דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
דולי .(שולטת) • 3 בנוב׳ 2007
רגע, אחרי זה מגיעים איך בכלל זה התחיל, קצת על הווי הפנימיה,
כמובן תיאור הסשן, ו...קנאה עזה כי נכנסה עוד מישהי לתמונה . אבל...חייבת לקבל אישור מהצנזורה פה . לפני שממשיכה ... |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
העיקר שאת מספרת את זה!
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
Diz • 3 בנוב׳ 2007
אנחנו צוחקים..אבל את באמת סיקרנת אותי יקירה! עכשיו עליי ללכת-וכשאני אחזור מחר אני ממש רוצה לראות את זה כאן!
יש לך את זה... הכתיבה שלך.. הבטחון שלך... תרשמי משהו שיסובב לי את הראש! אני סומכת עלייך! תודה מליון פעם! לילה טוב! |
|
שפיץ רציני |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
שפיץ רציני • 3 בנוב׳ 2007
אז אני מבין שאת הסיפור שלי לא מעניין אותך לשמוע.
האמת היא שהוא מציג כמה אנשים שהיום הם חלק מהקהילה באור לא כל כך חיובי כך שזה יצא לטובה. |
|
ווסטה |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
ווסטה • 3 בנוב׳ 2007
זאב, אני מתעניינת בסיפורים. גם רבינה ביקשה קודם.
לזאבים רעים תמיד יש סיפורים מעניינים. תכתוב? דולי, אני אהבתי את ההתחלה ואת בנית האוירה בסיפור. הזכיר לי את הפנימיות התחרותיות שראינו בסרטי הנעורים. כתבת יפה. איפה ההמשך? |
|
מידאס' |
לפני 17 שנים •
4 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בנוב׳ 2007
מידאס' • 4 בנוב׳ 2007
נולי כתב/ה: זה נשמע כאילו את באמת מאמינה שאינטרנט המציא את הבדסמ.
בקרוב נמצא מי שיאמין שהרשת הרתה אותו. המציא בוודאי שלא, אבל הרחיב והכניס לתודעה של הציבור הרחב בהרבה מאוד מובנים. בדומה לפוקר, שבזכות אתרי ההימורים והקזינו און ליין הפך להיות למשחק הקלפים הפופולארי ביותר בעולם כך כל תופעה שמתפשטת ברשת "שיווק ויראלי" קוראים לזה. בידיאסאם הוא תופעה שמרתקת הרבה מאוד אנשים, באמצעות האינטרנט הם נחשפים למידע נוסף בקלות יחסית, בזכות כך הרבה מהם מעוניינים לגלות עוד, בזכות כך מספר המבקרים במועדוני הקהילה עולה, בזכות כך יותר אנשים "נכנסים" לתחום, בזכות כך התופעה מתפשטת... אז כן, האינטרנט אמנם לא "ברא" עדיין תופעות יש מאין אבל הוא בהחלט תרם רבות לפיתוחן והתרחבותן. אגב מותק, בתשובה לשאלתך - כן, פגשתי מישהי בידיאסאמית גם ללא האינטרנט. נערה יפיפיה מהשכונה שלי, זה היה משחק קבוע שלה לבעוט אותי מהמיטה ואז להתיישב עלי לרכיבה. סאביות לעומת זאת פוגשים לא מעט, מוזר לא? אבל אין ספק ש99% מהנשים שזכיתי לפגוש הן באמצעות הפורום / מועדון. |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
4 בנוב׳ 2007
The Big Bad Wolf
לפני 17 שנים •
4 בנוב׳ 2007
Diz • 4 בנוב׳ 2007
למה אתה חושב שזה לא מעניין אותי? אני פונה בצורה שווה לכולם ואני רוצה את הסיפורים של כולם!!!!
אז איפה לכל הרוחות הסיפור של דולי מאתמול בערב???????? איפה ההמשך? אני מאוכזבת. זאב תספר את הסיפור שלך! כולנו נשמח לשמוע! +אנטידוט-שמחתי לשמוע את ההרחבה שלך בנושא! איך הכל התחיל ביניכם? |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
4 בנוב׳ 2007
Re: העיקר שאת מספרת את זה!
לפני 17 שנים •
4 בנוב׳ 2007
דולי .(שולטת) • 4 בנוב׳ 2007
Rabinya כתב/ה: אנחנו צוחקים..אבל את באמת סיקרנת אותי יקירה! עכשיו עליי ללכת-וכשאני אחזור מחר אני ממש רוצה לראות את זה כאן!
יש לך את זה... הכתיבה שלך.. הבטחון שלך... תרשמי משהו שיסובב לי את הראש! אני סומכת עלייך! תודה מליון פעם! לילה טוב! אמרתי שצריכה אישור מהצנזורה ... |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
4 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בנוב׳ 2007
ווסטה כתב/ה: זאב, אני מתעניינת בסיפורים. גם רבינה ביקשה קודם.
לזאבים רעים תמיד יש סיפורים מעניינים. תכתוב? דולי, אני אהבתי את ההתחלה ואת בנית האוירה בסיפור. הזכיר לי את הפנימיות התחרותיות שראינו בסרטי הנעורים. כתבת יפה. איפה ההמשך? איפה ההמשך? שאלה טובה .. |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
4 בנוב׳ 2007
דולי..דולי..דולי...
לפני 17 שנים •
4 בנוב׳ 2007
Diz • 4 בנוב׳ 2007
אישה מרושעת וחסרת תקנה שכמוך!... אני מתחילה להתאהב
קחי את כל האישורים שבעולם...תספרי לנו את זה!!! |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
4 בנוב׳ 2007
Re: דולי..דולי..דולי...
לפני 17 שנים •
4 בנוב׳ 2007
Rabinya כתב/ה: אישה מרושעת וחסרת תקנה שכמוך!... אני מתחילה להתאהב
קחי את כל האישורים שבעולם...תספרי לנו את זה!!! הופה...תראו תראו מי פה? המ...את יודעת מה... ת ת ח נ נ י....עוד קצת שאשתכנע... שבאמת מגיע לך. ואולי אתן לך עוד קטע של הסיפוור .. |
|