Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 3 בנוב׳ 2007
דום-34 כתב/ה: בקרוב מאוד
יתחילו ערבי בדס"מ בשישי בדאנגין מעולה !!! תודה על הכתבה דום34 |
|
שפיץ רציני |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
Re: סחר בקטינים בתאילנד
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
שפיץ רציני • 3 בנוב׳ 2007
dragon fly כתב/ה: הינו צוחקים שלא צריך לדעת אנגלית בתאילנד מלבד המשפט הבא: my room or your room יש מקומות בתאילנד שמספיק תנועות ידיים. |
|
ניקי666 niki |
לפני 17 שנים •
4 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בנוב׳ 2007
ניקי666 niki • 4 בנוב׳ 2007
הייתי מספר פעמים בתאילנד ואכן תעשיית הזנות מפותחת מאוד ,אבל מי שיטרח ויקרא
טרם נסיעתו את דוח אמנסטי השנתי יווכח כי אחת מתוך חמש הינה נשאית אידס המשטר התאילנדי דואג לא לפרסם את הנתונים מכיוון שנתח גדול מהתיירים מגיעים למטרה זאת והפרסום יפגע בתיירות שהינה ענף מספר אחד . אז תסעו ,תהנו ,ותחשבו פעמיים לפני שאתם נכנסים להנות עם זונה תאילנדית . |
|
שפיץ רציני |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
שומר נפשו ירחק מזונות תאילנדיות.
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
שפיץ רציני • 6 בנוב׳ 2007
niki 666 כתב/ה: הייתי מספר פעמים בתאילנד ואכן תעשיית הזנות מפותחת מאוד ,אבל מי שיטרח ויקרא
טרם נסיעתו את דוח אמנסטי השנתי יווכח כי אחת מתוך חמש הינה נשאית אידס המשטר התאילנדי דואג לא לפרסם את הנתונים מכיוון שנתח גדול מהתיירים מגיעים למטרה זאת והפרסום יפגע בתיירות שהינה ענף מספר אחד . אז תסעו ,תהנו ,ותחשבו פעמיים לפני שאתם נכנסים להנות עם זונה תאילנדית . תעשו חשבון במקרה הגרוע ביותר, זונה תאילנדית מתחילה לעבוד בגיל 16 ולכן עד גיל 18-20 היא הספיקה להיות עם מאות לקוחות (על זונות יותר מבוגרות אני בכלל לא מדבר ...) עם חלקם היא היתה ללא קונדום אם בגלל שהיא היתה שיכורה מידי מכדי לשים לב או שהלקוח פשוט אנס אותה. לכן הנחת העבודה של בן אדם שפוי צריכה להיות שיש לה סיפיליס, איידס, צרעת ושאר ירקות. טעות אחת (קונדום קרוע, פצע שלא שמת לב אליו, נשיכה) וגמרת את הקרירה שלך. תחשבו על זה רגע לפני שאתם הולכים עם זונה תאילנדית. |
|