אני בטוחה שיפה לך אדום... |
|
serenity |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
serenity • 1 בנוב׳ 2007
העובדה שידעתי שאני צודקת,
לא היתה אמורה לגרום לך להיכנע ללא שום מאבק... רוצה דם |
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
Reaper • 1 בנוב׳ 2007
domme כתב/ה: לא מצאתי תמונה שלה בתלבושת אחות אבל כן מצאתי את זה:
עכשיו חברו את שתיהן והגישו לריפר. יש להגיש חם. with a side order of myple syrup |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
1 בנוב׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 1 בנוב׳ 2007
איני מופתעת ... |
|