מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
עדות מאונס(נכתב בעקבות הפוסט)
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 7 בנוב׳ 2007
הבוקר האיר פניו
שהאויר נעים וצח הציפורים מזמרות קנון זה היום לפגוש את האדון אני נרגשת עד דמעות לבוקר המרנין תחושת בשלות לבוקר המאיר משתוקקת לשקיעת החמה לפגישה בהר האהבה רוצה כבר לחוש את הזרועות של האביר שכבר בעת הזו האהבה חודרת ללבבי הנה רגע האמת מגיע האביר פוסע לעברי בחיוך מלא חיים ניגש ונותן לי נשיקת אהבים לפתע חשה שגופי הושלך נחבט נותרתי שרועה על האדמה השטן זינק על גופי הרך במבט של שנאה גופי נמעך ונמרח חשתי שעורי נתלש חשתי ערומה חסרת אונים שרועה בשממה חשה קור עז חשתי כגוויה חשתי בזוייה ללא טיפה של חמלה מצץ את דמי שנמק והתמלא צחנה פיו מלא דם שהוא מחייך בביזיון מעורר חלחלה צרחתי ולא היה אחד ששמע אף הלך לא פסע לעברי שאני דועכת לתוך העפר התחננתי שיהרוג אותי צרחתי הרוג אותי רוצה כבר למות הוא צחק והמשיך בביזיונו במלאכת סדום שאני שותת דם שאני מתיזה את דמי בזמן שהוא שוחט ומרטש כל זכר מגופי ונפשי נגמרו המילים שאני אילמת וחרשת רוצה למות כבר גופי התיז את כל הדם שהכיל בתוכו שחלקו השטן שתה שלולית דם סביב גופי הדם שחור ידעתי לעולם לא אראה אור למחרת השמש צרבה את פני שגופי נשדף השממה שתקה הדחיקה מה שהיה צימרר אותי שהנאנסת באה ואמרה בפומבי . זיעזעה אותי האדישות של חלק מהאנשים. חשבתי היום וניסתי להכנס לדמות של אישה שנאנסה לא עלינו. |
|
מכשפונת ממתק |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
Re: עדות מאונס(נכתב בעקבות הפוסט)
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
מכשפונת ממתק • 7 בנוב׳ 2007
אמוץ כתב/ה: חשבתי היום וניסתי להכנס לדמות של אישה שנאנסה לא עלינו.
לא הצליח לך!!! |
|
IvoryDom |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
IvoryDom • 7 בנוב׳ 2007
בעיני רעיון הזוי
בשביל להיות אמפתי לא צריך להכנס לשום דבר |
|