*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
אני מארגנת
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
*מנגינה*{התווים שלו} • 12 בנוב׳ 2007
אנשים אני שמחה לשמוע שיש הענות
כל מי שמעוניין להפגש עם בן זוגו או בלי בן זוגו תישלחו לי לפרטי הודעה זה יהיה מפגש דיבורים קפה ואולי אוכל נדבר על הכל נחליף חוויות אבל אין מעשים הכל דיבורים אני חושבת שעדיף מפגש במרכז כדי שיהיה נוח לכולם אבל אם הרוב פה בעד צפון אין לי בעיה עם זה אני מחכה לשמוע אתכם ואז אארגן בכייפ את המפגש תכתבו היכן אתם מעדיפים יום מעדף בשבוע ( בבקשה לא שישי שבת) ושעות מעדפות נקבע כמובן לפי הרוב מחכה לשמוע אתכם מנגינה |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
לא יודעת אם זה ממש קשור לטופיק
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
נוריתE • 12 בנוב׳ 2007
Malva pusilla כתב/ה: הקשר בין גיל - אינטליגנציה - ובגרות נפשית = מקרי בהחלט .
הקשר בין גיל ואינטליגנציה ,אני מסכימה איתך על בגרות נפשית,פחות אני דווקא מכירה מישהו שצדק כשאמר שהנסיון והחכמה באים עם הגיל והשנים(בלי או עם קשר לדיון הזה) וישנם פה המון צעירים וצעירות(מהשנתון של הבת שלי) שמזלזלים ומוזילים את מה שהמבוגרים יותר מנסים לפעמים(לרוב, בלשון עבר) להעביר להם, ואני צפוה בעצב, בהעלמות של המבוגרים יותר למקומות אחרים ולוא דווקא לאתרי קהילה אחרים. אבל האמת, גם אני בגיל 22 חשבתי שאני חכמה יותר מכל המבוגרים ממני (רק שבגיל 23 נישארתי לבד עם תינוקת , להתמודד עם החיים) כי אני אומרת דבר פשוט, מי שמסרב ללמוד מנסיונם של אחרים ילמד בדרך הקשה. |
|
אומרטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
אומרטה(שולט) • 12 בנוב׳ 2007
חציתי את הגיל לא מזמן ואני לא מרגיש שינוי אבל יש דברים שרק ניסיון החיים מלמד.
אני קורא את מה שהצעירים כותבים והם חכמים אבל חסרה להם הבשלות של הניסיון. אם יהיו פה נושאים מיוחדים אצטרף לדיון ואם תתכננו פגישה, תודיעו בפורום. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
שלום אנד גוד איבנינג...
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
aka BODYGUARD • 12 בנוב׳ 2007
הנה הילד הרע של הכלוב בא לומר משהו...
חציתי את הגיל ואיני חש בעיותיות ברמה הפיסית או כל משהו שיגביל אותי בעשיה של דברים שעשיתי לפני עשור ויותר. הסיבה היחידה שאיני כותב כאן היא מחאה על מיגדר שאינו לרוחי.. לכל פורום יש נושא,יש רעיון שאמור להוביל אותו בנוסח מיילדום,פמדום,סוויץ', טרנס למינהם ופתאם פורום 40 פלוס... הלו. מאחר ואיני רואה בגיל כרונולוגי בעייתיות איני מסכים עם הרעיון שכלובי הגדיר פורום מיוחד לגיל הזה. דווקא בענייני בדסמ לגיל ולניסיון יש משקל לא מועט בהתנהלות ולתקוע את הידע, את ניסיון החיים בפורום דל כניסות....נו..לא לכך התכוון המשורר. |
|
Anan-Sagol(שולט) |
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2007
על זה נאמר ירצו יאכלו לא ירצו לא יאכלו
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2007
Anan-Sagol(שולט) • 13 בנוב׳ 2007
אכן אנחנו לא משתייכים לקבוצת הקולקטיביות הרעיונית. כן אנחנו חושבים שיש ל"מגדר גילנו המפוקפק" נושאים משלו ותכנים המתאימים לו ולא רק טחורים או פריצת דיסק.
אשמח להשתתף במאנץ' צפוני או כזה של בני גילנו. |
|
Anan-Sagol(שולט) |
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2007
על זה נאמר ירצו יאכלו לא ירצו לא יאכלו
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2007
Anan-Sagol(שולט) • 13 בנוב׳ 2007
אכן אנחנו לא משתייכים לקבוצת הקולקטיביות הרעיונית. כן אנחנו חושבים שיש ל"מגדר גילנו המפוקפק" נושאים משלו ותכנים המתאימים לו ולא רק טחורים או פריצת דיסק.
אשמח להשתתף במאנץ' צפוני או כזה של בני גילנו. |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 13 בנוב׳ 2007
מנגינה, הרמת את הכפפה , תזיזי ענינים
מבחינתי רצוי בצפון לא בימי חמישי . |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2007
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 13 בנוב׳ 2007
אם זה לא יהיה בצפון אשמח לבוא.
|
|
תחרה שחורה(נשלט) |
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2007
תחרה שחורה(נשלט) • 13 בנוב׳ 2007
גם אני אגיע, אך לא לצפון.
|
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2007
בבקשה
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2007
*מנגינה*{התווים שלו} • 13 בנוב׳ 2007
כל מי שרוצה להגיע למפגש תישלחו לי הודעה פרטית כדי שאקח אתכם בחשבון ואיידע אתכם בפרטים הקשורים למפגש
זה לא יפורסם בפורום אלא רק בפרטי! ( הסיבות ידועות) |
|