kaly |
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
kaly • 12 בנוב׳ 2007
אני חושבת שהקולר זה אחד הדברים היפים בבדס"מ ומלא משמעות.
קולר,בעיניי,מסמל מערכת יחסים אמיתית(אם זה רק בדס"מ או זוגיות מתובלת בבדס"מ זה פחות משנה). הקילור הבדס"מי זהה לטקס נישואין והחלפת טבעות.הקילור הוא מחייב. אבל בדור האחרון כמו שברית הנישואין כבר מזמן איבדה את כבודה הראוי כך גם הקילור. ובגלל זה לדעתי אנשים לא מוצאים את מה ערכו של הקולר. אגב,הקולר הבדס"מי יכול להיות כל דבר ולאו דווקא קולר,כמו למשל טבעת,שרשרת צמיד וכו'. בתקופה רחוקה מאוד,כשהיה לי חבר ונילי,הייתה לי תמונת פספורט שלו בארנק,הרגשות שלי השתוללו כל פעם שפתחתי את הארנק וראיתי אותו,זו אהבה. למה שלא אענוד סמל קטן לנשלט שלי או אקבל מהשולט שלי,אם הקשר שלנו מבוסס ויציב? לגבי הטקס....ובכן,יש כאלה שמעדיפים להתחתן ברבנות ם 2 עדים ולסגור עניין ויש כאלה שמעדיפים לעשות אירוע עם 600מוזמנים-עניין של טעם |
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
קטה
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
aka BODYGUARD • 12 בנוב׳ 2007
אתה בדסמי?
אין לי בעיה שתכליל אותי לשיטתך בין שלל המחמאות שהרעפת כאן על שולטים, זה לא מה שמשנה וישנה את תפיסת העולם שלי, מעוותת ככל שתהיה. אתה מביא את הכלבה שלך לאתר וזו כבר זואופיליה, מה שלרובנו, חסרי הבינה, זה גבול קשה ובלתי עביר. אבל מה אני מבין ... אחלה יום. |
|
Lost_Song |
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
Re: קטה
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
Lost_Song • 12 בנוב׳ 2007
BODYGUARD כתב/ה: אתה מביא את הכלבה שלך לאתר וזו כבר זואופיליה, מה שלרובנו, חסרי הבינה, זה גבול קשה ובלתי עביר. צבים גם נחשב?... |
|
שקט חזק(שולט) |
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
ק קו קול קולר
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
שקט חזק(שולט) • 12 בנוב׳ 2007
לאחרונה מתרבים כאן פוסטים ותגובות מז'אנר "זה לא מה שהיה פעם/הדור הצעיר אין לו כבוד/זה לא בדסמ אמיתי".
זאת תופעה. זה לא מה שהיה פעם. פעם לא היו פוסטים כאלה. --- ובנושא הנושא: כמו שכל קהילה סגורה שרוצה לשמור על צביונה ועל הייחוד שלה מפתחת מסורות וטקסים, כך גם הקילור. טכנית, מדובר בסך הכל בחפץ (נניח תכשיט כלשהו), שמולבש על אדם, אבל על החפץ הזה עצמו מולבשת משמעות נפשית וריגוש. קצת דומה ל"פטיש". הבעיה היא שלא מדובר בקהילה, ולא סגורה, וצביונה אינו ברור - כפי שמודגם היטב בשרשור הזה. הכל מתחיל בהרגשה הפנימית והבין-אישית. הקולר הוא סמל אחד מתוך כמה אפשרויות. כל אחד בוחר את דרכו ואת טקסיו. זאת לא דת, ואין פה הלכות. תבלו. |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 12 בנוב׳ 2007
קילור אם וירטואלי או אמיתי מאוד משמעותי בעיני , לדעתי לא יתכן קילור וירטואלי ללא הקילור האמיתי .
מצטרפת לכל מילה שבודי אמר. |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
נוריתE • 12 בנוב׳ 2007
זה כמו טבעת בנישואין,(ובכלל אולי, חתונה)גם אם ישנם כאלו שחיים באושר ואושר בילעדייהם,
אז כאילו למה לטרוח? כי אולי מרגישים את הצורך במחויבות של מעבר לשלם שכר דירה ביחד.. אם מכבדים את ההתחייבות הזאת, הרי היא מכובדת ומחייבת ואם לא אז לא. |
|
אומרטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
אומרטה(שולט) • 12 בנוב׳ 2007
קילור מקבל את המשמעות שנותנים לו. הכרה בקודים הבדסמים, כמו הקילור, היה דבר שאפיין את הקהילה לפני כמה שנים.
התחברתי לקודים הישנים יותר מהחיבור לשימושיות ולחוסר הקודים שיש היום. נתתי קולר רק אחרי הרבה זמן ואחרי שעברנו כברת דרך. אני מצטער שחלק מהקודים הישנים לא נשמרו. לקולר יש משמעות עמוקה עבורי. |
|
סיגריה(אחרת) |
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
סיכום:
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
סיגריה(אחרת) • 12 בנוב׳ 2007
אין לזה שום משמעות!
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
Re: סיכום:
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
aka BODYGUARD • 12 בנוב׳ 2007
סיגריה כתב/ה: אין לזה שום משמעות!
סיכום: לתגובה הזו אין משמעות. |
|
סיגריה(אחרת) |
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
Re: סיכום:
לפני 17 שנים •
12 בנוב׳ 2007
סיגריה(אחרת) • 12 בנוב׳ 2007
BODYGUARD כתב/ה: סיגריה כתב/ה: אין לזה שום משמעות!
סיכום: לתגובה הזו אין משמעות. נו, מי מדבר הפעם, הקטינה הבלונדינית או אתה גבבבבברררררררררררררררררררררר?... האמת שלא משנה.... לך תמציא עוד סיפור על מלחמה שהיית בה וחברים שאיבדת שם.... |
|